Her er, hvordan disse 15 Vampire Diaries-øjeblikke burde være sket

Indholdsfortegnelse:

Her er, hvordan disse 15 Vampire Diaries-øjeblikke burde være sket
Her er, hvordan disse 15 Vampire Diaries-øjeblikke burde være sket
Anonim

Der er masser af fantastiske tv'er til serier at se for folk, der kan lide at se superintense shows. The Vampire Diaries er et af de mest intense tv-shows i denne generation. Det er blevet sammenlignet med programmer som G ossip Girl, Riverdale og Pretty Little Liars.

The Vampire Diaries sluttede allerede, men fans reflekterer stadig tilbage på showet og forestiller sig, hvordan tingene kunne være blevet, hvis T VD var blevet skrevet en lille smule anderledes. Der er kærlighedshistorier, som fans ville ønske var blevet skrevet ind i showet, og der er ofre, som fans tror, kunne være blevet gjort mellem mange af vampyr- og menneskefigurerne! Fortsæt med at læse for at finde ud af, hvordan visse Vampire Diaries-øjeblikke skulle være sket.

15 Elena burde være faldet for Damon efter deres første dans

Nina Dobrev og Ian Somerhalder
Nina Dobrev og Ian Somerhalder

Elena Gilbert og Damon Salvatore burde være faldet for hinanden efter deres første dans. Den allerførste dans, som de delte sammen, var meget romantisk, sentimental og utrolig. Det skulle have været et tot alt og fuldstændigt bindingsmoment for dem to. Dette ville have været et ideelt øjeblik for Elena at falde for Damon.

14 Elena burde være vågnet fra sin dybe søvn

elena dyb søvn
elena dyb søvn

Elena Gilbert, spillet af Nina Dobrev, burde helt sikkert være vågnet op fra sin dybe søvn. Det var frustrerende for seere over alt, at hun ikke vågnede fra sin dybe søvn. Hvis hun var vågnet fra en dyb søvn, ville det have ændret hele historiens bane på en bedre og mere positiv måde. Fans ville have sat pris på at se det.

13 Caroline og Damon burde have datet hinanden

Caroline og Damon
Caroline og Damon

Alle ville gerne se Caroline Forbes og Damon Salvatore starte en romantisk udfoldelse med hinanden på et eller andet tidspunkt i showet. Der var sæsoner nok i showet til, at et forhold mellem Caroline og Damon kortvarigt kunne have eksisteret… Selv for en kort stund! Der er masser af andre mænd, Caroline kunne have datet i stedet for Stefan!

12 Damon og Bonnies dødsfald burde have været permanent

Damon og Bonnie
Damon og Bonnie

Damon og Bonnies død burde have været permanent, ifølge nogle fans af The Vampire Diaries. Da de gik bort, virkede det som om de ville være væk for altid, men i virkeligheden var deres karakterer faktisk i stand til at vende tilbage. Deres død var ikke permanent, men nogle fans mener, at de burde have været det.

11 Caroline og Alarics tvillinger burde have været i stand til at helbrede alle

josie og lizzie
josie og lizzie

Caroline og Alarics tvillinger burde have været i stand til at helbrede alle! Det ville have givet så meget mening, hvis Josie S altzman og Lizzie S altzman endte med at blive født til at helbrede alle som deres eneste formål med livet i Mystic Falls. Det ville have gjort deres fødsler og liv så meget mere meningsfulde og rene

10 Elena burde kortvarigt have begyndt at opføre sig som Damon efter at have mistet Stefan

elena gilbert
elena gilbert

Det ville have været et interessant twist, hvis Elena var begyndt at opføre sig som Damon kort efter, hun mistede Stefan. At se Elena med en "dårlig pige"-attitude, som Damon satte sig selv derude, ville have været meget spændende at se. Det giver mening for folk at handle, når de mister nogen, de elsker.

9 Vampyrkuren burde være blevet tvunget til Damon af Stefan eller Elena

damon salvatore
damon salvatore

Fans af The Vampire Diaries mener, at vampyrkuren burde være blevet påtvunget Damon af enten Stefan eller Elena. Om Stefan var den, der tvingede det, eller Elena var den, der tvingede det, ville det ikke rigtig gøre en forskel. Så længe nogen tvang Damon til at blive helbredt for sin vampyrkim!

8 Elena burde være endt med Matt Donovan

elena gilbert og matt donovan
elena gilbert og matt donovan

Hvis Elena var endt med Matt Donovan, ville det have været en fantastisk afslutning på showet. Det ville have været meget romantisk at se Elena lykkelig med Matt Donovan, fordi han altid syntes at have dyb og lidenskabelig omsorg for hende i sit hjerte. Det er vigtigt for folk at være sammen med den person, der elsker dem mest.

7 Damon og Stefan burde have ofret sig selv til sidst

Damon og Stefan
Damon og Stefan

Damon og Stefan burde nok have været dem, der skulle ofre sig selv til sidst. Sådan gik det ikke i The Vampire Diaries, men det ville have været en meget spændende vej for historien at tage, hvis Damon og Stefan havde valgt at ofre sig selv, da showet nåede sin endelige afslutning.

6 Hvad hvis Damon havde været ansvarlig for Elenas forældres død?

Damon og elena
Damon og elena

Nogle fans af The Vampire Diaries stiller spørgsmålstegn ved, om Damon var vampyren, der var ansvarlig for Elenas forældres død eller ej. Hvis det var blevet skrevet ind i showet, ville det have tilføjet lag og lag af intensitet og drama. Seere af showet får aldrig svar i forhold til dette. Det er en interessant tanke at antage.

5 Stefan og Katherine burde være endt sammen

Stefan og Katherine
Stefan og Katherine

Ville det ikke have været fantastisk, hvis Stefan og Katherine endte sammen? Det ville have givet noget meget interessant fjernsyn! Katherine var Elenas dobbeltgænger, men det betød ikke, at hun ikke havde kapaciteten til at blive forelsket i en anden vampyr. Hvis hun skulle forelske sig i en vampyr, skulle det være Stefan!

4 Klaus viste sig at være en moderne Vincent Van Gogh

Klaus
Klaus

Hvad hvis Klaus viste sig at være en moderne Vincent Van Gogh? Hvad hvis Vincent Van Gogh blev forvandlet til en vampyr, mens han var i live tilbage i 1800-tallet? Hvad hvis han havde overlevet og levet videre så længe, at han havde skiftet navn gennem årene og til sidst gik under navnet Klaus?

3 Bonnie og Damon burde have haft et kast

Bonnie og Damon
Bonnie og Damon

Bonnie og Damon skulle helt have haft en slyngel. At de ikke gjorde det, er super kedeligt og irriterende. De vokser tæt på hinanden i sæson seks af showet, men de bliver faktisk ikke romantisk involveret i hinanden på noget tidspunkt. Fans ville have elsket at se dem forbindes på et tidspunkt.

2 Kai Parker burde have været en god fyr, ikke en dårlig fyr

kai parker
kai parker

Kai burde have været en god fyr… Ikke en dårlig fyr! Kai Parker var en karakter med magiske kræfter. Han blev klassificeret som en warlock og fortsatte med at være hovedantagonisten gennem hele sjette sæson af The Vampire Diaries. Kai skulle have været skrevet som en hovedperson snarere end en antagonist i The Vampire Diaries.

1 Alle burde være endt i Bonnies åndeverden til sidst

Bonnie's Spirit World
Bonnie's Spirit World

Alle burde være endt i Bonnies åndeverden til sidst! Det er en afslutning, der ville have givet mening over hele linjen. Bonnie Bennett var altid en meget magtfuld heks, og hun var altid en god, sand og loyal ven for Elena Gilbert. Fans mener, at alle burde være endt i hendes åndeverden.

Anbefalede: