15 skuespillere, vi er nødt til at betragte som Joe Exotic For A Tiger King-film

Indholdsfortegnelse:

15 skuespillere, vi er nødt til at betragte som Joe Exotic For A Tiger King-film
15 skuespillere, vi er nødt til at betragte som Joe Exotic For A Tiger King-film
Anonim

Internettet brænder med memes, tweets og diskussioner om Netflix-dokumentarserien Tiger King: Murder, Mayhem, and Madness, som havde premiere den 20. marts 2020 til kritikere og publikums anerkendelse. Joe Exotic har allerede anmodet om et par skuespillere, som han gerne vil spille ham i en potentiel biopic. Casting-instruktører er nødt til at finde en tredobbelt trussel skuespiller, da Joe Exotic tæmmede tigre, sang countrysange og fremførte sin personlighed til det maksimale.

I centrum af Joe Exotics dramatiske fortælling er et plot om lejemord og anklager om dyremishandling, som han nu afsoner en 22-årig dom for i et føder alt fængsel i Texas. På trods af de voldsomme detaljer udtrykte berømtheder deres ønske om chancen for at spille Tiger King. Den, der scorer den eftertragtede rolle, må hellere begynde at arbejde på det obligatoriske styroverskæg og multe.

15 Joel McHale er allerede ved at komme i tankerne om Joe Exotic

Søndag den 12. april 2020 tilføjede Netflix endnu et afsnit til det syvdelte dokumentar-epos, Tiger King: Murder, Mayhem, and Madness. De 40 minutters indslag inkluderer rollebesætningsmedlemmer fra serien, der taler med Joel McHale, der klædte sig ud som Joe Exotic til at være vært for aftershowet og rystede leopard-print-cowboy-hat-kombinationen.

14 Picture A Bleached Mullet On Michael Keaton

Michael Keaton beviste i 2014's Birdman, at han spiller pjuskede og forværrede stater godt. Skulle Keaton vokse en multe ud, blege pandehåret og have et styroverskæg, er ligheden der. For ekstra dedikation kunne han tabe nogle kilo og skærpe sine kindben.

13 Woody Harrelson kunne glide ind i Joe Exotics varemærke-svindler

I Zombieland dyrker Woody Harrelson et overskæg med stubbestyr og rocker en cowboyhat. Der er adskillige film, hvor Harrelson skruer op for flamboyancen og sprudlende, hvilket gør ham til den perfekte skuespiller til at gå op og påtage sig rollen som Joe Exotic. Det hjælper også, at Harrelson kun er et par år ældre end Exotic.

12 Will Ferrell ville bringe sin signatur-galskab til projektet

Will Ferrell ville tilbyde noget anderledes til rollen som Joe Exotic sammenlignet med de andre skuespillere, der tidligere er nævnt. Forestil dig SNL-alunen med et øjenbryn fuld af piercinger, en multe og omgivet af tigre. Alene det mentale billede er sjovt nok til at få publikum til at overveje Ferrell til rollen.

11 Kid Rock har allerede langt hår og et overskæg

Kid Rock var engang i gang med en skuespillerkarriere. Hans første spillefilm medvirker i Joe Dirt som Robbie. Han har langt hår og en offensiv sjæl. Det kræver lidt fantasi at se Rock træde ind i Joe Exotics cowboystøvler og endda kunne fremføre dyrepasserens countrysange.

10 Brad Pitt er Joe Exotics nummer et valg

Hvem ville ikke have, at Brad Pitt skulle spille dem i en filmatisering? Det gør Joe Exotic helt sikkert, så hævder instruktørerne af Tiger King: Murder, Mayhem and Madness, Eric Goode og Rebecca Chaiklin i et interview med Hollywood Reporter. Født i Oklahoma, Pitt kommer fra staten, hvor Exotic drev sin zoologiske have, og de to er tætte i alder.

9 Matthew McConaughey ville være i orden i rollen

I Dallas Buyers Club bekræftede Matthew McConaughey sin autentiske cowboy-svindler. Publikum ved, at han kan trække en cowboyhat og et styroverskæg af. Skuespilleren er født i Texas og taler med en sydstatsdrawl, der passer til Joe Exotic. McConaughey kunne stå på grænsen mellem komisk og ladet.

8 Er Joe Exotic mindre end seks grader fra Kevin Bacon?

Med lidt blegemiddel, tatoveringsærmer og rigeligt bandeord kunne Kevin Bacon påtage sig rollen som Joe Exotic. De to har lignende profiler og funktioner, som naturligvis giver en karaktertransformation. Et par blændede jakker og en masse tigre kunne Bacon spille den tidligere zoo-ejer, nu fængslet.

7 Dax Shepard annoncerede sit kandidatur til rollen på Twitter i marts

Kendisser tager til Twitter for at erklære deres kærlighed til Netflix-dokumentarserien Tiger King: Murder, Mayhem, and Madness. Dax Shepard sværger, at han er født til rollen og siger til Hollywood Reporter: "Fysisk kan jeg lave multe, overskæg, våben, homoseksuelle - tror jeg." Det eneste problem, hans ekstreme frygt for store katte.

6 Sam Rockwell skinner i flamboyante roller

Sam Rockwell har en evne til at spille usmagelige karakterer, som hans roller i Charlie's Angels, Three Billboards Outside Ebbing, Missouri og Jojo Rabbit. Den nylige rolle som kaptajn Klenzendorf, en hærofficer, der driver en Hitler-ungdomslejr, fremhæver hans enestående flamboyance, der ville løfte hans skildring af Joe Exotic, hvis der nogensinde skulle ske et biopic.

5 The Southern Accent virker til Danny McBrides fordel

Den Georgia-fødte skuespiller, forfatter, instruktør, producer og all-around komiker gør en exceptionel kandidat til den tidligere eksotiske dyrepasser, emnet Tiger King. Han har selvtilliden til at spille sammen med tigre. Hvis han smide et par kilo, blegede og glatte sit hår, er McBride en topkandidat til rollen som Joe Exotic.

4 Joe Dirt serveret som David Spades Joe Exotic Dress Rehearsal

Den anden skuespiller Joe Exotic bad om at spille ham i en biografi, er David Spade. Nå, sådan en. Han sagde, "Joe Dirt." Karakteren, der er med i 2001-komedien af samme navn, er en misforstået outsider. Joe Dirt rocker en multe, overskæg og er måske bare det tætteste, verden var på Joe Exotic før sidste uge i aften med John Oliver og Tiger King.

3 Edward Norton udfordrer Dax Shepard til rollen

Efter Dax Shepard gjorde krav på at spille Joe Exotic på Twitter, skød hans ven Edward Norton tilbage, hvorfor han var bedre egnet. Norton gik efter selvironiskhed og insisterede på, at Shepard var "for ung og buff" til rollen, men kunne spille en af Exotics ægtemænd, Travis Maldonado.

2 Jared Leto udtrykte sin interesse for at dykke ind i den store katteverden

Jared Leto har kindbenene til at spille Joe Exotic. Skuespilleren live-tweetede for nylig sin oplevelse med Tiger King: Murder, Mayhem, and Madness, og det er perfektion. Han er MEGET til Exotics mode og hår. Leto klædte sig ud som den excentriske dyrepasser til sin visningsfest og toppede outfittet med en udstoppet tiger.

1 Thomas Lennon spiller allerede Joe Exotic på Stephen Colbert

Thomas Lennon har allerede et ben op ad hobetal af skuespillere, der hævder at være "konkurrence". Siden Tiger King: Murder, Mayhem, and Madness havde premiere, har Lennon optrådt i The Late Show med Stephen Colbert som Joe Exotic, og stoppede ind fra fængslet med fremtrædende øjenbryn, en choker, flyvere og styroverskæg, der inkarnerer delen.

Anbefalede: