Star Wars': The Truth About The Creation Of Darth Maul

Indholdsfortegnelse:

Star Wars': The Truth About The Creation Of Darth Maul
Star Wars': The Truth About The Creation Of Darth Maul
Anonim

Sandheden er, at The Phantom Menace næsten var en meget anderledes film. I betragtning af at den første historie i Star Wars' Skywalker Saga var under udvikling i årevis, giver det mening. George Lucas var trods alt inspireret af de teknologiske fremskridt, som 'Jurassic Park' havde inspireret… han kendte ikke den egentlige historie. Han vidste, at han ville udfylde hullerne på Darth Vaders rejse, men bortset fra det havde han meget lidt at gå efter. For pokker, selv Samuel L. Jackson har lige bedt George Lucas om at skabe en karakter til ham.

Mens den vildt rige George Lucas har modtaget en masse savn for sine prequel-film, især 'The Phantom Menace', var meget af hans kreation direkte geni alt. Dette gælder især den generelle bue, han skabte for sine karakterer, såvel som nogle af karaktererne selv… som Darth Maul.

Darth Maul er så elsket af fans, at han endda blev bragt tilbage fra de døde for forskellige animerede serier og 'Solo: A Star Wars Story'. Efter al sandsynlighed vil vi se mere til Darth Maul i fremtidige live-action 'Star Wars'-shows. Det er her, vi endelig lærer mere om ham. Men én ting, de fleste fans ikke ved, er karakterens sande oprindelse, og hvordan han udsprang af mareridt fra en af konceptkunstnerne…

Darth Maul sith herre
Darth Maul sith herre

Darth Maul var i skyggen af Darth Vader

Takket være StarWars.com har vi en fantastisk mundtlig beretning om skabelsen af The Phantom Menace og alle de skabninger og karakterer, som den etablerede.

Sandheden skal frem, George Lucas vidste ikke meget om Darth Mauls karakter, da han skabte ham… Faktisk skabte han ham, før han overhovedet havde et manuskript…

Han vidste, at han var lærling af Darth Sidious, og at han ville repræsentere meget af Sith-kulturen. Han havde en eller anden funktion i historien, men George vidste ikke meget andet om ham… inklusive hvordan han så ud. Så han hyrede Iain McCaig til at finde karakteren, før George satte den på siden.

"Jeg havde en Darth Maul og en Dronning Amidala," sagde Iain McCaig om de karakterer, han blev tildelt til at designe. "Darth Maul var udyret, og hun var skønheden. Det var ikke en kærlighedshistorie, så de fandt ikke sammen i denne her, men de var begge meget stærke karakterer, de var både uskyldige og unge på nogle måder. Så Jeg kunne virkelig ikke have designet det ene uden det andet. Jo mere skræmmende og knarret Maul blev, jo mere eksotisk og kraftfuld blev hun. Så de gik hånd i hånd i alle fire år, jeg var der."

Darth Maul animeret
Darth Maul animeret

Iain fort alte StarWars.com, hvor udfordrende det var at udvikle Darth Maul på grund af den skygge, Darth Vader kastede.

"Darth Maul var virkelig, virkelig hård, for det eneste, jeg havde som præcedens, var Darth Vader. Jeg tror, måske i to år, jeg prøvede at overstyre Darth Vader, og jeg fik næsten et nervøst sammenbrud gør det, fordi du ikke kan. Det kan du absolut ikke! Det er et perfekt design - du ved, kranium og en nazi-hjelm, det bliver ikke bedre end det. Så til sidst besluttede jeg: "Okay, nå, for pokker, tag den forbandet hjelm af. Lad os se, hvad der er nedenunder.'"

Darth Maul var baseret på et mareridt

Da Iain McCaig udviklede Darth Maul, begyndte han at fokusere på ansigtsmønstre. Selvfølgelig brugte han meget tid på at arbejde på design, der var langt mere besynderligt end det, vi i sidste ende fik. Til sidst landede han på et Rorschach-mønster, som George Lucas så ud til at reagere positivt på.

"Og så, og det er flere år inde i det, dukker manuskriptet op," fort alte Iain til StarWars.com. "Og Darth Maul beskrives som 'en vision fra dit værste mareridt'. Det var alt, jeg havde brug for, for det er en meget klar retning, og jeg kender mine værste mareridt."

Iain blev inspireret af, hvad han mente ville være det mest skræmmende at 'kigge ind ad vinduet til dig sent om natten'.

Darth Maul mareridt koncept kunst
Darth Maul mareridt koncept kunst

"Som en krydsning mellem et spøgelse og en seriemorder, der stirrer ind på dig, og det regner, og regnen forvrænger ansigtet. Så jeg tegnede det, en stiliseret version af det, røde bånd i stedet for regn, og lagde den i en mappe, og på mødet gav den den videre til George. George åbnede den og sagde: 'Åh, min Gud,' smækkede den i, gav den tilbage og sagde: 'Giv mig dit næstværste mareridt. '"

Var hans design for skræmmende? For meget? … Iain vidste det ikke helt. George sagde aldrig. Så Iain brugte tid på at tænke på, hvad Star Wars faktisk er… Og det er en mytologi…

"Så jeg ledte efter mit første bedste mytologiske mareridt, og det er nemt, for det er klovne. Jeg var bange for Klovn Bozo som barn. Så jeg lavede min store skræmmende klovn, og jeg var løbet tør for ansigter til at tegne, så jeg brugte min. Jeg trak mig ind i en klovn. Mønstrene blev meget stiliserede mønstre af musklerne under huden, der giver udtryk til ansigtet."

Darth Maul konceptkunst
Darth Maul konceptkunst

I sidste ende var det skuespilleren Ray Park, der bragte Iains mytologiske mareridt til live… det og en misforståelse fra make-up-teamet…

"Jeg tror, at den vidunderlige præstation fra Ray, lagt i den makeup, med Nick Dudmans fantastiske misforståelse af min tegning - fordi jeg havde givet ham sorte fjer, og han troede, de var horn - er det, der skabte Darth Maul."

Anbefalede: