Twitter reagerer på 'Tiger King'-serien, der caster Joe Exotic til at slutte sig til Kate McKinnon

Indholdsfortegnelse:

Twitter reagerer på 'Tiger King'-serien, der caster Joe Exotic til at slutte sig til Kate McKinnon
Twitter reagerer på 'Tiger King'-serien, der caster Joe Exotic til at slutte sig til Kate McKinnon
Anonim

NBCs begrænsede serie om Joe Exotic aka Tiger King har fundet sin Joe Exotic.

The Good Fight-skuespilleren John Cameron Mitchell er blevet castet i rollen og slutter sig til SNL-stjernen Kate McKinnon i rollen som Carole Baskin. Hun fungerer også som executive producer.

Joe Exotic, det professionelle pseudonym for Joseph Allen Maldonado-Passage, er en tidligere zoooperatør og aktivist, som et bredere publikum lærte at kende takket være Netflixs otte-delte dokumentarserie Tiger King: Murder, Mayhem and Madness.

Serien fokuserer delvist på rivaliseringen med aktivisten Baskin, en naturbevaringsmand, der kritiserede Exotic for den umenneskelige måde, han drev sin Oklahoma store kattezoo på. Dokuserien var et hit ved udgivelsen i marts 2020 og affødte adskillige kommende tilpasninger.

NBC-serien er imidlertid inspireret af Wondery-podcasten Joe Exotic med Robert Moor som vært og fokuseret på Baskins forsøg på at lukke sin zoologiske have.

John Cameron Mitchell er bare en af de tre Joe Exotic's We'll Get To See

Castingen af Mitchell er blevet rost, da skuespilleren ligesom Joe Exotic selv identificerer sig som queer.

"Jeg er begejstret for at påtage mig rollen som denne moderne folkelige antihelt," sagde Mitchell til Variety.

"Joe og jeg er på samme alder, og ligesom ham voksede jeg op som queer i Texas, Oklahoma og Kansas, så jeg føler, at jeg ved lidt om denne fyr og hans desperate forsøg på at erobre en ugæstfri verden," sagde han også.

Men Cameron er ikke den eneste Joe Exotic-seere, der kommer til at se. Sidste år blev det rapporteret, at Ryan Murphy var i forhandlinger om at producere en film eller serie om Joe Exotic med Rob Lowe i rollen.

Desuden er en Amazon Prime Video-serie med Nicolas Cage som Joe Exotic blevet officielt grønt tændt. Serien er inspireret af en artikel fra 2019 i Texas Monthly med titlen "Joe Exotic: A Dark Journey Into The World Of A Man Gone Wild".

Ikke alle vil have en tigerkonge, men Mitchell er perfekt casting

Nyheden om at Mitchell blev kronet som Tiger King blev mødt med begejstring selv blandt de mest skeptiske seere.

“Kan ikke vente med at se Tiger King-serien. John Cameron Mitchell som Joe Exotic og Kate McKinnon som Carole Baskin er den mest inspirerede casting nogensinde! komikeren Matt Lucas skrev på Twitter.

"Der behøvede aldrig at være en Tiger King-serie eller nogen filmatisering, men hvis det skal være, er John Cameron Mitchell valget," var en anden kommentar.

"Jeg havde mindre end nul interesse i at se Tiger King, men med den nye Joe Exotic tv-serie, der castede Kate McKinnon som Carole Baskin og John Cameron Mitchell som Tiger King, DETTE er et must at se tv," skrev en anden bruger.

Anbefalede: