The Real Reason Why There Was Aliens I 'Fargo: Season 2

Indholdsfortegnelse:

The Real Reason Why There Was Aliens I 'Fargo: Season 2
The Real Reason Why There Was Aliens I 'Fargo: Season 2
Anonim

Hvad fanden var det med den flyvende tallerken? Det er et par år siden, at anden sæson af FX's Fargo blev udgivet, og de fleste fans forsøger stadig at finde ud af, hvorfor rumvæsener blev inkluderet i programmet.

Forstå os ikke forkert, vi elsker aliens. Vi elsker Ridley Scotts Aliens. Vi elsker de ældgamle rumvæsener… selvom det er meget overdrevet. Seriøst… alle elsker rumvæsner. Selv vil Seth Rogen lave en film om rumvæsener. Men rumvæsener er næsten det sidste, du ville forvente at se i Fargo.

Tilbage i 2015, da FX udgav anden sæson af Fargo, var fans MEGET forvirrede over, hvorfor en flyvende tallerken blev ved med at kigge rundt i krimiserien. Det føltes mildest t alt fuldstændig malplaceret. Og det påvirkede kun i minimal grad historien. For det meste var det bare mærkeligt. I det mindste forventede fans en form for udbetaling, der gav mening inden for seriens ret jordede verden… Men de fik aldrig en.

Nå, i 2016 gav Fargo-skaberen Noah Hawley et svar… Sådan en… Her er det…

Noah Hawley ønskede IKKE at besvare spørgsmålet om UFO'erne

Ifølge IndieWire blev Noah Hawley presset på rumvæsnerne i anden sæson af Fargo, mens han var på ATX-festivalen i hans fødeby Austin, Texas. Selvom han var der for at tale om sin bog "Before The Fall", spurgte fans ham uundgåeligt om detaljerne bag kulisserne i hans mest berømte tv-show, som er udvundet af Coen Brothers 1996 Oscar-vindende film, som med Frances McDormand, William H. Macy og Steve Buscemi i hovedrollerne.

I begyndelsen ønskede Noah ikke at svare på spørgsmålet fra en tilhører, som var formuleret som… "Hvad var aftalen med UFO'erne?"

Faktisk ønskede Noah tydeligvis at efterlade nogle mysterier… et mysterium.

Fargo sæson to ufo
Fargo sæson to ufo

"Hvad var aftalen med UFO'erne?" sagde Noah. "Hvad var problemet med, at fisken faldt ned fra himlen det første år? Jeg mener, disse ting sker."

Fargo-fans vidste, at han henviste til et mærkeligt øjeblik i den første sæson, hvor en flok fisk falder ud af himlen og brager ind i Oliver Platts karakters bil. …Det var et vanvittigt øjeblik, men det fik en forklaring i det følgende afsnit.

Men heldigvis for dette publikummer, såvel som mange rundt om i verden, pressede intervieweren Beau Willimon (skaberen af House of Cards) på Noah for at få et svar. Beau havde trods alt bedt publikum af Noah-fans om at stille de mest "fanboy/fangirl" spørgsmål, de kunne finde på. Så Noah var virkelig nødt til at svare…

"Ja, men du forklarede [fisken]," sagde Beau Willimon og pressede på Noah. "Ja, det var en tornado, der ramte en sø, men der var en forklaring."

Rumvæsenerne i anden sæson fik ikke den luksus.

Så gav Noah endelig et svar… slags…

Aliens var en del af tiden

Noahs svar på, hvorfor han inkluderede ufoer i anden sæson af Fargo, havde at gøre med tiden.

"Nå, det var en del af øjeblikket," sagde Noah om sæsonen, som fandt sted i 1970'erne i Minnesota/North Dakota/South Dakota. "Post-Vietnam var det, at både den politiske paranoia og konspirationsteorierne gik helt til tops - med Watergate; den følelse af, at folk følte sig paranoide på et eller andet niveau."

Fargo 1970'erne
Fargo 1970'erne

Meget af dette blev afspejlet i inklusion af Ronald Reagan, nyhedsklip på fjernsynene og dybest set hver eneste bit af dialogen, den hylende morsomme rædende karakter, som Nick Offerman spillede.

Men UFO-observationen af Kieran Culkins karakter i Fargo sæson 2 og af de fleste af resten af rollebesætningen i næstsidste afsnit var baseret på en sand historie… Indrømmet, meget groft… Men det er sandheden om alle historierne i Fargo… Ingen af dem skete i nærheden af, hvad seriens hovedtitelsekvens antyder. Faktisk er hovedtitelsekvensen, har Noah hævdet, gjort, så publikum køber ind i nogle af de historiebeslutninger, der tages. Dybest set vil publikum sidde op for alt, hvad de tror, der rent faktisk skete… også selvom kun en fnug af det er sandfærdigt.

"Hvis du ser på internetforskningsenheden, var der en statstrooper/UFO-hændelse i Minnesota i 70'erne, som jeg syntes var interessant."

Det var også en hyldest til den originale film

Udover at det var 'sandt' over for tiden, var inddragelsen af UFO'en også en meget obskur reference til Coen Brothers' originale film.

"Meget tidligt spurgte jeg: 'Hvad er vores Mike Yanagita?'" sagde Noah. "Mike Yanagita var karakteren i filmen Fargo, som Marge mødte efter at have været venner i gymnasiet, og de spiste et måltid, og han t alte om at gifte sig med sin high school-kæreste, og så døde hun, og han var så ensom. Men så, senere, du fandt ud af, at han fandt på alt det. Og jeg tænkte: 'Hvorfor er det her i filmen?' Det har intet at gøre med filmen - bortset fra at filmen siger: 'Dette er en sand historie'. De lagde det derind, fordi det 'skede'. Ellers ville du ikke sætte det derind. Fargos verden har brug for disse elementer; disse tilfældige, mærkelige, sandhed-er-fremmede-end-fiktion-elementer."

Noah fortsatte med at sige, at disse øjeblikke engagerer publikums fantasi.

"Når du ikke skænker en lineær historie, når du efterlader huller til fantasien, bliver publikum nødt til at investere mere i det"

Anbefalede: