The Married At First Sight Sæson 15 Pars første indtryk af partnere

Indholdsfortegnelse:

The Married At First Sight Sæson 15 Pars første indtryk af partnere
The Married At First Sight Sæson 15 Pars første indtryk af partnere
Anonim

Gift ved første blik er tilbage med et nyt sæt par! Denne gang besluttede Lifetime-showets casting-team sig for at rette blikket mod vestkysten, hvilket gav ti indbyggere i San Diego en chance for at gå væk med en livspartner. Som det er skik og brug forventes hvert medvirkende medlem at tage springet ind i ægteskabet, udelukkende baseret på den dristige matchmaking-indsats fra Married at First Sights team af forholdseksperter.

Efter at have knyttet knuden, får parrene otte uger til at beslutte, om de vil forblive gift eller gå væk. I betragtning af den korte tidsramme er disse beslutninger stærkt afhængige af parrets første indtryk af hinanden. Med det i tankerne, lad os tage et kig på, hvordan Gift ved første blik sæson 15s nygifte havde det med at møde deres partnere for første gang.

10 Justin blev blæst væk af Alexis

Den 33-årige digital marketingekspert, Justin, fik et stort smil på ansigtet, så snart han så sin brud gå ned ad gangen.

Med hensyn til, hvad der gik gennem hans hoved på det tidspunkt, fort alte Justin for nylig til E! Nyheder, "Jeg tænkte: 'Daaaaamn! Jeg blev blæst omkuld, men da hun åbnede munden [er], da hun virkelig fik mig. [Hun har en god] personlighed og [er] flot, bedst fra begge verdener lige der."

9 Alexis troede, at Justin så bekendt ud

Mens Justin havde travlt med at undre sig over hendes skønhed, fandt Alexis sin nye mand mærkeligt bekendt.

Da hun blev spurgt om hendes første indtryk af Justin i et interview med E! News, drillede den 29-årige logistikspecialist: "Da jeg gik ned ad gangen for at se min mand, tænkte jeg: 'Han ser meget bekendt ud'. Det er alt, hvad jeg vil sige."

8 Stacia var ekstremt nervøs, før hun mødte Nate

37-årige Stacia var et bundt af nerver, før hun gik ned ad gangen. "Jeg har sveden… jeg vil kaste op, besvime," sagde hun til E! News. "Jeg vil bare have det overstået og møde min mand."

Heldigvis flød alle disse bekymringer væk, så snart hun så sin meget smukke brudgom ved alteret.

7 At se Stacia ved alteret var en lettelse for Nate

34-årige Nate kunne ikke lade være med at sætte spørgsmålstegn ved Married at First Sight-eksperternes matchmaking-evner på hans bryllupsdag.

"Jeg er ligesom, 'Hvad fanden har jeg tilmeldt mig?'" fort alte han E! News. "Jeg venter på alteret nu, og jeg håber virkelig, at Shrek ikke gør det. kom ned ad gangen." Heldigvis blev denne frygt sat til ro, da han så sin fantastiske kommende livspartner.

6 Binh var ængstelig, før han aflagde sine løfter

At tage springet ind i ægteskabet kan være ekstremt nervepirrende selv for par, der har kendt hinanden i evigheder. Ikke overraskende var Binh ekstremt nervøs for denne livslange forpligtelse til en fuldstændig fremmed.

Den 29-årige ingeniør åbnede op om sin frygt i et nyligt interview med E! News, der afslører, at han havde "hundrede forskellige tanker i [hans] sind" før brylluppet.

5 Morgan gik gennem en rutsjebane af følelser

At kaste sig ud i ægteskab med en fuldstændig fremmed mand var lige så skræmmende for Morgan, som det var for Binh. Heldigvis forsvandt Morgans angst, så snart hun begyndte at gå ned ad gangen.

Den 27-årige registrerede sygeplejerske tilstod E! Nyheder, "Jeg var så nervøs, jeg var ængstelig, jeg var en rutschebane af følelser. Men når du endelig går ned ad gangen, glemmer du bare alt det."

4 Krysten blev øjeblikkeligt tiltrukket af Mitch

Ligesom sine medvirkende medlemmer var Krysten ekstremt nervøs på sin bryllupsdag. Hvad angår hendes første indtryk af Mitch, afslørede Krysten til E! Nyheder om, at hun "virkelig blev tiltrukket af [ham] med det samme."

Tydeligvis gav den 32-årige salgsrepræsentants beslutning om at gå ned ad gangen, på trods af at han var utrolig bekymret.

3 Mitch kunne ikke tro, at han faktisk var ved at blive gift

For Mitch var det at tilmelde sig Gift ved første blik "på en måde sjov og leg indtil bryllupsdagen." Den 41-årige satte ikke helt pris på konsekvenserne af sin beslutning før bryllupsdagen, hvor "det hele ramte [ham] virkelig hårdt."

Med hensyn til hans indtryk af Krysten, oplyste den miljøpolitiske fortaler for E! Nyheder, "Da jeg så Krysten gå ned ad gangen med sin far, tænkte jeg bestemt: 'Åh min Gud, det er virkeligt'."

2 Lindy var spændt på at gifte sig med Miguel

I modsætning til de fleste i hendes sted, var 29-årige Lindy faktisk spændt på at møde sin nye mand. Heldigvis øgede det kun lægen i fysioterapis glæde at se Miguel ved alteret.

Lindy blev for nylig optaget på E! Nyheder: "Da jeg så Miguel, var jeg meget begejstret. Jeg syntes, han så så smuk ud. Jeg elskede hans jakkesæt. Jeg var straks vild med ham."

1 Miguel var øjeblikkeligt sikker på, at hans ægteskab med Lindy ville fungere

I modsætning til Lindy var Miguel forståeligt nok ængstelig på deres tildelte bryllupsdag. Men efter at have set sin brud, var den 35-årige associerede læge overbevist om, at Gift ved første blik forholdseksperter havde truffet det rigtige valg.

I hans interview med E! Nyheder huskede Miguel, at han tænkte: "OK, det her kunne fungere", så snart han så Lindy gå ned ad gangen.

Anbefalede: