Borat 2'-stjerne Maria Bakalova roser Tutars feministiske budskab i accepttale

Indholdsfortegnelse:

Borat 2'-stjerne Maria Bakalova roser Tutars feministiske budskab i accepttale
Borat 2'-stjerne Maria Bakalova roser Tutars feministiske budskab i accepttale
Anonim

Den bulgarske skuespillerinde, der tidligere har optrådt i bulgarske film og den italienske pøbelkrimi-dramaserie Gomorrah, spiller Tutar Sagdiyev, Borats datter. Denne far-datter-duo rejser på tværs af USA, hvor Borat håber, at Tutar ville gifte sig med en rig mand.

Bakalovas showstoppende tur blev rost bredt af både seere og kritikere. For rollen som Tutar har Bakalova vundet bedste hovedoptræden i en film for 2020 tildelt af underholdningsmediewebstedet IGN.

Maria Bakalova vinder prisen for bedste hovedrolle for sin rolle i 'Borat Subsequent Moviefilm'

I en videobesked takkede Bakalova IGN for at have stemt på hende. Hvert år laver hjemmesidens personale en slutningen af året begivenhed for årligt at hædre de bedste spil, film, tv-shows og tegneserier.

“Borat 2 var sådan en fantastisk, næsten to år lang rejse,” sagde Bakalova i sin takketale.

"Jeg er så taknemmelig for, at mit arbejde med det har rørt dig," fortsatte hun.

Hun udtrykte også sin taknemmelighed over for Borat 2s rollebesætning og besætning, hvis arbejde gjorde efterfølgeren til en succes ud over enhver forventning. Skuespillerinden afslørede også, at optagelserne fortsatte indtil en uge før filmen blev udgivet i oktober i år.

Skuespillerinden roste feministisk historie i 'Borat 2'

Bakalova forklarede derefter, hvorfor det at spille Tutar betød så meget for hende og andre kvinder. I slutningen af filmen forfølger Tutar sin drømmekarriere og fortsætter med at blive journalist.

"Jeg er beæret og begejstret over at modtage denne pris, især på grund af dette stærke feministiske budskab, som Tutar sender," sagde hun.

Hun havde søde ord til Cohen såvel som filminstruktøren Jason Woliner og casting-instruktøren Nancy Bishop for at "ændre mit liv på hovedet."

Bakalova fremhævede et mangfoldighedsproblem i Hollywood, når det kommer til at skrive og caste østeuropæiske karakterer.

"Der er næsten ingen hovedroller eller karakterer med flere lag for skuespillere fra Østeuropa, og vi bliver ofte portrætteret som skurke," sagde hun.

"Så jeg håber, at dette beviser, at tingene ændrer sig, og at drømme kan gå i opfyldelse, uanset din race, køn, etniske baggrund eller udenlandsk accent," sagde hun.

Borat efterfølgende film kan streames nu på Amazon Prime Video

Anbefalede: