Et smugkig ind i Kumail Nanjianis kropstransformation til Marvels 'Eternals

Et smugkig ind i Kumail Nanjianis kropstransformation til Marvels 'Eternals
Et smugkig ind i Kumail Nanjianis kropstransformation til Marvels 'Eternals
Anonim

Kumail Najiani er meget misundt for at bevare sin jacked fysik selv under en pandemi. Skuespilleren er klar til at blive lanceret ind i Marvel Cinematic Universe i den nye film Eternals, hvor han vil portrættere Kingo, et overmenneske med evnen til at skyde bolte af energi ud af sine hænder.

Skuespilleren afslørede første gang den forbløffende transformation af hans fysik til denne rolle i 2019.

Han afslørede senere i mange interviews, han gik til, at han var nødt til at opretholde en streng diæt og et stivt træningsregime for at opnå denne mejslede fysik.

Silicon Valley-skuespilleren og komikeren opnåede bestemt ikke denne misundelige fysik fra den ene dag til den anden. Selvom de billeder, der kom ud, får denne præstation til at se let ud, tog det ham måneders træning at fylde op og en streng diæt for at opnå et slankt og omfangsrigt udseende.

Da den 43-årige skuespiller lige var begyndt på træningsprogrammet til sin efterårsudflugt med MCU Eternals. Hver gang han torturerede sig selv i gymnastiksalen, hørte skuespilleren og komikeren i hans sind noget, han beskrev som "delvis mission statement, part plea."

Nanjiani er vokset op med at læse tegneserier og se actionfilm, så da han endelig blev ringet op, tænkte han: "Jeg spiller den første sydasiatiske superhelt i en Marvel-film. Jeg vil ikke være den sløve brune fyr - jeg vil ligne en, der kan hænge sammen med Thor og Captain America."

Så til forberedelsen kørte Najiani en time hver dag til et diskret placeret fitnesscenter i Beverly Hills og frygtede hele den kur, der var planlagt for ham i løbet af dagen. Han havde gået i fitnesscenteret siden han var 16 år gammel, men havde ikke trænet til noget så intenst som kuren for Eternals.

Bortset fra tunge vægte, komplicerede maskiner og mange sæt øvelser, indrømmer han, var der en fase, hvor elektriske strømme var involveret.

De tidlige træningsdage var så brutale på hans krop, at han var tæt på at kaste op. I de dage med ekstremt ubehag siger skuespilleren, at han lærte at tage afstand fra sin krop og dens smerter.

På grund af globale sundhedsproblemer og andre restriktioner er Chloe Zhaos Eternals blevet forsinket et par gange. Fans er dog ivrige efter at se, hvad den filmiske oplevelse er ved at bringe i betragtning af hypen omkring dens superhelt. Med så streng træning, diæt og en pandemi, der ikke førte ham på afveje, kan man kun antage, at han lægger lige så meget indsats i sin karakter.

Marvel's Eternals udkommer den 5. november 2021.

Anbefalede: