Hvordan er 'The Vampire Diaries'-skuespillerinden Candice Kings forhold til The Fray's Joe King?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan er 'The Vampire Diaries'-skuespillerinden Candice Kings forhold til The Fray's Joe King?
Hvordan er 'The Vampire Diaries'-skuespillerinden Candice Kings forhold til The Fray's Joe King?
Anonim

En vampyr og en rockstjerne. Findes der et mere perfekt match?

Vi har elsket Caroline Forbes fra The Vampire Diaries, siden hun kom til sin ret som en dårlig vampyr, og vi har altid elsket The Fray. Så da Candice Accola giftede sig med bandets guitarist, Joe King i 2014, var det et match made in heaven for os, som vi ikke vidste var muligt.

Mens andre TVD-medstjerner datede hinanden, datede Accola uden for rollebesætningen og har haft et succesfuldt forhold lige siden. Selvom der var meget drama med hendes medstjerner, elskede hun sin tid på CW-showet og fortsatte med at spille Caroline lidt efter det sluttede, på spin-off The Originals.

TVD elskede hende til gengæld så højt, at de skrev hendes første graviditet med King ind i showet. Her er, hvordan det går kongens i dag, især siden baby nummer to for nylig ankom.

They Met Through Nina Dobrev

Nina Dobrev, der var to år siden datede Ian Somerhalder, troede, at hun også skulle hjælpe sin ven og medstjerne med at finde kærligheden, til at dele de gode tider og måske endda tage på dobbeltdate. Alle piger vil have dette.

Så Dobrev introducerede Accola til King ved DirecTV's Celebrity Beach Bowl i 2012, hvor hun og Somerhalder blev set selv optræde som en kærlig mand.

"Jeg var for kylling til at give ham mit nummer, så det gjorde Nina," fort alte Accola People i 2013.

Kort efter begyndte Accola og King at date. Hun optrådte endda i The Frays musikvideo til "Love Don't Die."

Deres kærlighed døde dog ikke, den blev kun stærkere. Kun et år efter dating friede King til Accola, mens han var på ferie i Firenze, Italien. De annoncerede deres forlovelse på Accolas Instagram.

I 2014 giftede parret sig i et smukt bryllup i New Orleans. Det var ét stort vampyrbryllup, fordi de fleste af hendes TVD-medstjerner deltog, og det samme gjorde seriens skabere og forfattere.

I modsætning til de fleste berømtheder blev kongens bryllup bredt delt med fans på sociale medier, og de delte endda deres bryllupsvideo, som viste parret og deres bryllupsgæst danse og hygge sig i gaderne i det franske kvarter.

Accola bar Monique Lhuillier, og King bar Tom Ford, og bruden gik ned ad gangen til musik af Trombone Shorty.

Hendes første graviditet blev skrevet ind i 'TVD'

Efter deres bryllup blev parret set konstant ude og gå, gå til fodboldkampe og andre ferier. De ser ud til at kunne lide at tage billeder på naturskønne steder, hvor King dypper Accola i et kys.

Et år inde i deres ægteskab, og tre år inde i deres forhold, lagde Accola et billede op af dem den dag, de mødtes til den Celebrity Beach Bowl i 2012.

Accola er stedmor til Kings to døtre, Ava og Elise, men familien skulle få endnu et medlem, da Accola meddelte, at hun var gravid i august 2015.

Accola skrev: "Nogle gange er det bedst at bruge en lørdag på at male t-shirts og tage et fantastisk familiebillede. God mandag allesammen! ThatAintNoBurritoinMyBelly," sammen med et familiebillede med hende, King og hans døtre, der peger på Accolas mave.

Da meddelelsen blev offentliggjort, var mange TVD-fans både glade for skuespillerinden og bange for hendes karakter på samme tid. Hvad ville det betyde for Caroline? Ville de skjule hendes graviditet ved strategisk at placere genstande foran hende? En vampyr kan vel ikke være gravid, i hvert fald i TVD's verden? Eller kan hun?

Det blev afsløret i afsnittet "Best Served Cold", at Caroline ved et trylleslag kunne være gravid. Jo, der var gravid med tvillinger, blev dræbt af sin bror Kai, men for at redde babyerne blev de på magisk vis implanteret i Caroline. Så indtil Accola fødte, spillede hun Caroline som vampyrsurrogat.

Accola skrev om sin TVD-stunt-double under sin graviditet på og uden for skærmen og sagde: "Episode 702. Gudskelov for kick-ass stunt-doubles som Jessica Meredith denne sæson!" Under sin rigtige graviditet nåede hun endda at møde pave Frans.

Så i januar 2016 fødte Accola Florence May King, som blev opkaldt efter den by, hvor King friede.

Da Florence stadig var et spædbarn, tog Accola sin datter med til studiet for at besøge og "brække sig over far." Den sommer fik parret billetter til at se Broadway-musicalen Hamilton.

I 2017 sagde Accola farvel til at spille Caroline, i hvert fald på TVD, men ikke før hun nåede at tage lille Florence med på scenen et par gange. Hun var tilbage med at spille sin karakter i The Originals ikke længe efter TVD sluttede.

Siden da har Accola rejst meget med King og deres datter. De har taget ture til Disney, Paris og Rom.

She Just Had Baby No. 2

I sidste august meddelte King's, at de var gravide med baby nummer to. Accola delte nyhederne på sin podcast Directionally Challenged, som hun er vært sammen med sin TVD-medspiller, Kayla Ewell.

"Noget, jeg ikke har delt endnu på denne podcast, er, at jeg faktisk er gravid," sagde Accola King i et afsnit. "Jeg har en bolle i ovnen." "Jeg er lidt over fem måneder, så det har været hele karantæneoplevelsen og alt, hvad 2020 har bragt os i år, og det har mildest t alt været en rejse."[EMBED_INSTA]https://www. instagram.com/p/CFVvKwzn9wG/[/EMBED_INSTA]Hun delte ikke nyheden tidligere, fordi hun ville føle sig "tilpas og sikker på, at jeg er et godt sted under graviditeten, og at du ved, min baby er okay, og jeg Jeg er okay, så godt vi kan være. Men jeg er endelig på det sted lige nu, hvilket føles rigtig godt," sagde hun. Hun fødte Josephine June i december, og King skrev på sit sociale medie, at hun bare ser ud. ligesom sin mor. Så det ser ud til, at kongens har hænderne fulde, konstant rejser, turnerer og opdrager to små piger. Lad os håbe, de har en lille smule Caroline i sig.

Anbefalede: