Twitter mener, at Matt Damon burde spille denne karakter i 'Thor: Love And Thunder

Indholdsfortegnelse:

Twitter mener, at Matt Damon burde spille denne karakter i 'Thor: Love And Thunder
Twitter mener, at Matt Damon burde spille denne karakter i 'Thor: Love And Thunder
Anonim

Matt Damon kunne portrættere Throg i Thor: Love And Thunder !

Skuespilleren optrådte i Taika Waititi's Thor: Ragnarok, i en scene, hvor Thor vender tilbage til Asgard og opdager sin bror Loke, der maskerer sig som deres far Odin, siddende foran, hvad der ser ud til at være et skuespil. De næste par sekunder skildrer skuespillere klædt som Thor og Loke, og hvis du ser tæt på, indser du, at det faktisk er Matt Damon i Lokis paryk og kostume, og Chris Hemsworths ældre bror Luke i Thors!

I scenen undskylder Matt Damons Loke til Thor for at have forvandlet ham til en frø i et episk nik til tegneserierne. Onlinekilder rapporterer nu, at skuespilleren faktisk har sluttet sig til Thor: Love And Thunder-castet og besætningen i Australien, og Twitter har en god castingidé til ham!

Matt Damon skal spille Throg?

Twitters reaktion på nyhederne har primært været positiv, men hvorvidt skuespillerens rolle i filmen vil blive reduceret til en cameo, eller bliver en mere vigtig, diskuteres stadig.

Rapporter, der citerer The Bourne Identity-skuespillerens tilknytning til MCU-filmen, tyder på, at han ikke ville rejse så langt og gennemgå karantæne, medmindre det var en vigtig rolle.

Ifølge en Twitter-bruger, "Matt Damon burde være Throg i Thor Love and Thunder".

De fleste fans antog, at Thor blev kaldt Throg, da Loke forvandlede ham til en frø, men der er en anden karakter i tegneserien, som blev til en frø og faktisk fik Thor-lignende kræfter.

Throg er begavet med overmenneskelig styrke, men han er en frø, så hans kræfter er ikke så stærke som tordengudens. Karakteren har endnu ikke optrådt i filmene, men siden Thor: Love And Thunder hyrede Christian Bale og en overflod af andre stjerner til at deltage i serien, vil vi sige, at alt kan ske.

Natalie Portman træner hårdt for at ligne en actionfigur og spille sin rolle som "The Mighty Thor" til perfektion, og Chris Hemsworth har allerede kaldt Taika Waititis manuskript for et af de bedste, han har læst i årevis.

Filmen forventes at få premiere engang i 2022, og fans ser frem til den!

Anbefalede: