Her er grunden til, at fans tror, at Zoe Saldana ikke vil være i Guardians Of The Galaxy 3

Indholdsfortegnelse:

Her er grunden til, at fans tror, at Zoe Saldana ikke vil være i Guardians Of The Galaxy 3
Her er grunden til, at fans tror, at Zoe Saldana ikke vil være i Guardians Of The Galaxy 3
Anonim

As Marvel Cinematic Universe (MCU) forbereder sig på at udgive sin fase fire-serie af film, spændingen er også ved at bygge sig op for sine fase fem-film. Blandt dem, som fans er ivrige efter at se, er den tredje del af Guardians of the Galaxy-filmene.

Og selvom mange forventer at se alle de vigtigste Guardians of the Galaxy-karakterer vende tilbage (med Thor på slæb), ser det ud til, at instruktøren James Gunn antyder noget andet. Faktisk tyder et nyligt indlæg på, at Zoe Saldanas Gamora ikke slutter sig til sine andre Guardians denne gang.

Marvel har store planer for Guardians Of The Galaxy

Det er flere år siden, den sidste Guardians of the Galaxy-film blev udgivet, og det ser ud til, at Marvel er fast besluttet på at gøre op for det i stor stil. Bortset fra at udgive Guardians of the Galaxy Vol. 3, annoncerede Marvel Studios også, at det ville udkomme med The Guardians of the Galaxy Holiday Special i 2022.

Planerne blev afsløret efter Marvels beslutning om at genansætte James Gunn. Instruktøren blev fyret på grund af en række kontroversielle tweets, som han lavede for flere år tilbage. Med Gunn ude (og instruere Suicide Squad for DC), så det også ud til, at originale Guardians-cast aldrig ville blive komplet igen. Til at begynde med har skuespiller Dave Bautista, der har spillet Drax i de første to Guardians-afleveringer og andre MCU-film, gjort det klart, at han ville forlade Marvel, hvis Gunn ikke ville vende tilbage. I sin kritik af Disney tweetede skuespilleren endda, at det var "temmelig kvalmende at arbejde for en person, der ville styrke en smædekampagne fra fascister." Skuespilleren udt alte også: "Jeg vil gøre, hvad jeg [sic] lovligt er forpligtet til at gøre, men @Guardians uden @JamesGunn er ikke det, jeg har tilmeldt mig."

Da Marvel bragte Gunn tilbage, ser det dog ud til, at alt nu er vand under broen. Faktisk, med Marvel-chef Kevin Feige blev spurgt, om de ville flytte for at omstøbe Bautista, hvis han var gået, fort alte han IGN: "Vi får aldrig at vide det. Det får vi aldrig at vide. Vi behøver aldrig at bekymre os om det." På den anden side giver et nyligt tweet fra Gunn fans endnu en grund til bekymring.

Hvad sagde James Gunn, der gjorde fans forvirrede?

For nylig tog Gunn til Twitter for at bekræfte, at Guardians of the Galaxy Vol. 3 er indstillet til at blive udgivet den 5. maj 2023. Mange fejrede annonceringen, hvor Star-Lord selv, Chris Pratt, spøgende bemærkede: Jeg kan ikke vente! Jeg elskede de to første!!”

Samtidig fik indlægget også opfølgende spørgsmål fra fans. En bad endda om casting nyheder. Som svar svarede Gunn: "Star-Lord er @prattprattpratt, Drax er @DaveBautista, Mantis er @PomKlementieff, Nebula er @karengillan, og Kraglin er @seangunn. Værsgo!" Og selvom svaret er nyttigt, kan fans heller ikke undgå at bemærke, at han udelod et nøglemedlem, specifikt Saldana.

Nogle var også under indtryk af, at Saldana ikke vil være med i filmen efter, hvad der skete i Avengers: Endgame. Som fans måske husker, sluttede en tidligere version af Gamora sig til den sidste kamp mod Thanos (Josh Brolin). Men efter at de har besejret ham (og efter Robert Downey, Jr.s Tony Stark dør), forsvinder hun. Det så også ud til, at Gamora tog fart på egen hånd, da resten af Guardians ikke kunne finde hende, da de forberedte sig på at tage af sted.

På trods af dette kan fans dog blive lettet over at høre, at Gamora vil optræde i den kommende udgave. Saldana selv havde bekræftet så meget kort efter Disneys annoncering, at Gunn var tilbage. "Jeg er virkelig spændt, og jeg er stolt af Bob Iger og Alan Horn for at gå op og tage en beslutning om at genindsætte James Gunn," fort alte skuespillerinden til Variety i 2019. "Og selvfølgelig er jeg glad for at have min kaptajn tilbage om bord, fordi vi var i panik. Ingen anden person kan være som James Gunn for 'Guardians'."

Her er hvad Zoe Saldana har sagt om Guardians Of The Galaxy Vol. 3

Efter at have portrætteret Gamora siden 2014, ved Saldana sandsynligvis mere om denne Marvel-karakter end nogen anden. Og med den seneste udvikling omkring Gamora, synes skuespillerinden også, at nu ville være et godt tidspunkt at vise en anden side af hende.

"Der er en del af mig, der vil have hende til at gå tilbage. Find vej tilbage til Guardians," forklarede Saldana, mens hun deltog i ACE Comic-Con i Seattle tilbage i 2019. "Men der er også en del af mig, der gerne vil udforske en dårlig Gamora. Jeg har aldrig set det, og hun er, du ved, hun betragtes som den mest dødelige snigmorder. Den mest dødelige kvinde i galaksen. Så jeg ville gerne se, hvordan den vrede ser ud, også fordi den bare ville give mig lag at arbejde på. Men ja, jeg vil have hende tilbage til Guardians."

Det ser ud til, at alt er godt med MCU og Guardians. Og endnu vigtigere, banden vil være komplet, når de tager på et nyt eventyr om blot et par år.

Anbefalede: