Har Colt From '90 Day Fance' virkelig en nettoværdi på 500.000 USD?

Har Colt From '90 Day Fance' virkelig en nettoværdi på 500.000 USD?
Har Colt From '90 Day Fance' virkelig en nettoværdi på 500.000 USD?
Anonim

Colt Johnsons tid på ' 90 Day Fiancé' involverede en masse drama. Senest blev han skammet i medierne for at 'angribe' sin tidligere elsker efter et skænderi. Men før det fik han varme for tilsyneladende at være sin eks utro og derefter tænde for hende i genforeningsspecialen.

Alligevel er der nogle fans, der er nysgerrige efter, hvad der skete med Colt. De vil nemlig vide, om rygterne om hans nettoformue på $500.000 er sande.

Ifølge Heavy tjener castet i serien færre penge end sammenlignelige reality-tv-serier. Så selvom Colt måske har startet sit forhold til sin ekskone Larissa Dos Santos Lima med en hel del penge, tjente han ikke et ton på at optræde i '90 Day Fiancé.'.

I stedet kom de penge, Colt ødsede på sin tidligere flamme, fra hans opsparing og hans indtjening som softwareingeniør. Heavy fremhævede, at Colt arbejder hos Konami Gaming, og at den gennemsnitlige indkomst for hans rolle er omkring $115K pr. år. CheatSheet antyder, at hans løn mere sandsynligt ligger mellem $72.000 og $97.000, baseret på tal rapporteret til Glassdoor.

Kombineret med det faktum, at Colt bor hos sin mor (de deler huslejen) og er ret sparsommelig (han kørte bil uden AC, da han første gang optrådte på tv), er det ikke overraskende, at han var i stand til at betale for Larissas plastikkirurgi, medlemskab af fitnesscenter, advokatsalærer og alt muligt andet.

Men Colt trak grænsen ved at give Larissa 1 million dollars efter deres adskillelse, selvom det var det, hans kommende eks-medlem bad om. I stedet, rapporterer Heavy, fik hun 200 dollars om måneden. Så måske ruller Colt ikke så meget i dejen i disse dage.

Han tabte et væld af kontanter på Larissas prangende forlovelsesring, så det var måske der, nogle af hans penge gik. Men siden han fortsatte med at arbejde på sin karriere og fik lidt penge fra at spille med i '90 Day Fiancé, kan det have været rimeligt at tro, at Colt Johnson var omkring $500.000 værd.

Kilder siger, at Colt tjente omkring $1.000 pr. afsnit for sine optrædener på tv, plus $2.500 for at dukke op til genforeningsspecialen.

Og alligevel indrømmede Colt for nylig, at han var blevet afskediget fra sit job på grund af coronavirus. Han havde kun arbejdet hjemmefra i et par uger, citerede CheatSheet ham for at sige, da hans job sluttede. Yderligere bemærkede Colt: "Jeg har nogle opsparinger, men ikke meget. Jeg er vred og skuffet over mig selv."

Måske er Colt ikke så rig, som fans blev forledt til at tro… Selvfølgelig, som CheatSheet påpeger, var han nødt til at bruge en masse for at frigøre sig fra Larissa i deres skilsmisse, plus betale for hendes juridiske udgifter som del af immigrationsprocessen.

Anbefalede: