Hvilken Springfield kommer The Simpsons fra? Fanteorier, der giver mest mening

Indholdsfortegnelse:

Hvilken Springfield kommer The Simpsons fra? Fanteorier, der giver mest mening
Hvilken Springfield kommer The Simpsons fra? Fanteorier, der giver mest mening
Anonim

En af de længstvarende meta-gags i The Simpsons er debatten omkring, hvilken stat seriens by Springfield ligger i. Selvom spørgsmålet aldrig har været direkte behandlet eller været et fokus for showet, er debatten blandt fans og ikke-fans har raset siden seriens start.

Den kendsgerning, at der er toogtyve amerikanske stater med Springfields i dem (hvoraf nogle har mere end én…) brænder kun endnu mere. Det er en af seriens mest udbredte myter, og i tidens løb har forfattere ikke holdt sig tilbage fra at lave sjov med fans. Et eksempel er i The Simpsons-filmen, hvor Ned Flanders kommer med det skænderi, at Springfields stat grænser op til "Ohio, Nevada, Maine og Kentucky". I årenes løb har fans og dem-med-for-meget-tid-på-hånd imidlertid samlet stærke argumenter for, hvorfor man tror, at Simpsons' Springfield foregår i en eller anden amerikansk stat.

Her er fanteorier, der fokuserer på, hvilken Springfield the Simpsons kan komme fra:

10 Springfield, Oregon

matt groening simpsons
matt groening simpsons

Matt Groening har for nylig fort alt, at Springfield er baseret på Springfield, Oregon, som han, på tidspunktet for oprettelsen af The Simpsons, troede var en naboby til hans hjemby Portland, Oregon. Denne 'Springfield' var baseret på lokaliteten for det gamle tv-program Father Knows Best. Imidlertid ville Groening senere finde ud af, at showets Springfield faktisk var en fiktiv by. Yderligere er det faktum, at en række karakterer i Simpsons alle er navne baseret på gader i det nordlige Portland, inklusive Flandern, Kearney og Lovejoy.

9 Springfield, Ohio

The Simpsons
The Simpsons

En bestemt fan af showet tog Springfield-udfordringen på en ganske logisk måde. På trods af de timer, det må have taget at beregne, blev det konstateret, at Springfield, Ohio er det amerikanske Springfield med flest indbyggere pr. indbygger, hvis navne korrelerer med karakterer fra The Simpsons. Det er meget usandsynligt, at seriens skabere tænkte over dette, da de lavede serien, men dette er stadig en overbevisende teori for, hvor det 'rigtige' Springfield er.

8 Springfield, Missouri

kløende og kradsende land simpsons
kløende og kradsende land simpsons

Ud af alle Springfields i USA ser det ud til, at Springfield, Missouri er den, der passer bedst til børnene i The Simpsons. Denne særlige Springfield er den med flest minimarkeder, tegneseriebutikker og også klovne. Så pak dine kufferter, Bart, Lisa og Maggie, for denne Springfield har masser af Squishees, Radioactive Man og Krusty the Clown at gå rundt!

7 Springfield, Pennsylvania

Det tog seks måneder at overbevise Ringo Starr om at lave showet
Det tog seks måneder at overbevise Ringo Starr om at lave showet

Endnu et Springfield fra det virkelige liv fremfører et stærkt argument for at være Simpsons-familiens hjem. Springfield, Pennsylvania har æren af at være det Springfield med flest indbyggere med efternavnet Simpson, såvel som Springfield med den nærmeste nærhed til et atomkraftværk. Da disse to fakta er centrale aspekter af showet, giver det et overbevisende argument.

6 Springfield, Californien

simpsons springfield
simpsons springfield

Mange spor, der peger på Californien som Springfields delstat, er mere trivielle detaljer. For eksempel dukker alle disse detaljer op i forskellige episoder: et 90701 postnummer, en bilulykke, der siges at være ved 101/405-udvekslingen, og en moms på 8.25% – som alle er ting, der findes i Californien. Derudover minder det kørekort, som mange indbyggere i Springfield ejer, meget om det for californiske licenser. Derudover ved vi, at Springfield både er hjemsted for Krustylu Studios og Itchy & Scratchy Studios, som passer perfekt ind i en placering i Californien.

5 Springfield, Illinois

springfield simpsons sne
springfield simpsons sne

En stor fortælling om, hvilken stat Springfield ikke ligger i, er baseret på alle de stater, som Simpsons besøger eller nævner som stater, de ikke er i i forskellige episoder. Eliminering af disse stater efterlader seks tilbage, og af disse ser Illinois ud til at passe bedst. Dette skyldes, at staten siges at have været en del af Unionen som en nordlig stat og ikke konføderation. Springfield er også kendt for at være i nærheden af en sø og også få sne om vinteren.

4 Springfield, Kentucky

simpsons springfield
simpsons springfield

Ligesom Springfields delstatshovedstad, Capital City, har Frankfort, som er hovedstaden i Kentucky, en hovedlufthavn, der hedder Capital City Airport. I en episode, da Burns taler om at importere sukker fra staten til deres syd, svarer Homer: "Åh, mener du Tennessee?" Det faktum, at Kentucky ikke er tæt på havet, i modsætning til Springfield, er dog et stærkt argument imod denne teori.

3 Springfield, Texas

homerhat
homerhat

I en episode, rundt om Springfields omkreds, er der et skilt, der siger "676 miles to Mexico", hvilket placerer byen et sted i det sydlige Texas. Når Simpsons tager til Mexico, ses det også, at det er en meget hurtig køretur for dem. Gennem hele serien ses det også, at Springfield har både ørken og oceaner tæt på sig, hvilket giver mening for Texas.

2 Springfield, North Takoma

simpsons licens
simpsons licens

En anden rød sild-mulighed er, at Springfield ligger i den fiktive delstat North Takoma. David Silverman, der instruerede en række af seriens afsnit og også The Simpsons Movie, siger, at North Takoma er et solidt bud. En af de store tilhængere af denne teori er det faktum, at statens forkortelse for Springfields placering ofte dukker op som enten NT eller TA, som det ses på Homer's kørekort og forskellige andre steder.

1 Anytown, USA

Simpsons, Springfield, gruppeskud
Simpsons, Springfield, gruppeskud

Okay, så dette er mere en anti-teori, som siger, at Springfield ikke er i nogen virkelig tilstand, men blot er den helt amerikanske by. Selvom der er utallige eksempler på, hvorfor dette er tilfældet, er der et par overbevisende beviser. For eksempel er hovedstaden i Springfields delstat … ja, hovedstaden. Statens flag for Springfields stat eksisterer heller ikke, og listen bliver ved og ved.

Anbefalede: