The Walking Deads Tom Payne giver sin 'Incredible Wife' et shout-out efter fødslen af det første barn

Indholdsfortegnelse:

The Walking Deads Tom Payne giver sin 'Incredible Wife' et shout-out efter fødslen af det første barn
The Walking Deads Tom Payne giver sin 'Incredible Wife' et shout-out efter fødslen af det første barn
Anonim

The Walking Dead-stjernen Tom Payne, 39, bød sin første søn velkommen til verden sammen med sin kone, 32-årige musiker Jennifer Akerman. Som bekræftelse af den store nyhed i et nyligt Instagram-opslag skrev skuespilleren, at hans søn, ved navn Harrison Magnus Austin Payne, blev født den 5. januar 2022.

Payne og Akerman i næsten ti år, hvor de offentliggjorde deres forhold i 2013. De to bandt sammen den 21. december 2020 under en privat affære. Da han på det tidspunkt t alte i talkshowet Live With Kelly and Ryan, åbnede Payne op om oplevelsen. Han sagde: "Vi blev gift foran vores pejs i vores hus af vores entreprenør."

Han tilføjede: "Forresten, der er ingen måde, vi kunne have gjort det foran 150 mennesker. Jennifer kunne ikke sige sine løfter, jeg var nødt til at sige det. Hun gav mig et stykke papir."

Tom Payne råber sin kone op efter sønnens fødsel

Payne, der er bedst kendt for at spille Jesus i The Walking Dead og Malcolm Bright i Prodigal Son, susede om fødslen af sin søn på Instagram. Han delte et sødt billede af sin nyfødte, der holder om sin finger, og skrev: "Harrison Magnus Austin Payne, født 5. januar. Jeg kan ikke tro, du er her. Vi elsker dig umådeligt og vil altid være der for dig. Den næste store livseventyret starter her!"

Råbte Cedar Sinai hospitalet, hans doula og hans "utrolige" kone op og fortsatte: "Tusind tak til alle på @cedarssinai, vores fantastiske doula Carmen (@venicedelplay) og alle vores venner og familie for støtten."

"Ikke at forglemme min utrolige kone @iamfinalchild, der rystede hele graviditeten og fødslen. Jeg elsker dig," sluttede stjernen af med.

Paynes kone deler babybillede på Instagram

Paynes kone, Akerman, gentog også hans søde følelse. Musikeren, også kendt under hendes scenenavn Final Child, skrev: "Jeg kan ikke tro, du er her. Velkommen til verden Harrison Magnus Austin Payne. Vi elsker dig så meget."

Før fødslen af deres søn t alte Payne og Akerman udelukkende med PEOPLE Magazine om deres show-stoppende baby-annoncering. De afslørede Akermans graviditet i musikvideoen til en af hendes singler.

Skuespilleren fort alte forretningen: "Vi er så glade for at dele med MENNESKER, at vi venter en lille dreng ved udgangen af dette år! Da Jen forberedte sig på at udgive en ny single til sit Final Child-projekt, vi havde en idé til en musikvideo, der også virkede som en sjov mulighed for at introducere folk til vores nyheder."

Han fortsatte med at sige: "Hun ville have brugt hele videoen på at skjule den alligevel, så vi tænkte, hvorfor ikke inkludere den som en overraskende slutning!"

Tillykke til det lykkelige par! At dømme efter kommentarerne til det første kig på deres nyfødte søn, er fans og jævnaldrende spændte på at se mere af Harrison i fremtiden.

Anbefalede: