Disse fanteorier om Rachel Green giver for meget mening til at ignorere

Indholdsfortegnelse:

Disse fanteorier om Rachel Green giver for meget mening til at ignorere
Disse fanteorier om Rachel Green giver for meget mening til at ignorere
Anonim

Rachel Green er en af de mest berømte sitcom-karakterer. Hun er moderigtig, hun er sjov, og hendes korte, lagdelte frisure blev endda supertrendy tilbage i 90'erne.

Da Rachel møder banden i piloten og begynder at bo sammen med Monica, bliver vi præsenteret for en virkelig spunky og interessant person, der bringer meget til showet. Det ville være mærkeligt at have showet uden hende, især da hendes skævede, ditzy personlighed er en skarp kontrast til, hvor neurotisk Monica kan være. Mange seere har lavet nogle fanteorier, der forklarer forskellige ting om showet, og der er nogle, der er virkelig interessante, der fokuserer på Rachel.

Fortsæt med at læse for nogle teorier, som fans af programmet har fundet på om Jennifer Anistons Friends-karakter.

13 Rachel drømmer alle 10 sæsoner af venner dagen før hun bliver gift, fordi hun er nervøs

rachel i brudekjole på venner
rachel i brudekjole på venner

NME siger, at der er en fanteori om, at Rachel drømmer alle 10 sæsoner af Friends dagen før hendes bryllupsdag. Hvorfor? Fordi hun var super nervøs for det.

Vi bliver helt nervøse før brylluppet, og Rachel bar en våd kjole til Central Perk og havde tydeligvis ingen interesse i at blive Barrys kone. Så vi kan bestemt ikke ignorere denne.

12 Rachel And Parks And Rec Character Ben Wyatt har en historie

rachel på venner og ben på parker og rekreation
rachel på venner og ben på parker og rekreation

Ifølge NME plejede Rachel og en karakter fra Parks And Recreation ved navn Ben Wyatt til dato.

Hvor kommer denne fanteori fra? Monica siger, at Rachel og en mand ved navn Ben Wyatt var intime første gang, de gik ud. Hjemmesiden siger, at nogle fans nævnte på Reddit, at de begge var i 20'erne dengang.

11 Ross og Rachel kan ikke få det til at fungere, fordi de bogstaveligt t alt er forbandet fra Ross' paraplyåbning i afsnit 1

ross og rachel på venner
ross og rachel på venner

Ifølge Buzzfeed er der en fanteori om, at Ross og Rachel har så uheld med deres forhold, fordi de bogstaveligt t alt er forbandede. Teorien siger, at i piloten holder Ross en paraply, der falder åben, og det er en syv-årig forbandelse.

Vi kan helt se dette ske. Disse to har en stenet vej.

10 Rachel havde en sådan magt over Gunther, at han sikrede, at hun altid kunne sidde ved det samme centrale frynsebord

venners centrale frynsegode
venners centrale frynsegode

Fans undrede sig over, hvorfor banden altid sad ved det samme bord ved deres yndlings-hang-out, Central Perk. Så nogen kom med en teori ifølge NME: Rachel havde en sådan magt over Gunther, at han sikrede, at de kom til at sidde her. Han havde et "reserveret" skilt. Ja, det giver mening.

9 Carol kæmpede for eneforældremyndigheden over Ben og vandt, hvilket gav Ross mere tid til at være medforælder med Rachel

rachel og emma på venner
rachel og emma på venner

Friends-fans spekulerer på, hvor Ross Gellers søn, Ben, blev af.

Buzzfeed siger, at Carol sørgede for, at Ross ikke nåede at se Ben mere, og endda tog retslige skridt, så hun fik forældremyndigheden. Hjemmesiden nævner også, at Ross blev investeret i Emma, og derfor var han heller ikke involveret med Ben.

8 Joey lod som om, han havde brug for en ven efter en dårlig date, men hans mål var bare at få Rachel til at lave pandekager til ham

rachel og joey på venner
rachel og joey på venner

En fanteori på Reddit siger, at Joey lod, som om han havde brug for en ven efter en dårlig date. Men hans mål var bare at få Rachel til at lave nogle pandekager, for det var det, han drømte om.

Fanen nævner, at pigen sagde, at hun ikke ønskede at forpligte sig, og det ville Joey selvfølgelig ikke være ked af, for det vil han heller ikke. Vi forstår det helt, vi elsker også pandekager.

7 Paris Geller på Gilmore Girls og Rachel er forbundet, og de er hinandens nøjagtige modsætning

Rachel om Friends And Paris om Gilmore Girls
Rachel om Friends And Paris om Gilmore Girls

Dette er en superinteressant fanteori, som vi slet ikke kan ignorere.

Ifølge Reddit er Rachel på Friends og Paris Geller på Gilmore Girls bundet sammen. Rachel kunne tage til Paris i seriefinalen, og hendes kærlighedsinteresse er Ross Geller. Fansen skrev, at det er "en slags forløsningshistorie" og sagde: "Mens Rachel ofrer sin karriere for kærligheden, viser Paris' historie igen og igen, at hun gør det modsatte."

6 Ross syntes, det var fedt at være sammen med en anden under hans pause fra Rachel, fordi han gjorde det, mens han datede Carol på college

ross rachel venner
ross rachel venner

Hvordan kunne vi glemme, at Ross og Rachel var på pause? Eller det var de måske ikke? Ja, det bliver forvirrende.

Buzzfeed siger, at Ross syntes, det var fint at være sammen med en anden i denne pause, fordi han gjorde det samme, mens han datede Carol tilbage på college. Hvis vi tror på denne teori, så troede Ross bestemt ikke, at han gjorde noget forkert.

5 Chandler havde noget med Rachel, hvilket er grunden til, at han spilder, at Ross kan lide hende

venner rachel chandler
venner rachel chandler

Ifølge Reddit havde Chandler noget med Rachel, og det er derfor, han vælter ud, at Ross kan lide hende i afsnittet "The One Where Rachel Finds Out."

Dette kunne være sandt, da Chandler ser Rachels bryst i én episode. Fanteorien er, at når han fortæller Rachel om Ross, ønsker han, at hun vil sige, at hun kan lide ham i stedet.

4 Rachel og hendes venner er faktisk teenagere, der forestiller sig deres fremtid

venner
venner

Dette er endnu en fanteori om Rachel Green, som ikke kan ignoreres, især da den er virkelig cool og kreativ.

En fan skrev på Reddit og sagde, at Friends faktisk er "forestillet af seks gymnasieelever som ældre versioner af dem selv." De fortsatte, "Afslutningen af showet repræsenterer, hvor teenagere ønsker at være i livet, deres ultimative mål… Rachel vil have en sød fyr og et godt job."

3

rachel gravid med venner
rachel gravid med venner

Ifølge Express.co.uk har en fan af Friends en teori om, at Rachel ventede en baby i 12 måneder. Dette skyldes, at de dates, hun var gravid, virker som en super lang tid og bestemt længere end 9 måneder.

Vi kan heller ikke ignorere denne teori… og nu husker vi, hvor yndigt det var, da Rachel var gravid med den søde baby Emma.

2 Navnene Green og Geller blev valgt til at promovere Starbucks

rachel green på venner
rachel green på venner

Chancerne er, at vi tager til Starbucks mindst et par gange om ugen. Har vi nogensinde overvejet, at Friends var designet til at promovere kaffekæden?

Entertainment Weekly siger, at dette er en fanteori, fordi Rachels efternavn er Green, og Starbucks-logoet er også grønt. Desuden betyder navnet Geller "at råbe", hvilket er, hvad Starbucks-medarbejdere gør, når en ordre er klar.

1 Nogle fans siger, at Joey og Rachel var parret, der burde være endt sammen i finalen

joey og rachel på venner
joey og rachel på venner

Her.ie siger, at der er en fanteori, der siger, at Rachel og Joey var parret, der skulle være endt sammen, da showet var slut.

Vi kan ikke ignorere denne teori, da der helt sikkert var fans, der var til Rachel/Joey-historien. Hvad hvis tingene faktisk var endt på denne måde?

Anbefalede: