Hvorfor gik Tom Cruise med til en Cameo i 'Austin Powers'?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor gik Tom Cruise med til en Cameo i 'Austin Powers'?
Hvorfor gik Tom Cruise med til en Cameo i 'Austin Powers'?
Anonim

Den første scene i Austin Powers: Goldmember er måske et af de mest ikoniske filmøjeblikke i nyere tid. Filmen åbner med alle vores yndlingskarakterer fra franchisen, der gør deres sædvanlige stykker. Altså indtil vi ser, at hver og en af dem spontant er blevet skiftet ud med en mere kendt skuespiller. Danny DeVito, Gwyneth P altrow og den skæmmede tidligere skuespiller Kevin Spacey deltog alle i den morsomme parodi på en parodi. Ingen skuespiller var dog så berømt som manden, der "stjal" rollen som Austin Powers selv: Tom Cruise.

Men hvordan blev hr. Cruise involveret i filmen? Og hvilke krav var der forbundet med hans rolle? Vi har gravet lidt for at forstå, hvad der motiverede skuespilleren til at tage den sjove cameo.

Kom i karakter

I sin midlertidige rolle som Austin Powers slap Mr. Cruise sit mere typiske actionfigurbillede og slap løs. Skuespilleren blev helt fjollet i spoof-scenen med titlen "Austinp", hvilket for ham betød at bære noget tot alt latterligt tøj. En rapport fra The Guardian fra 2002 bekræfter, at Mr. Cruise bar "falske tænder, briller og en paryk" for at spille rollen. Det eneste spørgsmål, der er tilbage, er: hvorfor gik han med til at gøre det?

Mens Mr. Cruise ikke har været særlig offentlig om sit valg om at tage rollen, har andre medlemmer af Austin Powers-castet været en smule mere ærlige om deres egne oplevelser med deres cameo-scener. Især Katie Couric har diskuteret, hvad der skete bag kulisserne, samt nogle af de strategier, som filmproduktion brugte til at overbevise hende om at tage rollen. Ifølge nyhedsoplæseren var en stor del af hendes beslutning franchisens berømmelse.

"Insidere fra industrien (var) forudsagde, at Goldmember (ville blive) en kæmpe succes," sagde Couric i en NBC-special med fokus på sin rolle i filmen, "Så selvfølgelig var jeg mere end smigret, da … Meyers bad mig om at optræde med en cameo i hans episke franchise."

Det er umuligt at bekræfte, at hr. Cruise følte sig lige så begejstret, som fru Couric gjorde over at deltage i filmen. Nyhedsoplæseren kom dog med en fremragende pointe: franchisen var ekstremt populær. Baseret på Austin Powers-filmenes dokumenterede succes er det meget sandsynligt, at Mr. Cruise så camionet som et godt træk for sin karriere.

Et særligt kys

En anden interessant kendsgerning om Mr. Cruises tid på Goldmember er, at han fik kysset biograflegenden Gwyneth P altrow i deres cameo-scene. Og hvis skuespillerinden har noget at sige om deres kemi, så er det, at gnisterne dybest set fløj i det øjeblik, de rørte ved deres læber.

I 2011 åbnede Ms. P altrow op om det brændende kys, ifølge en rapport fra Daily Mail. Hele otte år efter, at hun og Mr. Cruise optrådte på scenen, kunne skuespillerinden ikke stoppe med at tale om, hvad der virkelig gik ned. "Han var en fantastisk kysser," sagde Ms. P altrow om sin medstjerne.

Var kysset overhovedet årsagen til, at Mr. Det er svært at sige med sikkerhed. Men vi håber bestemt, at skuespilleren elskede oplevelsen lige så meget som Ms. P altrow gjorde!

Anbefalede: