Hvorfor Jeremy Renner nægtede at medvirke i denne superhelte-franchise

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Jeremy Renner nægtede at medvirke i denne superhelte-franchise
Hvorfor Jeremy Renner nægtede at medvirke i denne superhelte-franchise
Anonim

Længe før Jeremy Renner sluttede sig til the Marvel Cinematic Universe (MCU), var han allerede en etableret Hollywood-skuespiller med en Oscar-nominering til start. I dag kan fans i alle aldre let genkende ham som Marvels Clint Barton, a.k.a. Hawkeye, men uden manges vidende kunne Renner nemt have medvirket i en anden superhelte-franchise.

I sidste ende takkede Renner dog nej til muligheden og er siden gået videre. Når det er sagt, har skuespilleren også forklaret sin beslutning om at gå væk fra projektet i de seneste år.

Hvad var Jeremy Renner i gang med før MCU'en?

Selv før han tilmeldte sig hos Marvel, var Renners karriere allerede på overdrive. Han fik sin Hollywood-debut tilbage i 90'erne. Siden da har Renner scoret flere store roller i film, selvom det nogle gange betød, at han spillede den onde fyr. For eksempel spillede han officeren Brian Gamble i actionfilmen S. W. A. T. fra 2003. hvor han vender sig mod sine venner og næsten lykkes med at hjælpe en narkobaron med at undslippe USA

Bare et par år senere spillede han også sammen med Oscar-vinderne Charlize Theron og Frances McDormand i dramaet North Country. Det fulgte Renner også op med en rolle i den Oscar-nominerede film Mordet på Jesse James af fejgen Robert Ford. Kort efter sluttede Renner sig også til rollebesætningen i Kathryn Bigelows The Hurt Locker, den selvsamme film, der muligvis førte til Marvels opdagelse af Anthony Mackie. Renner fik også sin første Oscar-nominering for denne film.

Interessant nok tog det ikke lang tid, før denne veteranskuespiller fik endnu et Oscar-nik. Denne gang var det for hans skurkerolle i Ben Afflecks krimi The Town. Renner er bestemt i stand til at levere den ene stærk præstation på skærmen efter den anden. Hollywood-filmskabere lagde også mærke til ham, herunder Oscar-vinderen Guillermo del Toro.

Den rigtige historie bag superheltecastingen, som Jeremy Renner takkede nej til

For mere end ti år siden besluttede del Toro at bringe tegneserien Hellboy til det store lærred. Og da han sammensatte filmens rollebesætning, havde del Toro tænkt på at hente Renner ind. Flere rapporter om, at instruktøren så skuespilleren efter titelrollen. Dette var dog aldrig tilfældet. I stedet havde del Toro overvejet Renner til rollen som Bureau of Paranormal Research and Defense-agent John Myers.

I den første Hellboy-film arbejder agenten med Hellboy på banen efter at have overtaget stedet for den forbindelsesagent, der oprindeligt blev tildelt den titulære karakter. Desværre appellerede udsigten til at spille sammen med en usandsynlig superhelt ikke til Renner. For at gøre tingene værre, var skuespilleren ikke engang inspireret til at spille Agent Myers."Jeg læste lige manuskriptet og [tænkte] som 'Jeg forstår det ikke…' Jeg kunne bare ikke forbinde mig til det," forklarede Renner, mens han t alte med skuespillerkollegaen Justin Long for Longs podcast Life is Short. Tilbuddet om at spille denne rolle kom efter sigende endda med "en masse penge", men i sidste ende vidste Renner, at han ikke skulle lave filmen. "Jeg sagde: 'Jeg kan ikke finde en vej ind [til denne karakter], jeg ved ikke, hvad jeg ville lave', så jeg var nødt til at sige nej."

Efter Renner afviste rollen, fik Rupert Evans til sidst rollen. Efter udgivelsen viste Hellboy sig at være en massiv succes, idet han indkasserede anslået $99,4 millioner på det globale billetkontor mod et rapporteret produktionsbudget på $66 millioner. Samtidig har del Toro også bemærket, at filmen fra 2004 var "en [af] mine top fem, jeg har instrueret."

Hvad angår Renner, så han sig aldrig tilbage efter at have afvist Hellboy. Og selvom filmen endte med at blive et hit (og starte en franchise), har skuespilleren gjort det klart, at beslutningen om at gå væk fra filmen aldrig har forfulgt ham."Der er ingen fortrydelser, nul. Det meste af tiden er det sådan, 'Åh, jeg er glad for, at jeg ikke gjorde det', og det gav mening for mig, "forklarede skuespilleren. "Ikke kun Hellboy eller hvad det nu var, og jeg siger ikke, at det er en god eller dårlig film, det handler ikke om det… jeg ville bare ikke have passet der."

I modsætning hertil ser det ud til, at Renner vidste, at det var meningen, at han skulle spille Hawkeye, næsten så snart han hørte om rollen (selvom rygter tyder på, at han næsten forlod MCU'en tidligere). "Da de viste mig min karakter… er det som, 'Åh, det er fantastisk, det er bare en fyr uden superkraft - han har bare en høj færdighed'," forklarede skuespilleren. »Det kan jeg faktisk godt hæfte mig ved. Jeg ville have videregivet [rollen som] Thor hele dagen lang - ikke at jeg nogensinde ville blive castet til det - men sådan noget ville jeg være ligesom, 'Jeg ved ikke, hvordan man gør det, jeg er ked af det.'"

I dag har Renner endnu ikke samarbejdet med del Toro om noget projekt. Når det er sagt, er skuespilleren hårdt i gang med sine MCU-projekter (inklusive den kommende Disney Plus-serie Hawkeye) sammen med andre film. Indtil videre virker et samarbejde mellem de to næsten usandsynligt, men det betyder ikke, at det aldrig ville ske.

Anbefalede: