Fans mener, Christian Bale burde have spillet denne ikoniske 'Star Wars'-karakter

Indholdsfortegnelse:

Fans mener, Christian Bale burde have spillet denne ikoniske 'Star Wars'-karakter
Fans mener, Christian Bale burde have spillet denne ikoniske 'Star Wars'-karakter
Anonim

At få en rolle i en franchisefilm kan give et enormt boost til en skuespillers karriere, selvom mange kunstnere selv finder et væld af succes. Christian Bale er en megastjerne, og selvom han har haft nogle fantastiske film, havde han stor gavn af at spille Batman i Dark Knight-trilogien.

Fans er kommet for at beundre det arbejde, Bale har udført i sin karriere, og mange har udvalgt nogle roller, som han kunne have udmærket sig i, hvis han havde fået chancen. En sådan rolle var i Star Wars-serien, og dette ville have ændret tingene for Bale på dybtgående måder for år tilbage. Lad os tage et kig på, hvem fans synes, Christian Bale skulle have spillet i Star Wars-serien.

Christian Bale har haft en utrolig karriere

Når man ser på de største og bedste skuespillere i denne æra, er det få mennesker, der er tæt på at stable op med Christian Bale. Efter at have været en performer siden han var barn, har Bale altid skinnet i sine projekter, og gennem årene har han vist, at hans enorme talent er sjældent og bør værdsættes, mens det stadig eksisterer. Skuespilleren har været i mange succesfulde projekter, herunder Dark Knight-trilogien, American Hustle, American Psycho og en hel masse mere. Han har endda lånt sin stemme til film som Howl's Moving Castle og Pocahontas. Manden kan lovligt gøre det hele, og med den tavle af projekter, han har stillet op, vil Bale forblive på toppen af Hollywood i en overskuelig fremtid.

På trods af al den succes, han har fundet, er Bale gået glip af nogle fantastiske muligheder. Skuespilleren er gået glip af film som Jarhead, Pirates of the Caribbean: Curse of the Black Pearl og endda Titanic. På to forskellige tidspunkter var han endda klar til en rolle i Star Wars-serien.

Bale har været op til 'Star Wars' før

Gennem årene har der været mindst to separate tilfælde, hvor Christian Bale er blevet overvejet til en rolle i Star Wars. Den seneste rolle var Tobias Beckett, der medvirkede i Solo.

Bale var dog tilbageholdende med at diskutere sit potentielle engagement i franchisen for år tilbage, da prequels var i gang. Ifølge Dork Side of the Force, "har Oscar-vinderen aldrig bekræftet eller afvist disse rygter, og faktisk optrådt temmelig genert med hensyn til muligheden for at deltage i prequel-trilogien tilbage i 2000. Da han promoverede sin film American Psycho (2000), stjernen drillede et nyt projekt, han var skrevet under på, og da han blev spurgt direkte, om det var Star Wars eller ej, sagde Bale efter sigende: "Det ville du ikke have hørt fra mig. Mine læber er forseglede."

At få en rolle i et Star Wars-projekt ville have tilføjet endnu en fantastisk kredit til Bales karriere, men det er endnu ikke sket. Dette forhindrede dog ikke fans i at give udtryk for, hvilken karakter de synes, Bale ville have været fantastisk som.

Fans tror, han ville have været en stor anakin

I et Reddit-indlæg, der taler om skuespillere, der ville have været fantastiske som Anakin Skywalker i prequel-trilogien, blev en række interessante navne kastet rundt. Et navn, der virkelig stak ud var Christian Bale, som allerede havde vist sig som en exceptionel performer før udgivelsen af The Phantom Menace.

Per indlægget, Yngre Christian Bale. Ville have løst den indre konflikt og mørket så meget bedre.” Det ser ud til, at folk i tråden var enige i dette forslag, hvor en person endda refererede til sin præstation i Empire of the Sun som bevis. Bale var kun et barn, da han optrådte i filmen, og han leverede en enestående præstation, som folk stadig er begejstrede for. Det er klart, at han havde koteletterne, selv da han var 10, og da prequel-trilogien gik i gang, var han kun blevet bedre.

Til sidst var Hayden Christensen den, der blev udvalgt til rollen som Anakin Skywalker, og han fik mest muligt ud af den dialog, han skulle arbejde med. Skuespilleren tog meget af sin præstation i både Attack of the Clones og Revenge of the Sith, men gennem tiden har fans givet ham tvivlen, mens de overvejede selve manuskriptet. Heldigvis vil Christensen vende tilbage for at gentage sin rolle i den kommende Obi-Wan Kenobi-serie på Disney+.

Christian Bale kunne have gjort nogle fantastiske ting i en galakse langt, langt væk, og da franchisen fortsætter med at udvide, kunne vi meget vel se ham i et Star Wars-projekt på et tidspunkt. Han får trods alt sin MCU-debut næste år.

Anbefalede: