Sandheden om, hvorfor 'Popeye'-filmen blev aflyst i 2015

Indholdsfortegnelse:

Sandheden om, hvorfor 'Popeye'-filmen blev aflyst i 2015
Sandheden om, hvorfor 'Popeye'-filmen blev aflyst i 2015
Anonim

Popeye-fans var overlykkelige, da de hørte om en ny animationsfilm med deres yndlingssømand. Filmen blev annonceret i 2010 med Hotel Transylvania-direktøren Genndy Tartakovsky i spidsen, og en udgivelsesdato for 2015 blev givet.

Den fiktive tegneseriefigur, berømt for sin superstyrke efter at have spist spinat (sandsynligvis et trick for at få børn til at spise deres grønne), debuterede oprindeligt i en tegneserie fra 1929. Han flyttede senere til teatre, da Max Fleischer tilpassede tegneseriehistorierne til en række animerede shorts i 1933, og i årene siden har Popeye medvirket i tegneserier, videospil og reklamer. Han var også genstand for sin helt egen film i 1980, da den meget savnede skuespiller Robin Williams påtog sig rollen. Som filmelskere vil vide, var dette dog ikke en af skuespillerens bedste film på trods af hans bedste indsats i rollen.

På trods af fiaskoen i den tidligere film var forventningen høj til Popeyes næste eventyr på det store lærred. På grund af dens nostalgiske tiltrækningskraft forventedes det at blive en af de animationsfilm, som voksne kunne nyde, og fans fik endda et smugkig på de animerede optagelser, som Tartakovsky havde instrueret som proof of concept for Sony Pictures Animation.

Alt så godt ud ombord på det gode skib Spinacher (navnet på Popeyes båd), men så skete det utænkelige. I 2015 blev filmen tilsyneladende aflyst, og den forsvandt sporløst fra Sonys udgivelsesoversigt. Ikke engang en dåse spinat kunne redde Popeye denne gang så det ud til!

Hvem skubbede Popeye over bord?

Film billede
Film billede

På et tidspunkt, hvor næsten alle tegneseriefigurer får deres egen film, virkede Popeyes tilsyneladende aflysning ganske overraskende. Yogi Bear, The Flintstones, Rocky og Bullwinkle, og Tom og Jerry er blot nogle få af de karakterer fra før, der har taget overgangen til det store lærred. Så hvorfor ikke Popeye?

Instruktøren af den foreslåede film annoncerede selv 'aflysningen', og da han diskuterede årsagen, havde han dette at sige.

De ændringer, han hentydede til, var relateret til afsættelsen af Bob Osher som præsident for Sony Pictures Digital Productions og ansættelsen af Kristine Belson til at tage hans plads.

Mens kreative forskelle med den nye ledelse blev nævnt som den primære årsag til Popeyes tilsyneladende død, tilskrev Tartakovsky en del af skylden til den berygtede Sony hacking-skandale i 2014. Studiet blev hacket af en gruppe, der kalder sig selv Guardians of Peace, og dette var som svar på den kontroversielle film The Interview, Seth Rogen-komedien om to amerikanere, der planlagde at myrde den nordkoreanske leder Kim Jong Un. Hackinggruppen ønskede, at filmen skulle trækkes fra udgivelsen, og selvom den aldrig blev det, fik det stadig studiet til at miste fokus på sine andre projekter, inklusive Popeye. Som citeret i Den of Geek sagde Tartakovsky:

Om de opfattede kreative forskelle sagde han også:

Så, var det virkelig enden for Popeye? Det virkede bestemt sådan. Tartakovsky annoncerede sin hensigt om at arbejde på et andet projekt, Can You Imagine? (selvom dette heller aldrig blev til noget), og Popeye-filmen sluttede sig til rækken af andre Sony-animationsfilm, der var fast i udviklingslimboet, inklusive neandertalere, fra Iron Man-instruktøren Jon Favreau.

I stedet for at skubbe videre med sømandsmandens næste filmiske udflugt, fokuserede studiet på helt nye projekter i stedet for. Desværre var de næste film på deres tavle de beklagelige Smurfs: The Lost Village og The Emoji Movie, to produkter, der næppe var værd at synke Popeye for.

Alligevel kan du ikke holde en god sømand nede. Nogen har tydeligvis spist deres spinat, fordi det ikke kun er dårlige nyheder for den klassiske animerede karakter.

Popeyes død er blevet meget overdrevet

Skipper Skræk
Skipper Skræk

På trods af rygter om det modsatte blev filmen aldrig rigtig aflyst.

Ifølge Wiki-siden blev Popeye stadig anset for at være 'i aktiv udvikling' hos Sony, så ingen havde rigtig trukket stikket ud af billedet. Ja, Popeyes rejse til den store skærm er muligvis blevet forsinket (og skubbet til side af de ulidelige emojis), men aflysningen var aldrig blevet officielt annonceret af Sony. Og her er den gode nyhed: Det ser ud til, at projektet nu er tilbage på kurs!

King Features, et lille animationsstudie, der er bedst kendt for at skabe projekter baseret på klassiske tegnefilm, er nu ansvarlige for at bringe Popeye tilbage til det store lærred. Det er ikke første gang, de har haft dalliances med den piberygende sømand. For at fejre karakterens 90-års jubilæum i 2018 udgav de en serie 2D-animerede shorts med titlen Popeye's Island Adventures på YouTube.

Filmen er indstillet til at blive udgivet i 2022, men om den har bånd til de animerede optagelser, som Tartakosky optog tilbage i 2014, er stadig uvist. Forvent meget snart flere nyheder om Popeyes storskærmseventyr.

Anbefalede: