90 Day Fance': The Reason Behind Colt Johnson And Vanessa Guerra's Split

Indholdsfortegnelse:

90 Day Fance': The Reason Behind Colt Johnson And Vanessa Guerra's Split
90 Day Fance': The Reason Behind Colt Johnson And Vanessa Guerra's Split
Anonim

Fra første gang den blev sendt, blev 90 Day Fiancé en øjeblikkelig sensation, og fans har begejstret for det lige siden, og derfor var fans hurtige til at reagere, da de lærte om Colt Johnson og Vanessa Guerras splittelse. Med knap et år inde i deres ægteskab har Colt og Vanessa sagt op, og det endte med, at Vanessa faktisk flyttede.

Colt, 36, og Vanessa, 31, optrådte på første del af 90 Day: The Single Life sæson 2 tell-all, som blev udgivet fredag den 28. januar. Interviewet var et ophedet interview, især fordi Colt råbte åbenlyst Debbie Johnson, hans mor, om en række ting. Debbie kaldte i et tilfælde sin søns beslutninger "impulsive" og hentydede til det faktum, at hun var imod deres forhold, da de to blev forlovet. Her er de virkelige grunde til, at Vanessa og Colt gik fra hinanden.

8 Debbie Johnson behandler stadig Colt som en 'ti-årig'

Under en syv-timers roadtrip til San Diego udtrykte Colt Johnson frustrationer over at ledsage sin mor. I et klip, der er vist på showet, fortæller Debbie til Colt: "Jøss! Sæt farten ned!"

Hvortil Colt svarer: "Hvis du vil køre, kunne du have kørt dig selv helt herud." Colt fortsætter med at spørge sin mor: "Sandt eller falsk, tror du på, at din søn er ti år gammel?"

Debbie fortæl Colt, at hun ikke tror på det, men han affyrer et ophedet spørgsmål tilbage mod hende: "Hvorfor opfører du dig så sådan?" Forholdet mellem de to af dem påvirkede, hvordan Colt opførte sig i sit ægteskab, især fordi de alle tre boede sammen.

7 Debbie Johnson er for afhængig af sin søn

Under interviewet fort alte Colt Johnson Debbie, 69, under episoden. »Jeg er ked af, at du bare ikke kan gøre noget selv. Jeg er den første person, det første opkald, det første alt med dig, du har opdraget mig til bare at være en underdanig person for dig. … jeg burde ikke være generet med dit liv. Dette er dit liv. Det er ikke mit ansvar."

Denne høje afhængighed af Colt har konsekvent anstrengt hans forhold til hans kone. Vanessa pegede på Debbies konstante afbrydelser som en grund til, at hun flyttede ud. "Det er nonstop," sagde hun. "'Hej, Colt. Hej, Colt.’ Selv hvis vores dør er lukket på værelset."

6 Vanessa Guerra og Debbie Johnsons argumenter over Colt Johnson

Under interviewet fort alte Vanessa Guerra sin svigermor: "Jeg føler mig bare meget kv alt, fordi du konstant er foran Colt… Hvis jeg har brug for ham, er du i hans ansigt."

Da episoden sluttede, svarede Debbie vredt: "Hold op med at putte bullsh i hovedet på ham!" Disse skænderier mellem Debbie og Vanessa har bestemt bidraget til årsagen til, at hun flyttede ud og separerede fra Colt.

5 Colt Johnsons afhængighed af sin mor

Debbie Johnson ser ikke ud til at være den eneste med afhængighedsproblemer, selvom det er et rimeligt argument, at Debbie kunne have opdraget Colt til at være afhængig af hende som gengældelse, er det tydeligt, at Colt også er afhængig af sin mor.

“Du kunne have flyttet for mange år siden. Jeg vil ikke have dig i mit liv længere, du gør mig ulykkelig,” sagde Debbie. Da Debbie stormede afsted, fort alte hun også producenterne, at Colt ikke havde råd til at tage derfra, fordi han ikke har noget arbejde, og det har Vanessa heller ikke. "Jeg betaler alle de forbandede regninger. Jeg har tænkt mig at bede ham om at gå væk fra scenen. Han behøver ikke at være der." Denne afhængighed har tydeligvis forårsaget et pres på Colt og Vanessas nye ægteskab.

4 Debbie Johnsons slumrende kærlighedsliv

Så ironisk det end lyder, ja, Debbies slumrende kærlighedsliv havde noget at gøre med adskillelsen. Debbie afslørede, at hun ikke havde været på datingscenen i 40 år, og ifølge Colt havde hun heller ikke gjort sig nogen indsats i den henseende. Dette bidrog stærkt til hendes afhængighed af Colt, hvilket til gengæld påvirkede Colt og Vanessas ægteskab, hvilket førte til deres adskillelse.

3 Blev Colt Johnson og Vanessa Guerras forhold hastet?

På trods af at de har kendt hinanden i lang tid, udviklede Vanessa og Colts forhold sig fra "bedste venner til gift" på kort tid. Vanessa og Colt begyndte at se hinanden, mens Colt stadig var i sit tidligere forhold, hvilket blandt andre årsager førte til Colt og hans ekss brud. Det er uklart, hvordan Vanessa og Colts forhold startede, men den hastighed, hvormed forholdet udviklede sig, kunne have skabt en belastning for deres ægteskab.

2 Vanessa Guerra led en abort

I oktober 2021 delte Colt Johnson på Instagram, at han og Vanessa Guerra ventede deres første barn sammen, men desværre led Vanessa en hjerteskærende abort. Debbies svar på denne nyhed, kombineret med spændingen i huset, gjorde prøvelsen endnu sværere for Vanessa."Jeg havde en abort, og du ved, at vi t alte med Debbie om det. Hun vidste det ikke i starten, vi skjulte det for hende. Hendes reaktion var "Undskyld", og hun krammede mig," forklarede Vanessa.

Hun t alte om, hvor stresset hun var under graviditeten, og sagde: "Jeg var bare virkelig stresset over godt, en, skal vi stige her i huset? Det var bare en masse stress…så jeg følte mig lidt skyldig, som om jeg måske havde gjort noget forkert, og så slog jeg meget til ham. Det var bare meget."

1 Har Colt Johnson stadig 'urealistiske forventninger?'

Mens Debbie Johnson ser ud til at være hovedårsagen til, at Colt Johnson og Vanessa Guerra er gået fra hinanden, kan vi stadig ikke udelukke, at Colt stadig kan stå over for de kampe, han havde i sine tidligere forhold.

Under et interview, han lavede tilbage i 2021, afslørede Colt: "Tidligere forventede jeg virkelig meget mere af forhold, end man burde, jeg tror, det går tilbage til min mangel på kærlighed eller agtelse for mig selv. Jeg ledte altid efter nogen til at udfylde de tomme felter, hvor jeg helt klart burde have gjort det selv." Han forsøger måske stadig at få Vanessa til at "udfylde de tomme felter", og derfor lægge en belastning på deres ægteskab til det punkt, at Vanessa måtte komme ud.

Anbefalede: