Blev Zoe Saldana underbet alt for 'Guardians Of The Galaxy'?

Indholdsfortegnelse:

Blev Zoe Saldana underbet alt for 'Guardians Of The Galaxy'?
Blev Zoe Saldana underbet alt for 'Guardians Of The Galaxy'?
Anonim

MCU er den box office juggernaut, som alle franchises ser op på, og nu hvor den er udvidet til den lille skærm på Disney+ med nogle enorme karakterer, ser det ud som selvom det kun bliver ved med at blive større. DC og Star Wars er enorme i deres egen ret, men MCU'en fører an i disse dage.

Zoe Saldana er en talentfuld kunstner, der har en stor rolle i MCU, men det betyder ikke, at hun tjener Robert Downey Jr. Når man ser tilbage på hendes første MCU-tjek, er det klart, at stjernen var underbet alt for rollen.

Lad os se tilbage på Zoe Saldanas første MCU-tjek og se, hvor underbet alt hun var.

Hun tjente kun 100.000 $ for filmen The First Guardians

Zoe Saldana Gamora
Zoe Saldana Gamora

I verden af superheltefilm er de fleste fans klar over, at de største stjerner trækker de største checks. Men der er tidspunkter, hvor stjerner bliver alvorligt underbet alt for deres arbejde. I tilfældet med Zoe Saldana og hendes optræden i den første Guardians of the Galaxy-film ville folk blive chokerede over at høre, at stjernen tjente et lille beløb for et toptalent.

Ifølge Cheat Sheet var Zoe Saldana, på trods af al den succes, hun havde før hun landede i franchisen, kun i stand til at trække $100.000 ned for det første Guardians-svirp. Dette er et latterligt lavt beløb for at betale en stjerne af hendes kaliber, og det viser, at Marvel måske havde nogle tøven med hensyn til, at filmen skulle blive en stor succes.

Før de kom til det store lærred og fik succes, var holdet af karakterer, der udgør Guardians of the Galaxy i tegneserierne, ikke så populært blandt mainstream-publikummet. Selvfølgelig kendte folk andre Marvel-karakterer som Thor og Captain America, men der var en risiko forbundet med at bringe Guardians-holdet til live.

Alligevel er $100.000 dårligt for en som Zoe Saldana. Husk på, at stjernen allerede har optrådt i Pirates of the Caribbean: Curse of the Black Pearl, Star Trek og Avatar, før han fik rollen som Gamora. Det betyder, at hun havde været udsat for mainstream-publikum i over et årti før udgivelsen af Guardians of the Galaxy. Lavt og se, den første film blev et kæmpe hit, og en efterfølger kom hurtigt i gang.

Her Guardians 2 Pay Is Unknown

Zoe Saldana Gamora
Zoe Saldana Gamora

Selv om ingen kunne have forudsagt, hvor stor den i sidste ende ville blive, ændrede den første Guardians-film spillet til MCU og hjalp med at sætte en tone, der har været i franchisen lige siden. Så da den anden film kom, var der forventning om, at den ville erobre billetkontoret igen.

Nu ville det give mening, at filmens førende kunstnere ville få et betydeligt spring i løn, men på nuværende tidspunkt er Zoe Saldanas løn for den anden film ukendt. Efter at have tjent $100.000 for den første film, kan de fleste mennesker ikke forestille sig et scenarie, hvor hun kom tilbage for det samme beløb. Gamora viste sig at være populær blandt fansene, og hun skulle være en stor del af den anden film.

Selv om hendes løn måske ikke er kendt, er en ting, der er kendt, at Guardians of the Galaxy Vol. 2 var en stor succes, ligesom sin forgænger. Ifølge The-Numbers har de to Guardians-film tilsammen indtjent over 1,6 milliarder dollars ved billetkontoret. Oven i det ville Saldana også optræde i både Avengers: Infinity War og Avengers: Endgame, hvilket betyder, at hun har været med i nogle af de mest succesrige MCU-film, der nogensinde er lavet.

Hendes MCU-fremtid

Zoe Saldana Gamora
Zoe Saldana Gamora

Selv om Gamoras karakter har gennemgået det hele i løbet af sin tid i MCU, ser det ud til, at hun vil komme tilbage i fremtiden. Omfanget af hendes deltagelse kendes dog ikke på nuværende tidspunkt.

I slutningen af Avengers: Endgame viste den, at Star-Lord og resten af Guardians satte sig for potentielt at finde Gamora, som var en tidligere version af sig selv. Vi ved godt, at Guardians vil optræde i Thor: Love and Thunder, men da det er en Thor-film, er det ikke blevet bekræftet, om holdet allerede vil have fundet Gamora inden da.

James Gunn vil dog arbejde på en tredje Guardians-film, og dette kunne være indgangen til at bringe Gamora tilbage i folden. Hun er simpelthen for populær karakter til at efterlade i støvet, og takket være, at hun er fra fortiden, kan Gunn tilføje nogle interessante rynker til sin karakter i fremtiden.

Zoe Saldana blev underbet alt for sin første Guardians-film, så lad os håbe, at hun bliver ordentligt kompenseret fremover.

Anbefalede: