Hvor tæt kom Josh Brolin på at spille Batman?

Indholdsfortegnelse:

Hvor tæt kom Josh Brolin på at spille Batman?
Hvor tæt kom Josh Brolin på at spille Batman?
Anonim

Verden af superheltefilm er vidt forskellig fra hvor den var tilbage i begyndelsen af 2000'erne, og disse moderne film dominerer billetkontoret, mens de tager genren til nye højder. Marvel og DC er de store drenge i denne arena, og de tvinger andre store franchises som Star Wars til at øge deres spil.

Josh Brolin er en anerkendt performer, der har tilbragt årtier i Hollywood, og på et tidspunkt overvejede kunstneren at spille Batman. Brolin ville dog til sidst komme over til teamet Marvel for en ikonisk præstation.

Lad os se, hvor tæt Brolin kom på at spille Batman.

Brolin blev overvejet til 'Batman V Superman'

Batman v Superman film
Batman v Superman film

DCEU søgte at ryste op og kæmpe med Marvel efter den vellykkede udgivelse af Man of Steel, og i stedet for at lægge grunden til andre karakterer før en større crossover, sprang franchisen hajen med Batman v. Superman: Dawn of Justice. I de tidlige stadier af castingen overvejede Josh Brolin rollen som Batman i filmen.

Før Brolin kom i betragtning til rollen, havde han brugt årtier i branchen på at blive en fantastisk performer, der kunne trives i forskellige roller. Tidligere projekter så ham i film som The Goonies, men som en veteran medvirkede Brolin i film som No Country for Old Men, American Gangster og Milk.

På trods af at han overvejede at spille Dark Knight, nåede Brolin ikke ret langt i castingprocessen. Mens han kunne have gjort store ting som en mørkere Batman, valgte filmskaberne at gå i en anden retning. Han åbnede endda op om dette i et interview.

Brolin sagde: "Vi t alte indirekte om det, men vi kom aldrig til sagen, fordi jeg ikke var fyren for ham. Jeg er rigtig glad for, at det ikke skete. Jeg har ikke tænkt to gange over det."

Efter at have søgt vidt og bredt, castede studiet endelig en griset og ældre Batman, som blev mødt med nogle alvorlige tilbageslag fra fans, som har en tendens til at overreagere på selv de mindste ting.

Ben Affleck får rollen

Ben Affleck Batman
Ben Affleck Batman

Da det blev annonceret, at Ben Affleck fik rollen som Batman i DCEU, var der mange, der klagede over beslutningen. Selvfølgelig græd fans også over, at Heath Ledger blev Jokeren, og vi så, hvordan det blev. Den negative reaktion var til grin, og Brolin t alte endda om sin følelse over for fansens opførsel.

Brolin sagde: "Jeg har aldrig set så global en reaktion i mit liv. Jeg føler virkelig med ham. Jeg ville ikke være ham lige nu. Reaktionen bliver så personlig. Det er ligesom, 'F denne fyr, jeg ville ønske, han var død.' Og du tænker: 'Hvad? Dude, seriøst? Denne fyr arbejder bare som dig. Han gør det samme som dig. Han forsøger at træffe de bedste valg, han kan.'…Jeg vil have, at han sparker en, og jeg vil have, at alle elsker det og på en måde spiser deres ord."

I alt ville Ben Affleck medvirke i 3 DCEU-film, og han endte med at blive meget bedre, end fans havde forventet. For nylig var Affleck i stand til at få sin superhelteforløsning takket være Snyder Cut of Justice League. Det var store spring og grænser, end hvad Joss Whedon endte, og Ben Affleck var fantastisk i filmen. Det må have været tilfredsstillende for skuespilleren at se ros komme hans vej.

På trods af at han gik glip af Batman, lykkedes det Brolin at klare sig fint i tegneseriefilmverdenen.

Brolin snapper sig ind i MCU'en

Thanos MCU
Thanos MCU

Kort efter at Ben Affleck blev annonceret som Batman, fik Josh Brolin sin MCU-debut som Thanos i The Guardians of the Galaxy. Dette var en stor drilleri af, hvad der skulle komme i franchisen, og til sidst ville karakteren blive en ikonisk skurk.

Brolin stemte Thanos i i alt 4 MCU-film, inklusive Infinity War og Endgame. Han leverede en utrolig præstation i hver film, og han er en kæmpe grund til, at hver af dem formåede at generere milliarder ved billetkontoret. Nu hvor støvet har lagt sig på Infinity Sagaen, kan fans nu se tilbage og se, hvor strålende de første tre faser blev udført.

Brolin har en række projekter på dækket i øjeblikket, inklusive Dune, som er klar til at blive et kæmpe hit i år. Det ser stadig bedre ud for skuespilleren, som allerede har sammensat et imponerende værk.

Josh Brolin kunne have gjort nogle fantastiske ting som Batman, men det ville ikke være kommet tæt på at matche det, han gjorde som Thanos i MCU.

Anbefalede: