Twitter-brugere vil have Emilia Clarke til at slutte sig til Henry Cavill i en ny Rom-Com-film

Indholdsfortegnelse:

Twitter-brugere vil have Emilia Clarke til at slutte sig til Henry Cavill i en ny Rom-Com-film
Twitter-brugere vil have Emilia Clarke til at slutte sig til Henry Cavill i en ny Rom-Com-film
Anonim

The Witcher-stjernen Henry Cavill bliver castet i spionfilm, ikoniske genstarter og romantiske komedier, så stort set alt undtagen et projekt i DCunivers.

Skuespilleren har skrevet under på at spille hovedrollen i hans første rom-com-film, hvor han spiller "en uheldig forelsket universitetsprofessor, der laver et omfattende spørgeskema i et forsøg på at finde en kone, og møder en ukonventionel kvinde, der ikke opfylder nogen af hans krav', men som måske er den perfekte kvinde til ham."

Så, ligesom The Bachelor, men sejere.

Filmen er en fantastisk mulighed for Cavill til at vise sit skuespiludvalg, da skuespilleren har medvirket i meget actiontunge projekter i de seneste år.

Fans vil have Emilia Clarke til at spille Rosie

The Man of Steel-skuespilleren er den første stjerne, der er blevet castet i filmen, som er en tilpasning af en roman af den australske forfatter Graeme Simsion. Twitter-brugere har påtaget sig at føre kampagne for, at Game of Thrones-skuespillerinden Emilia Clarke bliver castet sammen med Cavill i filmen.

"Hvem skal spille hovedrollen over for Henry Cavill i Rosie-projektet? Mit valg er Emilia Clarke, hvem er dit?" skrev @henrycavillfc.

"Henry Cavill og Emilia Clarke sammen i en film vil låse op for et helt andet niveau af seksualitetsforvirring i mig…" sagde @jun1pero.

"Jeg har brug for, at den, der har magten til at caste Emilia Clarke over for Henry Cavill i Rosie-projektet, gør det med det samme..selv forfatteren af bøgerne ønsker at se det ske," tilføjede @aphroditemilia.

Tilbage i 2020, da Clarke t alte ved Nursing Now 2020-webinaret, så fans en kopi af The Rosie Project på hendes bogreol! Det fik dem til at spekulere på, om Emilia var interesseret i projektet, men Sony Pictures havde castet Jennifer Lawrence som Rosie dengang.

Desværre faldt projektet igennem kort tid efter…men det er tilbage nu!

"Hvis @emiliaclarke virkelig nød The Rosie Project, kunne hendes agent ringe til @SonyPictures. Sidst jeg hørte, at de ledte efter en Rosie.." Forfatteren Graeme Simsion havde svaret på indlægget, efter at fans begyndte at anmode om Clarke's rolle i projektet.

Fans er ikke holdt op med at føre kampagne for hende og vil stadig have, at Emilia skal portrættere Rosie!

"Denne nyhed bryder ud, og mit Twitter-feed er fuld af Emilia Clarke-fans, der vil have hende til at spille Rosie. Jeg er smigret over, at de gerne vil have deres yndlingsskuespiller i min historie…" tweetede Simsion den 15. juli, lige efter Deadline rapporterede nyhederne og forårsagede et vanvid på sociale medier.

Anbefalede: