8 Fakta om Steve Harveys besættelse af jakkesæt og hans samling af 1000+ jakkesæt

Indholdsfortegnelse:

8 Fakta om Steve Harveys besættelse af jakkesæt og hans samling af 1000+ jakkesæt
8 Fakta om Steve Harveys besættelse af jakkesæt og hans samling af 1000+ jakkesæt
Anonim

Når du forestiller dig Steve Harvey, forestiller du dig ham i et jakkesæt. Tv-personligheden har altid klædt sig for at imponere, selv under hans stand-up comedy dage i firserne og halvfemserne, hvor alle var iført jeans og T-shirts. I betragtning af at Harvey har båret et jakkesæt i næsten alle offentlige optrædener, han nogensinde har lavet - med få gentagelser - må han på et tidspunkt have ejet over tusind dragter. Selvom dette skøn virker højt, tvivler fans ikke på det i betragtning af hans velklædte ry og 200 millioner dollars nettoformue.

I de seneste år har Harveys udseende udviklet sig drastisk - forårsaget meget tumult og et par memes på sociale medier - men hans tilbøjelighed til jakkesæt er forblevet konsekvent. Nu sporter han farvestrålende europæiske snitdragter i modsætning til de store brune, sorte og grå, han plejede at bære. Fortsæt med at læse for at finde ud af alt, hvad vi ved om Steve Harveys besættelse af jakkesæt og samling.

8 Han begyndte at bære jakkesæt til publikum

Harvey har været iført jakkesæt, lige siden han startede som standup-komiker i firserne og halvfemserne. Da hans Kings of Comedy-medspiller, D. L. Hughley spurgte ham om det, Harvey sagde, at han forsøgte at give publikum "noget at se på." "The Kings of Comedy var ikke nogen køn gruppe," sagde Harvey i sit online show, Rolling with Steve Harvey. "Vi var sjove som fanden, men vi var ikke en attraktiv flok." Harvey sagde også, at han lever efter det råd, som hans mor engang gav ham, kvinder elsker en velklædt mand.

7 Han bar 500 unikke dragter på sit show

Mens nogle spil- og talkshowværter kan have et par jakkesæt, som de skifter imellem, gentager Harvey sjældent et kig. Under sit nu off-air talkshow, Steve Harvey, bar værten mindst 500 helt forskellige jakkesæt. I 2015 udsendte showets YouTube-kanal en samling af Harvey iført et nyt jakkesæt i næsten hver episode. Denne video beviste, at Harveys besættelse af jakkesæt virkelig ikke er en joke, han har en seriøs samling.

6 Hans kone og designer konspirerede for at re-style ham

Træt af Harveys gamle look - som bestod af mange store lidt kedelige jakkesæt - konspirerede hans kone Marjorie Elaine Harvey og stylisten Elly Karamoh for at gøre ham om. Med nogle input fra manden selv fungerede deres plan glimrende. Harvey har chokeret verden med sin nye mere fashion-forward stil. Mens han stadig er en jakkesætsmand, er Harvey gået fra at bære traditionel forretningsdragt til at bære alle tænkelige farver, mønstre og stof.

5 Hans kone og designer smed sine gamle jakkesæt ud

For at sætte gang i deres makeover smed Marjorie Harvey og Karamoh Harveys gamle dragter ud, mens han var væk. Parret rensede den populære vært for hans utallige gameshow-dragter for at give plads til de mere moderne stykker, de havde på vej. Harvey fort alte GQ Magazine, at da han vendte tilbage, lagde han mærke til, at hans skab så lidt bar ud. Han jokede endda med, at han ville have sparket Karamohs røv, hvis hans kone ikke havde været involveret.

4 Han har sin egen tøjlinje

“Den bedst klædte mand på fjernsynet” har delt sit drop med offentligheden ved at lancere sin egen tøjlinje, H by Steve Harvey. Ifølge virksomhedens hjemmeside kombinerer linjen Harveys aktualitet, professionelle look med hans seneste stiludvikling. Smykkerne er forhøjede, modige tager på klassisk herretøj. H by Steve Harvey bliver stjernens anden tøjlinje efter den nu opløste linje, The Steve Harvey Collection.

3 Han elsker at bære farver

Mens han bar mere neutrale jakkesæt i sine tidlige dage som spil- og talkshowvært, har Harvey altid elsket at bære farver. Han fort alte GQ Magazine, at når han klædte sig lidt konservativt til sine shows, følte han altid, at der manglede noget. At noget var den livlige farve, som han plejede at bære under sine stand-up-sæt. Da Karamoh re-stylede Harvey, var hans vigtigste anmodning at bringe farven tilbage. Karamoh skuffede ikke.

2 Han nedtonede sine jakkesæt til 'Family Feud'

Harvey forklarede, at de konservative jakkesæt, han var kendt for på Family Feud og Celebrity Family Feud, ikke rigtig var hans valg eller stil. Han var nødt til at bære den samme type jakkesæt i hver episode på grund af den måde, showet blev optaget på. Hans Facebook Watch-show, Steve, ønskede dog, at værten skulle klæde sig, som han ville i sit daglige liv. Dette gav Karamoh frie tøjler til at sende Harvey ud i nogle smukke udseende.

1 Han bærer kun denim i jakkesæt

Harvey har gjort det klart, at du ikke vil fange ham i et par jeans. "Jeg er bare ikke en jeans-fyr," sagde Harvey til GQ Magazine. Karamoh var dog i stand til at overbevise stjernen om at rocke noget denim ved at gøre det til et jakkesæt. Idéen med denimdragt fungerede så godt med Harvey, at han endda foreslog at tilføje en skjorte. Harvey rystede den canadiske smoking-shirt og alt på sit Facebook Watch-show, Steve.

Anbefalede: