The Real Reason Why Brian Austin Green ønskede at deltage i 'Dancing With The Stars

Indholdsfortegnelse:

The Real Reason Why Brian Austin Green ønskede at deltage i 'Dancing With The Stars
The Real Reason Why Brian Austin Green ønskede at deltage i 'Dancing With The Stars
Anonim

Når en skuespiller medvirker i et populært teenagerdrama i et årti, giver det mening, at fans elsker at se dem spille den karakter. Det er svært at ønske, at de skal spille en anden, selvom vi selvfølgelig alle forstår, at de skal fortsætte med at handle og tjene til livets ophold. I Brian Austin Greens tilfælde elskede fans at se ham spille den søde og stilfulde teenager David Silver på hitshowet Beverly Hills 90210. Selvom David ikke var fuldstændig fejlfri, smilede de af os, der elsker programmet, altid, når han var på skærmen, uanset om han bekendte sin kærlighed til Donna Martin eller forfulgte sin kærlighed til musik.

Brian Austin Green har en af de højeste nettoværdier af 90210-besætningen, og han har også været meget i nyhederne på grund af sin skilsmisse fra Megan Fox. Han skabte også for nylig overskrifter for at spille hovedrollen i sæson 30 af Dancing With The Stars. Hvorfor valgte skuespilleren at deltage i denne reality-konkurrenceserie? Nogle fans tror, at det har at gøre med, at hans eks var i et så meget omt alt forhold til Machine Gun Kelly. Sådan noget ville give enhver lyst til at få så meget opmærksomhed som muligt for at kunne konkurrere. Men det viser sig, at Megan og MGK absolut intet har at gøre med den egentlige grund til, at Brian ønskede at deltage i det populære reality-program…

Deltager i sæson 30

Fans elsker Brian Austin Greens romantiske og venlige ord om Sharna Burgess, og derfor var det så fedt at lære, at de ville danse sammen på Dancing With The Stars.

Brian Austin Green delte, at folk var interesserede i, at han sluttede sig til DWTS, og at det virkede som en god idé. Han fort alte E! Nyt om, at når han og Sharna Burgess, hans kæreste, begyndte at se hinanden, ville de diskutere det med jævne mellemrum.

Skuespilleren fort alte publikationen: "Vi t alte faktisk tidligt, da vi datede om, at dette ikke skete. Vi var som om, det her sker aldrig. Vi plejede at grine og joke med, at det aldrig skete. Da det kom omkring denne sæson, og vi snakkede sådan set om det, virkede det bare som 'Hvorfor ikke?' Det er en chance for at lave noget, der underholder mange mennesker, der ser det. Det er noget, som mange mennesker har ønsket mig at gøre i årevis."

Efter at have spillet David Silver i 10 sæsoner har Brian Austin Green haft en række roller. Han spillede Chris i tv-serien Freddie, Derek Reese i tv-serien Terminator: The Sarah Connor Chronicles og Keith Watson i Desperate Housewives. Han vendte også tilbage for at spille sig selv (og også spille David) på genstarten BH90210.

Det interessante ved Sharna Burgess og Brian Austin Greens forhold er, at hun sagde, at hvis han var hendes DWTS-partner, ville hun ikke have lyst til at date ham, fordi hun godt kan lide, at hendes arbejde og privatliv er opdelt. Ifølge Heavy fort alte parret Access Hollywood, at deres forretningschef troede, de ville kunne lide hinanden, og da han fandt ud af, at hun ikke havde set Beverly Hills 90210, syntes han, det var fedt og interessant.

Parret dansede også til "Someday My Prince Will Come" fra Snow White and the Seven Dwarfs i realitykonkurrenceprogrammet. Ifølge People sagde Sharna, at hun ville være mindre forsigtig med at lade sin partner vide, når hun ville have ham til at gøre noget: "De første par uger tror jeg, at jeg var meget mere forsigtig med dine følelser, men som din træner ved jeg, at jeg bare nødt til at sige: 'Sug det op og gør det igen'"

Mens fans var begejstrede og begejstrede for at se dette par på Dancing With The Stars, sagde de, at de virkede "s alte" og kede af at blive elimineret. Ifølge Entertainment Tonight forklarede Sharna, at dette slet ikke var sandt, og at der var nogle problemer med Zoom, hvorfor de ikke var i stand til at fortsætte med pressen.

Sharna sagde, "Jeg ville bare rydde op i noget hurtigt, fordi jeg tror, det er sagt i et par pressemeddelelser, vi gik ikke før pressen startede, vi ventede godt 30 minutter på Zoom link greenroom venter på, at alle trykker. Men intet kom igennem til os, tilsyneladende var der en stor sammenblanding med Zoom-linkene i går aftes. Og så måtte vi gå til de mennesker, der fik os ud af vores parykker og [makeup]… Der var folk, der ventede på, at vi skulle gøre det."

Baseret på, hvad Brian Austin Green har sagt, lyder det, som om han regnede med, at det ville være meget sjovt at prøve sig i dans, og fans er glade for, at han tog chancen, da det bestemt var spændende at se ham konkurrere.

People rapporterede, at Brian Austin Green og Sharna Burgess var det første par, der nogensinde deltog i showet og dansede sammen. Sharna sagde i showet: "Jeg er utrolig spændt på at dele noget med ham, jeg elsker så dybt," hvilket er virkelig sødt at høre.

Fans nød at se en ny side af Brian Austin Green i sæson 30 af Dancing With The Stars, især hvis de har fulgt ham siden hans dage som David Silver.

Anbefalede: