Hvilken A-List-stjerne gik Kate Winslet til audition med til 'Titanic'?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken A-List-stjerne gik Kate Winslet til audition med til 'Titanic'?
Hvilken A-List-stjerne gik Kate Winslet til audition med til 'Titanic'?
Anonim

Titanic er lige så tragisk som romantisk, en af de mest nostalgiske film for 90'er-børn. En fanteori siger, at det hele var i Roses sind, hvilket er nok til at få folk til at græde endnu mere.

Titanic-budgettet var på 200 millioner dollars, men før denne smukke og elskede film overhovedet kunne starte optagelserne, skulle hovedpersonerne castes. Kate Winslet og Leonardo DiCaprio betragtes som perfektion som elskere Rose og Jack, og som det viser sig, gik Winslet til audition med en anden A-liste-stjerne til denne film.

Lad os tage et kig på denne audition.

The Audition

Det er svært at tro, at andre end Leo ville være Jack. Han blev berømt efter denne rolle, selvom hans stjerne var på vej op efter film som Romeo + Juliet og What's Eating Gilbert Grape. Han blev også ven med instruktøren James Cameron efter Titanic, og de to taler om miljøemner.

Mens Leo var vidunderlig som Jack, kunne en anden A-List-stjerne have spillet denne rolle, og det var Matthew McConaughey.

Matthew McConaughey
Matthew McConaughey

McConaughey og Kate Winslet gik til audition for Titanic, ifølge Today.com.

Skuespilleren sagde: "Jeg gik og gik til audition. Det ville jeg have. Jeg gik til audition med Kate Winslet. Havde en god audition. Gik derfra ret sikker på, at jeg havde det. Jeg fik det ikke. Jeg har aldrig fik tilbudt det."

Han har en humoristisk sans for ikke at få rollen: han forklarede. "Som jeg har sagt før, ikke engang i spøg, hvis det er sandt, hvis det var et tilbud, og det ikke kom til mig, er jeg nødt til at gå tilbage og gå," jeg er nødt til at mødes i en gyde med den agent.'"

Mens McConaughey er kendt for mange komedier, kan han også lave drama og vandt ros for præstationer i The Dallas Buyers Club, Mud og tv-serien True Detective. Det er let at se, at han også ville have været fantastisk som Jack i Titanic.

Casting Leo And Rose

James Cameron delte i The Tonight Show med Jimmy Fallon, kvinder elskede Leonardo DiCaprio, og det var derfor, han castede ham som Jack. Ifølge Cinemablend, forklarede Cameron, "Matthew læste til rollen, og så mødte vi Leo. Leo kom ind til et interview, og jeg havde denne underlige ting: Jeg kiggede rundt i lokalet, og hver kvinde i bygningen var med i mødet… revisoren var der, den kvindelige sikkerhedsvagt, så jeg tænkte, at jeg måske hellere måtte kaste denne fyr."

kate winslet som rose i titanic film
kate winslet som rose i titanic film

Hvad med Kate Winslet? Ifølge Biography.com blev hun interviewet af Rolling Stone, hun græd meget, mens hun læste manuskriptet og følte bare, at det var et godt projekt for hende. Hun sagde: "Godt, jeg er absolut nødt til at være en del af det her. Der er ingen måder at gøre det på."

Winslet var meget fast besluttet på at blive castet i Titanic og fik endda James Camerons nummer fra sin agent og ringede til ham. Han kørte på motorvejen, og det stoppede hende ikke, da hun fort alte ham, at hun virkelig havde brug for at spille en rolle i denne film.

Ifølge Entertainment Weekly lavede Winslet to kameratest og blev ansat.

Det fungerede godt, da Winslet og DiCaprio ikke kun spillede Rose og Jack perfekt og har været så elskede siden, men de blev venner i processen. I 2016 t alte Winslet med People og kaldte DiCaprio "en god ven." I et interview med Glamour UK nævnte skuespillerinden, at de to stjerner virkelig taler om filmen, der gav dem begge en masse anerkendelse og ros. Hun sagde, "vi er meget, meget tætte, og nogle gange citerer vi den mærkelige Titanic-linje frem og tilbage til hinanden, fordi det kun er vi, der kan, og vi finder det virkelig sjovt."

Fejrer 20 år

Det er ikke overraskende at høre, at da Kate Winslet læste manuskriptet til Titanic, græd hun, da det er umuligt at se Titanic og ikke græde (eller hulke). Mange mennesker husker, at de så denne film for første gang og blev overvældet af så meget sorg og andre følelser.

Filmen fyldte 20 år i 2017, og ifølge Entertainment Weekly var der faktisk noget offentligt ramaskrig, før filmen kom i biografen. Winslet sagde, at hun "stadig er forvirret", og det er let at forstå, hvorfor hun har det sådan, da filmen gjorde det så godt og stadig er så elsket den dag i dag.

Enhver fan af Titanic vil gerne gense filmen efter at have hørt, at en anden skuespiller kunne have spillet Jack (selvfølgelig forberedt på at græde meget). Og dette er endnu sødere: I 2004 blev Leonardo DiCaprio interviewet i Oprah Winfrey Show og sagde, at Kate Winslet var hans "favorit" person at kysse i en film. Han sagde: "Jeg tager bare med Kate Winslet, god gammel klassiker" og t alte meget kærligt om hende.

Anbefalede: