Kritikere giver det første indtryk af 'Wonder Woman 1984' på Twitter, og det hele er positivt

Kritikere giver det første indtryk af 'Wonder Woman 1984' på Twitter, og det hele er positivt
Kritikere giver det første indtryk af 'Wonder Woman 1984' på Twitter, og det hele er positivt
Anonim

Wonder Woman 1984 vil slutte sig til rækken af de få film, der er udgivet i biograferne, siden pandemien begyndte. Fans kunne ikke være mere begejstrede for filmen, og nogle af dem fik endda et første kig på efterfølgeren af Patty Jenkins.

Flere filmkritikere kom ind og tweetede om, at filmen er en glædelig og ambitiøs efterfølger, der giver en retro-stemning, som om filmen faktisk udspillede sig i år 1984.

Den nye film inviterer også nye skurke med franchise-nybegyndere Kristen Wiig som Cheetah og Pedro Pascal som Max Lord.

Bortset fra udvalgte biografer vil filmen også være tilgængelig på HBO Max for at streame online. Chris Pine, Connie Nielsen og Robin Wright slutter sig til Gal Gadot som medstjerner fra den forrige film.

Når filmen udkommer i biografen, spekulerer folk nu på, hvilken indflydelse dette vil have på udgivelsen af Marvel's Black Widow.

Når Jenkins taler om den dobbelte udgivelse, sagde Jenkins i et tweet i november: "TIDEN ER KOMMET. På et tidspunkt skal du vælge at dele enhver kærlighed og glæde, du har at give, frem for alt andet," Jenkins' erklæring læst.

"Vi elsker vores film, som vi elsker vores fans, så vi håber virkelig, at vores film bringer en lille smule glæde og udsættelse for jer alle i denne feriesæson. Se den I TEATRE, hvor den er gjort sikker at gør det (tjek det store arbejde, teatre har gjort for at gøre det!) Og tilgængelig i sikkerheden i dit hjem på HBO MAX, hvor det ikke er. God ferie til jer alle. Vi håber, I nyder vores film lige så meget som vi nød at lave den."

Filmen er indstillet til at få premiere juledag både i biografer og på HBO Max.

Anbefalede: