20 tv-shows, der ville have været bedre med færre sæsoner

Indholdsfortegnelse:

20 tv-shows, der ville have været bedre med færre sæsoner
20 tv-shows, der ville have været bedre med færre sæsoner
Anonim

En væsentlig nyhed denne vinter var, at NBC fornyede Law & Order SVU i yderligere tre sæsoner, hvilket gør den til den længst kørende primetime-serie. Dette er kombineret med Grey's Anatomy, der stadig går stærkt efter 16 år. Det beviser, hvordan nogle shows er i stand til at overvinde oddsene og vare længere, end mange ville forestille sig. Nogle vil måske hævde, at nogle historier aldrig har fortjent et så langt liv (se Two and A Half Men).

Så meget som fans klager over, at programmer bliver skåret ned for tidligt, viser andre, at det kan være lige så slemt at gå for længe. At gå ud på højkant ville være bedre end at blive trukket forbi deres kreative udløbsdato. Her er 20 shows, der ville blive husket bedre, hvis de var afsluttet meget tidligere, da deres kreative drift for længst var stoppet.

20 Scrubs burde ikke have haft den forfærdelige sidste sæson

Scrubs bliver ofte citeret af læger som det mest realistiske medicinske tv-program. Efter syv roste sæsoner på NBC blev serien aflyst, men blev derefter hentet af ABC. Skaberen Bill Lawrence lavede en finale, som fans elskede.

Så gav ABC det en sæson mere med næsten hele rollebesætningen væk og nye rammer på et undervisningshospital. De fleste fans foretrækker at tro, at det ikke eksisterer, da Scrubs fortjente en bedre afslutning.

19 24 gik langt forbi sin tid

24 er stadig anset for sit geniale "re altids"-format med nogle fantastiske spændinger og action. Højdepunktet var sæson 5, som vandt Emmys for showet og Kiefer Sutherland. Men den sjette sæson var en kæmpe nedtur, og sæson 7 var ikke nok til at redde den.

Den ottende sæson og Live Another Day mini manglede gnisten fra den originale serie, og Legacy var intet uden Sutherland. Konceptet var ikke nok til at opretholde sig selv i det lange løb.

18 Homeland mistede sine spændingssæsoner tidligere

Den første sæson af Homeland var et kritisk brag, der vandt flere Emmy-priser. De næste par år var heller ikke dårlige, men efter det gik det forfærdeligt. At slippe af med Brody var et kæmpe slag for showet.

Claire Danes' optræden blev en selvparodi, og plotdrejningerne var forfærdelige. Det slutter endelig efter otte sæsoner, hvilket kun har skæmmet det fantastiske åbningsår.

17 The Vampire Diaries Should Have Ended With Nina Dobrev

Det er altid barsk, når et show mister sin førende dame. TVD er et glimrende eksempel, da Elena var nøglen til hele showet. Så at forsøge at fortsætte det uden Nina Dobrev var altid et tabende forslag.

Serien prøvede med anstændige plots, men manglen på Elena var for meget af en skygge til at overkomme. Hun vendte tilbage til finalen, men TVD skulle være afsluttet, da Dobrev sagde op.

16 Once Upon A Time's Story gik alt for lang

OUAT var en overraskelse, da den debuterede i 2011 med sit sjove bud på eventyr. Men efter den forrygende første sæson begyndte showet at vakle med grove plotlinjer og integrering af ting som Frozen-karakterer.

Det så ud til at have en storslået sjette sæsonfinale, kun for et sidste år med næsten hele rollebesætningen væk. Magien var for længst forbi, da OUAT lukkede bogen ud.

15 One Tree Hill fortjente ikke et så langt liv

OTH får æren for at lave et "tidsspring", så skuespillerne kunne spille rigtige voksne og ikke gymnasieelever. Alligevel var seriens sidste par sæsoner temmelig indviklede, og det sidste år var dårligt. Tabet af kritiske stjerner skadede også serien.

Ni sæsoner var mindst tre for mange, da serien burde have sprunget flere år over for at bevare sin sjove stemning.

14 Vælg et hvilket som helst CSI-show for et kortere liv

CSI var en sjov procedure, da den debuterede i 2000. Alligevel er det tydeligt, hvordan plottene blev mere useriøse, efterhånden som det fortsatte med omsætningen af medvirkende. Hovedshowet varede 15 sæsoner, hvilket var alt for lang tid for de fleste fans.

Så var der Miami-spin-offet, der kun var bemærkelsesværdigt for David Carusos one-liners, som varede ti sæsoner og NY i ni. Hvert CSI-show overlevede stort set sin udløbsdato.

13 The Walking Dead skal tage et hint fra tegneserien

I 2019 blev fans chokerede, da tegneserien The Walking Dead endte uden nogen advarsel i en fantastisk finale. Ærgerligt, at tv-programmet ikke kan tage hintet. Serien mistede længe sin kreative gejst, og stjernen Andrew Lincolns exit var et godt tidspunkt at afslutte den på.

I stedet for, ligesom en rigtig zombie, fortsætter serien med at tude. Den skulle gøre, hvad tegneserien gjorde, og blive sat ud af sin elendighed.

12 Glee var ved at slå en sur tone ved slutningen

Glee var et fuldgyldigt fænomen takket være dens fantastiske rollebesætning og fantastiske musikalske numre. Men ligesom mange high school-serier mistede showet sin gnist, når karaktererne var færdiguddannede. Forsøgene på at få nye klassekammerater lykkedes ikke.

Cory Monteiths chokerende død var et slag, som serien aldrig kom sig over. Glee var en fantastisk sang, der havde en elendig sluttone.

11 Ukrudt blev temmelig visnet ved slutningen

Weeds er en skarp mørk komedie om en mor, der giver en pot for at få enderne til at mødes. De første sæsoner var fantastiske med Mary-Louise Parker i spidsen og nogle mørke vendinger. Men da familien bogstaveligt t alt brændte deres gamle liv ned og gik på flugt, gik showet vild.

Plottene blev mere absurde, og "time-jump"-finalen blev ikke godt modtaget. Showet ville blive bedre husket, hvis dets 8-sæsonsløb blev halveret.

10 moderne familie blev alt for gammel

Som mange programmer på denne liste blev de første sæsoner af ABC-komedien fejret med et fantastisk cast og noget dejlig humor. Men at holde det i gang så længe gjorde mange af karaktererne til karikaturer.

At se Lily vokse fra småbørn til gymnasieelev er beviset på, hvor længe forestillingen har varet og burde have sluttet meget tidligere end i år.

9 Dexter burde være blevet dræbt før

Da Dexter havde premiere, var det en ond serie med fokus på en seriemorder rettet mod andre mordere. De tidlige sæsoner havde stor spænding og mørk humor. Men efter sin fantastiske fjerde sæson gik serien stort set af sporet.

Dexter selv var mindre overbevisende, og spændingen var væk. Finalen er nævnt som en af de værste i tv-historien, og hvis den afsluttes efter den fjerde sæson, ville programmet blive betragtet som bedre.

8 ER burde have lukket sine døre sæsoner tidligere

ER var et monsterhit i sin tid, der startede karrieren for George Clooney og mange andre. De tidlige sæsoner fyldte hektisk action med fremragende drama. Desværre mistede serien noget af sin tiltrækningskraft, da skuespillerne forlod, og tingene blev vanvittige.

Med 15 sæsoner er det et af de længerevarende primetime-dramaer, men de sidste par år er til at glemme. Dette hospital burde have lukket dørene flere sæsoner tidligere.

7 Pretty Little Liars var ikke særlig smuk ved sin syvende sæson

Pretty Little Liar s var en sensation for sine fantastiske tidlige sæsoner med sine strålende rollebesætninger og vendinger i plottet. Fans nød spillet i det mystiske "A"…i et stykke tid. Da først "A" blev afsløret, i stedet for at det var slutningen, fortsatte serien.

Plottene blev mere latterlige og skrivningen grusom. Den syvende sæson gav flere vanvittige drejninger, da 160 afsnit var hundrede for mange til, at programmet kunne opretholde sig selv.

6 venner var ved at løbe tør for ideer ved slutningen

De første sæsoner af Friends er stadig nogle af deres tids sjoveste tv. Det fantastiske cast solgte humoren, og der var store vendinger som Chandler/Monica-romancen til at sætte gang i det. NBC ønskede at holde kontantkoen i gang, men burde måske ikke have gjort det.

Det er tydeligt ved slutningen af dens ti-sæsons løbetid, at forfatterne var ved at løbe tør for ideer fra en Joey-Rachel-romance til vendinger, der ikke fungerede. Venskabet burde være uddød før.

5 Entourage fortjente ikke otte sæsoner, lad alene en film

Entourage er et show, der ikke har ældet godt i sin skildring af en flok berettigede Hollywood-fyre. Jeremy Pivens tur som voldsagent Ari Gold er heller ikke så sjov at se i dag. Serien trak for længe til sit koncept.

Den kunne have sluttet tidligere end otte sæsoner og fortjente bestemt ikke en storskærmsfilm, da fans næsten ikke brød sig om den ved slutningen.

4 At 70'er-showet tog otte sæsoner at dække tre år

That '70s Show startede i 1976 og finalen lige før 1980. Det er tre år, men serien kørte otte sæsoner. Det var latterligt at se skuespillerne ældes og alligevel opføre sig, som om de knap var ude af gymnasiet.

Havde serien begyndt i 1970 og varet så længe, ville det have været én ting. Men at fordele tre år over otte sæsoner skadede dens humor.

3 Smallville tog alt for lang tid at komme til Superman

Konceptet med Smallville var fantastisk, da han udforskede, hvordan Clark Kent rejste for at blive Superman. Men at trække det ud i ti sæsoner var alt for meget. Serien smed snesevis af Superman-myter ind, men aldrig ham i fuldt kostume. Showet kunne sagtens have været halveret og stadig været en fantastisk serie.

2 The Big Bang-teorien burde have lukket ned før

Ja, det er indlysende, hvorfor CBS ønskede at beholde det, der var deres komedie nummer et. Men 12 sæsoner? Hele konceptet "nørder med varme damer" mistede dampen blot et par år efter, og de senere år var ikke så gode.

Sheldon blev til en karikatur af sin tidligere person, og rigtige nørder var aldrig tilfredse med, hvordan den skildrede deres kultur. Da TBBT endelig sluttede, gav mange bare et lettelsens suk i stedet for at være kede af det.

1 How I Met Your Mother kunne have sparet den frygtelige finale med færre år

HIMYM-finalen var hadet af fans, da den faktiske mor og Teds romantik efter ni sæsoner blev overhalet på få minutter, og Ted endte med Robin. Hvis serien var afsluttet fire eller fem år tidligere, ville den måske ikke have været så slem.

Selvfølgelig kunne Moderen bruge mere tid, men udbyttet ville ikke have været så forfærdeligt med færre sæsoner, der byggede op til det.

Anbefalede: