Hvor meget tjener Guy Fieri for 'Diners, Drive-Ins, And Dives'?

Indholdsfortegnelse:

Hvor meget tjener Guy Fieri for 'Diners, Drive-Ins, And Dives'?
Hvor meget tjener Guy Fieri for 'Diners, Drive-Ins, And Dives'?
Anonim

Food Network er en af de mest populære kanaler, og gennem årene har netværket pumpet fantastiske shows og populære personligheder ud, som har fundet succes i mainstream. At lande på Food Network er ingen garanti for succes, men nu og da kan nogen bryde formen og blive en stjerne.

Guy Fieri er en af de største stjerner i netværkets historie, og gennem årene har han tjent en formue. Triple D er måske hans største og bedste show, og han har trukket en solid løn fra showet i årevis nu.

Så, hvor meget tjener Guy Fieri på at spille med i Triple D? Lad os tage et kig og se, hvad han er i stand til at trække ned i hver episode.

Han tjener op til $20.000 pr. afsnit

Guy Fieri Triple D
Guy Fieri Triple D

En ting, som Food Network har gjort bedre end mange andre netværk, er at producere stjerner, der er både talentfulde og relaterbare. Mange Food Network-personligheder kan smide det ned i køkkenet og virke som mennesker, som alle kunne hænge ud med. Denne kombination har været en kæmpe grund til, at Guy Fieris Diners, Drive-Ins og Dives har været så stort et hit.

Fieri er en af de sejeste personligheder på hele netværket, og dette show har været det perfekte middel for ham til at nå stjernestatus. Fans slutter sig til ham hver episode, mens han finder mindre steder over hele landet og fremhæver disse skjulte perler, mens han har det sjovt.

Det er blevet anslået, at Fieri tjener op til $20.000 pr. episode af showet, hvilket er et imponerende tal. Nej, han tjener ikke så meget som stjerner på A-listen på netværksprogrammer i bedste sendetid, men ingen vil klage over at få bet alt $20.000 om ugen for at rejse rundt og spise lækker mad.

Triple D har været en grundpille på Food Network i årevis, og Fieri har haft for mange fantastiske restauranter til at tælle. Disse mindre steder fik vist varerne frem for et stort publikum, og Fieri fik nyde maden, mens han selv fik sine hænder snavsede tilbage i køkkenet.

Så lukrativt som showet har været, har Fieri også tjent ind fra andre forretningsforetagender.

Han tjener penge på udseende og forretningsforetagender

Guy Fieri Udseende
Guy Fieri Udseende

Længe før han kom til Food Network og blev en stjerne, havde Fieri allerede succes i restaurantspillet med Johnny Garlic's. Denne succesrige satsning gik forud for hans tid på Food Network og var ansvarlig for at kickstarte den rigdom, som han har akkumuleret gennem årene.

Johnny Garlic var ikke kun en succes, men med tiden har Fieri udvidet sit restaurantspil til at omfatte andre steder. Han har haft steder som Guy's American Kitchen and Bar, Guy's Burger Joint og Guy Fieris Vegas Kitchen and Bar. Han har også en plads i Disney Springs kaldet Chicken Guy!. Ja, Fieri har været en succes i restaurantspillet i årevis nu.

Oven i det hele har han også en række forskellige shows på Food Network uden for Triple D. Han har haft shows som Guy Off the Hook, Guy's Big Bite, Minute to Win It og Guy's Grocery Games. Fieri har fået lønsedler for alle disse shows, som kun har gjort ham mere populær i mainstream. Det anslås, at han også kan tjene op til $100.000 for en optræden.

Over det hele har Fieri også tjent penge ved at annoncere med store virksomheder som Aflac og T. G. I. fredagens. Manden er en pengemaskine, og han har oparbejdet en imponerende nettoværdi gennem årene.

Hans nuværende nettoværdi er $25 millioner

Guy Fieri Promo
Guy Fieri Promo

Efter flere år i restaurant- og tv-spillet har Guy Fieri samlet en nettoværdi på 25 millioner dollars, ifølge Celebrity Net Worth. Dette er et imponerende tal, der bekræfter den succes, stjernen har fundet efter at have lagt i år med hårdt arbejde.

Restauranter og fjernsyn har selvfølgelig været hans brød og smør, men Fieri er også en udgivet forfatter, der har et par bøger på bagen. Det er endnu en måde, hvorpå han har genereret indkomst og tilføjet sin imponerende nettoformue.

Uden for at lave bank er Fieri også blevet en populær figur på sociale medier. Han har aldrig undværet at meme Triple D, hvilket har hjulpet hans sociale mediekonti med at vokse. Ikke nok med det, men Fieri har en god offentlig opfattelse takket være at være uproblematisk og faktisk give en hånd til folk i nød.

Guy Fieri er en af de største Food Network-stjerner nogensinde, og han har bankkontoen til at bevise det.

Anbefalede: