Saturday Night Lives mest succesrige rollebesætningsmedlemmer, rangeret af Net Worth

Indholdsfortegnelse:

Saturday Night Lives mest succesrige rollebesætningsmedlemmer, rangeret af Net Worth
Saturday Night Lives mest succesrige rollebesætningsmedlemmer, rangeret af Net Worth
Anonim

Når det kommer til sketchkomedie, er vi ret sikre på, at ingen gør det bedre end NBC-showet "Saturday Night Live." Showet startede helt tilbage i 1975 og har kørt i 45 sæsoner i dag.

Manden, der skabte showet, er Lorne Michaels. I dag betragter nogle Michaels som en af de mest frygtede mænd i Hollywood. Dette kan have noget at gøre med showets svimlende 260 Emmy-nomineringer og 67 sejre. Michaels fort alte dog til The Hollywood Reporter om at være frygtet, "'Frygt' var aldrig mit mål. 'Sjov' kunne have været. Men jeg tror, du bliver klog, og jeg tror, du også bliver meget mere tilgivende."

I mellemtiden har seriens medvirkende udviklet et ry for at være nogle af de sjoveste i branchen. Og for nogle er det at være sjov også oversat til at have en ret betydelig nettoværdi. Se bare, hvordan vi har rangeret nogle af seriens mest succesrige rollebesætningsmedlemmer:

15 Kristen Wiig er nu en filmstjerne værd $25 millioner

Kristen Wiig blev kendt for flere hitsketches gennem årene. Disse inkluderer "Penelope", "Hollywood Dish" og "Gilly." Siden han var med i serien, har Wiig spillet med i film som "Mother!", "Ghostbusters" og "Downsizing". I dag har skuespillerinden en anslået nettoværdi på 25 millioner dollars ifølge We althy Persons.

14 Amy Poehler fortsætter med at være et komisk hit og er nu $30 millioner værd

Amy Poehler var en aktiv rollebesætning fra 2001 til 2008. Hun var bedst kendt for at portrættere Betty Caruso på sketchen "Bronx Beat". I mellemtiden gjorde hun også showets "Weekend Update" meget mere interessant. I de senere år har Poehler løbende arbejdet på både tv-serier og film. Det anslås, at hendes nettoformue nu er 30 millioner USD.

13 Tracy Morgan har en anslået nettoværdi på $50 millioner

Tracy Morgan var medvirkende i "Saturday Night Live" fra 1996 til 2003. Siden da har skuespilleren spillet videre i film som "Fist Fight" og "Accidental Love". I mellemtiden medvirkede han også i hit NBC-komedien "30 Rock". I dag siges Morgan at have en nettoværdi på 50 millioner dollars ifølge We althy Gorilla.

12 Chevy Chase var en original rollebesætning i showet og er nu $50 millioner værd

På "Saturday Night Live" blev Chevy Chase kendt for at portrættere Gerald Ford og Ronald Reagan. Siden da er Chase gået med at spille i forskellige film. Disse inkluderer "National Lampoon's European Vacation", "Follow That Bird" og mange andre. I årenes løb menes det, at Chase har samlet en nettoværdi på 50 millioner dollars.

11, der nu er vært for sit eget show, Jimmy Fallon har angiveligt $70 millioner i banken

Nu er Jimmy Fallon vært for "The Tonight Show", var Jimmy Fallon en rollebesætning i " Saturday Night Live " fra 1998 og 2004. Siden da har han også medvirket i en række film, herunder " Fever Pitch ". Taxa, "Factory Girl", "Pisk det" og "Året for at lære os at kende.” I dag menes det, at Fallon har en nettoværdi på omkring $70 millioner.

10 En forfatter, producer og stjerne, Tina Fey har nu en anslået nettoværdi på $75 millioner

Selv i dag er Tina Fey let en af de mest genkendelige alumner fra Saturday Night Live.” Især fik hun ros for sin efterligning af Sarah Palin. Siden sin tid i showet har Fey haft travlt med at producere og medvirke i forskellige film og tv-shows. Hun har en anslået nettoformue på $75 millioner.

9 Ingen overraskelse her, Chris Rock siges at have en estimeret nettoværdi på $100 millioner

Chris Rock sluttede sig til "Saturday Night Live"-castet fra 1990 til 1993. Mens han arbejdede på showet, blev han gode venner med folk som David Spade og Adam Sandler. Siden arbejdet på showet har Rock medvirket i flere film, herunder "Paparazzi", "You Don't Mess with the Zohan" og mere. I dag har han en anslået nettoformue på $100 millioner.

8 Now A Movie Star, Will Ferrell's Got A Cool $120 Million

Skuespiller Will Ferrell var medlem af "Saturday Night Live" medvirkende fra 1995 til 2002. Siden da har Ferrell spillet med i film som "Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby", "Anchorman", "Forhekset", "Nysgerrig George" og mere. I dag anslås det, at Ferrell er mindst 100 millioner dollars værd.

7 Veteranskuespiller Dan Aykroyd har angiveligt en nettoværdi på $135 millioner

Dan Aykroyd sluttede sig til " Saturday Night Live " fra 1975 til 1979. Han blev kendt for "Bass-o-Matic"-sketchen og hans efterligning af præsident Jimmy Carter. Siden sin tid i showet har Aykroyd spillet med i film som "Pearl Harbor", "Diamonds", "Celtic Pride", "Sgt. Bilko” med flere. Hans anslåede nettoformue siges at være $135 millioner.

6 Oscar-nominerede skuespiller Bill Murray har en anslået nettoværdi på $140 millioner

Bill Murray sluttede sig til rollebesætningen i " Saturday Night Live " fra 1977 til 1980. På showet blev han kendt for at portrættere rollen som Nick the Lounge Singer. I mellemtiden spillede Murray med i adskillige hitfilm, herunder "Tootsie", "Space Jam", "Groundhog Day" og den Oscar-nominerede film "Lost in Translation". I dag siges han at være $140 millioner værd.

5 Siden han forlod showet, siges Eddie Murphy nu at være $160 millioner værd

Eddie Murphy var med i "Saturday Night Live" medvirkende fra 1980 til 1984. I mellemtiden bemærker Rolling Stone: "Det er sædvanligt (og nøjagtigt) at sige, at Eddie Murphy er den eneste grund til, at SNL overlevede den fem år lange vildmark uden Lorne Michaels." Siden han forlod showet, har Murphy spillet med i film som "Dreamgirls" og "The Nutty Professor"."

4 Mike Myers blev Austin Powers og samlede en nettoværdi på $175 millioner

Mike Myers var med i " Saturday Night Live " fra 1989 til 1995. Han er bedst kendt for sin rolle som Linda Richman i "Coffee Talk"-sketchen. Siden da blev Myers berømt som hovedrolleindehaveren i 'Austin Powers'-serien. I dag siges Myers' nettoformue at være $175 millioner.

3 Emmy-vinder Julia Louis-Dreyfus har angiveligt en nettoværdi på $250 millioner

Julia Louis-Dreyfus sluttede sig til "Saturday Night Live"-castet fra 1982 til 1985. Ifølge Rolling Stone, "I begyndelsen af firserne var hun SNL's svar på Martha Quinn." Siden hendes tid i showet har Louis-Dreyfus vundet en Emmy for sin præstation på HBO-showet "VEEP". I dag har hun en anslået nettoformue på $250 millioner.

2 Det betaler sig at være Iron Man! Robert Downey Jr. har en estimeret nettoværdi på $300 millioner

Længe før han blev Marvel's Iron Man, var skuespilleren Robert Downey Jr. medlem af "Saturday Night Live". Han var dog ikke rigtig god. Som Rolling Stone sagde: "At gøre ham usjov er SNLs mest tårnhøje præstation med hensyn til at suge." Heldigvis lykkedes det for Downey at blive en succes til sidst. I dag siges han at være 300 millioner dollars værd.

1 Adam Sandler er nu skuespiller og forretningsmand med en nettoværdi på $420 millioner

Skuespiller Adam Sandler er en komiker og tidligere medvirkende i "Saturday Night Live", som engang blev fyret fra showet. Ligesom Downey formåede Sandler dog stadig at skabe en karriere. Han fortsatte endda med at etablere sit eget produktionsselskab og forhandle en lukrativ aftale med Netflix. Ikke underligt, at han siges at være 420 millioner dollars værd i dag.

Anbefalede: