George Clooney nægtede at være en del af denne ikoniske genstart

Indholdsfortegnelse:

George Clooney nægtede at være en del af denne ikoniske genstart
George Clooney nægtede at være en del af denne ikoniske genstart
Anonim

Med en blomstrende nettoværdi på $500 millioner virker George Clooney virkelig ikke som den slags fyr, der kæmpede sig vej gennem livet. Det er dog ikke helt rigtigt.

Han blev skåret fra sit baseballhold, da han prøvede at blive konkurrencedygtig, og senere arbejdede han på en lang række job, som omfattede skosælger til kvinder, skæring af tobaksvarer og endda byggearbejde.

At tage springet til skuespil ændrede bestemt hans liv. Clooney begyndte at arbejde som statist i de tidlige 80'ere, hans store gennembrud tog nogen tid, og fandt sted i det følgende årti, da han scorede stort i rollen som Dr. Doug Ross på 'ER'. Man kan sikkert sige, at hans karriere tog fart derfra.

Som så mange andre A-liste-skuespillere kan det være en stor opgave at vælge det rigtige projekt, især når manuskripter kommer din vej med jævne mellemrum.

Clooney har afvist nogle bemærkelsesværdige projekter, især på tv. Vi tager et kig på en genstart, som George afviste, sammen med en anden, som han sandsynligvis ikke ville gøre, givet hans seneste ord.

Desuden skal vi se på nogle filmroller, han også afviste.

Han har afvist adskillige projekter i fortiden

George er en efterspurgt mand, især når det kommer til at arbejde på det store lærred. Lad os være rigtige her, George bringer folk til biograferne, selvom filmen ikke er acceptabel.

Tja, i nogle tilfælde var filmen mere end acceptabel. Clooney følte dog bare ikke, at han var rigtig til rollen. Den ikoniske film 'The Notebook' er et eksempel på det.

På trods af sin succes var Clooney ikke helt solgt. "Jeg skulle lave en film for år siden kaldet The Notebook, som Ryan Gosling faktisk gjorde, og jeg skulle lave den med Paul Newman. Jeg spillede flashback, og Paul Newman var den gamle fyr."

Selv om manuskriptet var godt, kunne Clooney bare ikke forestille sig selv i rollen som en 30-årig på det tidspunkt i sin karriere.

"Paul og jeg t alte om at gøre det, og vi sad der en dag, og jeg så på ham, og jeg siger: "Jeg kan ikke lave denne film, Paul," huskede Clooney.

"Han var ligesom. 'Hvorfor?' Jeg tænkte: "Fordi alle ved, hvordan du ser ud som 30-årig. Du har blå øjne, jeg har brune øjne. Du er for berømt som 30-årig til, at jeg kan spille dig som 30-årig, det kommer aldrig til at fungere." Og han siger: "Jeg tror, du har ret."

Under de nyere omstændigheder siger Clooney nej til tv. I dette tilfælde var det en genstart, der går tilbage til hans tidligere dage.

Turning Down 'Roseanne'

Han spillede rollen som Booker Brooks i 11 afsnit, langt tilbage. På baggrund af sit interview med Howard Stern nævnte Roseanne Barr, at der var en seriøs interesse i at bringe Clooney tilbage til genstarten.

"George Clooney ønskede ikke at komme videre, så det var en nederdel," sagde hun til Stern.

De to slog til under deres tid sammen i showet. Selvom Roseanne indrømmede, fik Clooney hende i alvorlige problemer, da han var en ret spøg.

Clooney fik hende til at skralde sættet og sende det til netværkets præsident. I betragtning af at showet var en ratingleder, sagde han, at det ville virke sjovt…

Det gjorde det klart ikke. "Det gav en masse problemer for mig. Jeg skulle ikke have sendt det billede," sagde hun. "Men det er så sjovt."

Roseanne burde ikke have det så dårligt, da det ser ud til, at Clooney er ret selektiv, når det kommer til genstarter.

Saying No To Another Potential Genstart

Han deltog i en 'E. R.' gensyn, og selvfølgelig dukkede det uundgåelige spørgsmål op, der handlede om Clooney og chancerne for, at skuespilleren genstarter serien.

Igen lod det til, at han ikke var så inde på ideen, "Jeg ved det ikke. Den sværeste del er, at når man ser på showet og konsekvent over så mange år - ville det være svært at sige, at man kunne gøre det på det niveau, som vi gjorde det," sagde han om en potentiel genstart. "Jeg er ikke sikker på, at det er tilgængeligt."

I det mindste knuste han ikke ideen fuldstændigt, og i sandhed syntes de andre medvirkende medlemmer at være meget åbne omkring ideen.

Hvem ved, måske med en vis overbevisning vil han blive enig hen ad vejen…

Anbefalede: