10 skuespillere, der ville være James Bond (Og 10 We'd Cast Over Daniel Craig)

Indholdsfortegnelse:

10 skuespillere, der ville være James Bond (Og 10 We'd Cast Over Daniel Craig)
10 skuespillere, der ville være James Bond (Og 10 We'd Cast Over Daniel Craig)
Anonim

Hvert par år begynder en buzz i filmverdenen, og spørgsmålet dominerer: Hvem bliver den nye James Bond? Efter næsten 15 år forlader Daniel Craig endelig rollen som 007 med den kommende No Time To Die, og allerede nu går snakken om, hvem der kan erstatte ham. Det er sjovt at huske, hvordan folk slog Craigs egen rollebesætning, men senere kom til ham som en stor Bond. Presset er altid på, og der er mange drømmevalg.

Dette er en god påmindelse om alle de skuespillere, der var tæt på at spille Bond og ikke gjorde det. I nogle tilfælde afviste de rollen (Cary Grant, Ewan McGregor, Sam Neill) på trods af, at de ville have været fremragende i rollen. Alligevel er det interessant, hvordan snesevis af skuespillere, der ønskede at være Bond, tabte rollen, nogle få selv når det så ud til, at de havde den. Det føjer bare til listen over dem, der gerne selv vil træde ind i 007's sko. Her er ti skuespillere, der ville være Bond, men gik glip af det, og ti, som mange gerne vil se over Craig som en påmindelse om, hvor ikonisk denne rolle er for filmelskere.

20 OVER CRAIG: Daniel Kaluuya ville være et fantastisk bånd

En stor voksende britisk stjerne, Daniel Kaluuya blev et kendt navn med sin Oscar-nominerede tur i gyserdramaet Get Ou t. Kaluuya har også kreditter som Widows og Black Panther for at bevise, at han har action-koteletterne til rollen.

Hans flotte udseende hjælper, men Kaluuya har også tyngdekraften til en yngre Bond, som godt kan passe ind i eksotiske omgivelser.

19 WANTED: Dominic West udelukkede sig selv, selv om han ville have rollen

Bedst kendt for sin rolle i den roste serie The Wire, Dominic West kunne have været et fremragende valg som Bond i Craigs sted. Han havde det robuste, flotte udseende og den mørke kant, der skulle til for at trække det af.

West så ud til at have rollen i hånden, indtil han hørte et rygte om, at Brosnan ville vende tilbage og bøjede sig. West sparker sig selv, at han tabte en drømmerolle på grund af et ubegrundet rygte.

18 OVER CRAIG: Benedict Cumberbatch kan tilføje 007 til sin liste over karakterer

Han har været Sherlock Holmes og Doctor Strange, så hvorfor ikke tilføje 007 til listen? Ja, det kan være svært at have Benedict Cumberbatch i endnu en kolossal franchise, men tanken om ham som Bond er spændende.

Han kan klare de dramatiske aspekter, ser fantastisk ud og kan bringe en anden stemning som en intelligent fighter. Om ikke andet, ville det være sjovt at se Cumberbatch arbejde sin magi på Bond.

17 WANTED: Oliver Reed kan have været for grov som bånd

Casting af Oliver Reed som Bond ville have været interessant. I sin ungdom var skuespilleren kendt som en vild mand, der elskede en festlivsstil.

Hans vilde stil kan have været årsagen til, at Reed blev afvist, da Connery først forlod rollen. Han ville have været en unik 007 og ville helt klart have elsket at forbedre sin profil, men Reeds løjer kunne bringe Bond til skamme.

16 OVER CRAIG: Riz Ahmed vil virkelig have rollen

Blandt de navne, der bliver kastet rundt for en Craig-erstatning, er Riz Ahmed, og det er ingen grund til hvorfor. Den smukke skuespiller er kendt for roller i Rogue One og hans Emmy-vindende tur i The Night Of.

Ahmed har været på forhånd i interviews med GQ om, hvor meget han ville elske at spille Bond, og hans udseende giver rollen en mere eksotisk luft. Hvis han vil være 007 så dårlig, bør producenterne lytte.

15 WANTED: Clive Owen ønskede det, men fik aldrig et tilbud

Hvis nogen så ud til at passe perfekt til Bond, var det Clive Owen. Hans strålende udseende giver ham en fare, men stadig attraktiv nok til at sømme delen godt.

Owen har t alt om, hvordan han ville have elsket at spille rollen, men i modsætning til populære historier om at ville have for mange penge, blev han aldrig tilbudt rollen. Det er for dårligt, da han kunne have været enestående i Craigs sted, og selv som 53-årig stadig kan klare rollen.

14 OVER CRAIG: Kit Harington ville vide meget som 007

Forestil dig linjen: "Du ved ingenting, Mr. Bond." Ja, Kit Harington er ung, men hans rolle som Jon Snow i Game of Thrones beviste hans talent, og han har gjort et fremragende stykke arbejde i andre dele.

Han har åbenbart både det gode udseende og skuespillerevnerne til at være en troværdig 007, og hans ungdom giver mulighed for at bygge videre på Bond som et frisk ansigt. Det ville være sjovt at se Kongen i Nord skifte til Bond.

13 WANTED: Dougray Scott tabte på Bond Just Like Wolverine

Dougray Scott er mere berømt for de roller, han ikke fik. Han blev castet som Wolverine, men måtte bøje sig i sidste øjeblik, så Hugh Jackman fik rollen som stjerne. Scott var så klar til rollen som Bond i 2002, da Brosnan havde t alt om at tage en pause.

I sidste øjeblik tilmeldte Brosnan sig til Die Another Day, og stakkels Scott måtte lade endnu en ikonisk rolle slippe gennem fingrene.

12 OVER CRAIG: Luke Evans kan bringe en ungdommelig frækhed til rollen

Luke Evans er måske ikke en stor A-lister, men han har meget at komme med til 007-rollen. Han har bevist sig selv i actionroller som Fast and Furious-filmene, og han har en unik charme.

Mens han kan være fantastisk til at bejle til kvinder, besidder Evans en farlig aura, og hans relative ungdom kan bringe en ny energi til en ny Bond.

11 SØGES: Alex O'Loughlin måtte nøjes med Hawaii for at være bond

I 2005 var den australske skuespiller Alex O'Loughlin på vej i nogle tv-roller. Han testede for rollen som Bond i Casino Royal e og havde det gode udseende og action-hat til rollen, men tabte til Craig.

O'Loughlin var i stand til at gå videre til det langvarige tv-hit Hawaii Five-0, som ville fungere i nogle Bond-referencer som et nik til, hvad der kunne have været.

10 OVER CRAIG: Aidan Turner kan være en broody Bond

Da hans populære Poldark-serie netop er afsluttet, er Aiden Turner nu fri til at påtage sig fremtrædende filmroller. Den irske skuespiller har været en fremtrædende i årevis med sit smukke udseende og mørke aura, der ville passe til Bond.

Han kan bringe en fremragende kant til rollen som en rugende Bond, mens han stadig vinder over damerne.

9 WANTED: Sean Bean kunne have været bundet selv over en skurk

Forestil dig en rolle, hvor Sean Bean faktisk overlever hele filmen. Ifølge Digital Spy var skuespilleren en seriøs kandidat til stillingen som Bond i Goldeneye og ville have bragt en god intensitet til rollen.

De endte med at gå efter Pierce Brosnan, men Bean imponerede så producenterne, at de gav ham rollen som skurken i filmen. Alligevel kunne 006 have været en fremragende 007.

8 OVER CRAIG: Tom Hiddleston ville være et vanskeligt bånd

Bond er en spion og dermed en mester i bedrag. Så hvem er bedre til at spille ham end ondskabens Gud? Tom Hiddleston var oprindeligt til audition for Thor og kunne udføre action-stunts.

At se ham i en heroisk rolle ville være sjovt, men Hiddleston kunne stadig vise en skummel kant for at gøre dette til en farligere 007.

7 ØNSKES: Terence Stamp sprængte sine chancer på grund af hans radikale ideer til rollen

Bedst kendt som General Zod i Su perman II, Terence Stamp var en flot stjerne i 1967, da Connery trådte væk fra Bond for første gang.

Stamp ville gerne festen, men havde radikale ideer, der omfattede at forklæde Bond som en japansk mand og være mere voldelig. Han endte med at miste rollen til George Lazenby og fortryder ikke at have denne betydningsfulde rolle.

6 OVER CRAIG: Michael Fassbender ville være magnetisk som bond

Med sit forbløffende smukke udseende og charme virker Michael Fassbender perfekt til rollen som 007. Hans tur som ung Magneto i X-Men First Class havde en bondisk flair over sig, og selvom han er fantastisk som skurken, Fassbender kan vise en heroisk side.

Det ville være sjovt at se ham kanalisere det for at spille mesterspion.

5 ØNSKES: Paul McGann kunne have været 007 i stedet for lægen

Paul McGann er bedst kendt som den 8. skuespiller til at spille den tidsrejsende hovedrolle i den ikoniske serie Doctor Who. Alligevel kunne han have tilføjet en anden berømt rolle til sit CV. McGann var en seriøs kandidat til at spille Bond i Goldeneye.

McGann ville have rollen og havde en fantastisk audition. Til sidst gik det til Brosnan, så McGann måtte "nøjes" med at være lægen.

4 OVER CRAIG: Idris Elba er et stort fanvalg for at blive Bond

Dette har været et af de største skub fra fans til en ny Bond. Idris Elba har vundet massiv anerkendelse som en skuespiller, der er i stand til at hoppe mellem tv-shows som Luther til store blockbusters til mindre dramaer.

Det ville være historisk som den første sorte Bond, men Elba har charmen, udseendet og handlingen til at sætte sit præg som en ny 007 til en ny tid.

3 ØNSKES: James Brolin ville have været den første amerikanske 007

En amerikansk, der spiller Bond, lyder som helligbrøde, men det skete næsten. I 1981 antydede Roger Moore, at For Your Eyes Only ville være hans sidste Bond-film. James Brolin fik en audition og så ud til at overtage rollen.

Men Moore ombestemte sig for at vende tilbage til Octopussy. Brolin har indrømmet skuffelse over, at han ikke fik det, men også glad for, at han ikke mødte tilbageslaget fra en amerikansk 007.

2 OVER CRAIG: Henry Cavill kunne være et stålbånd

Henry Cavill var i opløbet til Bond før Craig, men blev afvist på grund af sin ungdom på det tidspunkt. Siden da er Cavill blevet en stor stjerne som Superman.

Han beviste, at han kunne klare et spioneventyr i The Man From UNCLE og Mission Impossible: Fallout såvel som at se godt ud. Kort sagt, han ville være en meget dygtig 007.

1 ØNSKES: David Niven var bånd på en måde

Med sit flotte udseende kunne David Niven måske have passet godt til Bond. Faktisk troede Ian Fleming selv, at Niven ville være fantastisk i rollen.

Men Oscar-vinderen tabte til Connery. Niven endte med at spille en version af Bond i parodien Casino Royale fra 1967, men han kunne have været en rigtig god 007.

Anbefalede: