Joey Ramone-fans tror, at Pete Davidson blev uretmæssigt castet til at spille sin rolle

Indholdsfortegnelse:

Joey Ramone-fans tror, at Pete Davidson blev uretmæssigt castet til at spille sin rolle
Joey Ramone-fans tror, at Pete Davidson blev uretmæssigt castet til at spille sin rolle
Anonim

Nyheder er netop blevet udgivet om en kommende Netflix-film, som fans ikke vil gå glip af. Det ærer Joey Ramones liv, et punkrock-ikon, der fascinerede fans, der blev knust, da han mistede livet til lymfekræft. Biopicen, med titlen; I Slept With Joey Ramone, blev netop annonceret, og Billboard pralede stolt af, at rollen som Joey Ramone blev spillet af Saturday Night Live-stjernen Pete Davidson.

The Ramones er bredt krediteret som værende et af de mest indflydelsesrige amerikanske bands i det 20. århundrede. Da verden markerer 20-året for Joey Ramones død, træder Pete Davidson op til tallerkenen og får denne kæmperolle. Da han påbegynder denne ære, er det blevet tydeligt, at fans ikke er helt med på denne beslutning.

Pete Davidsons kontroversielle nye rolle

Joey Ramone, Dee Dee, Johnny og Tommy gik sammen for at bringe en hel nation af rockfans sammen gennem deres musik. The Ramones formede musikkens landskab med deres ikoniske brand og deres punkrock-image og efterlod et fodaftryk i musikindustrien, som intet andet band nogensinde har været i stand til før.

Dette kunne være en af de største roller, som Pete Davidson har påtaget sig i nyere historie.

Det kunne også tænkes at være begyndelsen på hans død.

Det er et stort pres at portrættere et ikon som Joey Ramone. Dette er helt klart noget, Pete Davidson føler, han kan mestre, og han kaster sig ud i rollen, men det kommer ikke uden en hel masse kontroverser fra fans.

De virker langt mindre sikre på hans evne til at lykkes og antyder allerede, at han er blevet uretmæssigt castet.

Fans Push Back

Det er ikke, at fans ikke elsker Pete Davidson - for det gør de. De tror bare ikke på, at dette er en velegnet rolle for ham.

Så snart Billboard udgav denne historie, skyndte fans sig til sociale medier for at dele deres tanker om sagen.

Kommentarer inkluderet; "Jeg føler, at han ligner mere en tynd Adam Driver burde spille ham, men ikke mit projekt.," samt; "Hvordan spiller Adam Driver ikke Joey Ramone?" og @adrienbrody ville have været mit valg."

En anden fan skrev ind for at sige: "Jeg troede, Vinnie Chase skulle spille denne rolle." såvel som; "ryster på hovedet og spekulerer på, hvorfor Pete blev castet til dette."

Joey Ramone mødte en utrolig mængde modgang i sit liv, hvoraf meget var beskyttet fra hans fans. Hans karriere var en af episke proportioner, og hans historie er ved at blive fort alt til verden med et frisk, autentisk perspektiv.

Tiden vil vise, om castingen af Pete Davidson yder denne film den retfærdighed, den fortjener.

Anbefalede: