Tom Ellis viser nyt jakkesæt fra "Lucifer"-sæson 6

Indholdsfortegnelse:

Tom Ellis viser nyt jakkesæt fra "Lucifer"-sæson 6
Tom Ellis viser nyt jakkesæt fra "Lucifer"-sæson 6
Anonim

Seriøst, kan nogen bære et jakkesæt bedre end djævelen selv?

Tom Ellis overgår sig selv hver gang, i hver episode af Lucifer. Selvom det kan tilskrives hans talent, djævelske charme og selvsikre, vittige personlighed, vil vi sige, at hans veltilpassede jakkesæt fortjener lige stor ros.

Skuespillerens popularitet er på et rekordhøjt niveau takket være hans titelrolle i serien, og Ellis vil portrættere hans karakter for sidste gang i Lucifer sæson 6.

I dag delte Tom Ellis et billede fra sættene af Lucifer sæson 6, iført hvad der ser ud til at være en af hans bedste jakkesæt i serien til dato.

Tom Ellis ser dapper ud i sit nye jakkesæt

Han er altid den bedst klædte mand i alle rum, og skuespillerens nye Instagram-opslag beviser, at det ikke vil ændre sig i den kommende sæson.

Tom Ellis' kostumer i showet ændrer sig ligesom hans karakters humør, skuespilleren ses ofte i et andet jakkesæt i hvert afsnit, og på andre dage tyr Lucifer til en smule nøgenhed og overlader meget lidt til fantasien.

Ikke i dag, dog!

Skuespilleren delte et billede til Instagram, iført sit traditionelle jakkesæt i tre dele, i lysere farver, end karakteren norm alt ses iført. Den lilla skjorte og det dybe blå jakkesæt ser ud, som om det kun var lavet til Ellis, og fans vil være enige.

"Elsker @distefanoitaly-dragterne på Lucifer sæson 6," skrev skuespilleren ved siden af billedet og takkede sin kostumedesigner Joshua Coleman for at fange det.

Coleman delte også billedet, interessante fans i en sjov fakta om, hvordan holdet lavede kostumer på showet.

"Bare fordi dragten er færdig, betyder det ikke, at den holder op med at blive ændret," delte han til Instagram.

Han fortsatte: "Vi kan bruge et jakkesæt adskillige gange i løbet af en sæson, og der kan foretages ændringer. Eksempel, hvis Tom dyrker meget cardio, bliver vi måske nødt til at tage i taljen, eller hvis han får muskler i brystet, skal blazeren og skjorten muligvis justeres."

Det viser sig, at Tom Ellis ikke rigtig bærer et forskelligt jakkesæt i hvert afsnit. Designerne gør et mesterligt stykke arbejde med at få os til at føle, som om han gør det!

Ikke underligt, at Lucifer er en af Netflix' bedste serier nogensinde!

Anbefalede: