Vi har rangeret Saturday Night Lives mest populære rollebesætningsmedlemmer efter Net Worth

Indholdsfortegnelse:

Vi har rangeret Saturday Night Lives mest populære rollebesætningsmedlemmer efter Net Worth
Vi har rangeret Saturday Night Lives mest populære rollebesætningsmedlemmer efter Net Worth
Anonim

Siden 1975 har Saturday Night Live været et ugentligt liveshow, der har fået publikum til at grine med sine politiske og sociale kommentarer, og det udsendes i øjeblikket sin 45. sæson. Showet er berømt for at starte karrieren for så mange sjove mennesker, fra Tina Fey til Chevy Chase og John Belushi. Fra forfalskninger af populære reklamer til efterligninger af berømtheder, serien fejler aldrig at levere, og indholdet er både sjovt og smart.

Det viser sig, at ligesom andre dele af showbusiness, kan det at være en SNL-stjerne hjælpe dig med at hive en del dej ind. Der er mange mennesker, der har optrådt i showet i årevis, som har samlet en imponerende formue.

Læs videre for at finde ud af nettoværdien af de mest elskede medvirkende medlemmer på Saturday Night Live.

15 Pete Davidson: Den sjove mand (og tidligere forlovede af Ariana Grande) har en nettoværdi på $4 millioner

pete davidson
pete davidson

Ifølge Celebrity Net Worth er Pete Davidsons nettoværdi $4 millioner.

Udover at være kendt for næsten at have giftet sig med Ariana Grande og datet flere mennesker siden da, optræder den sjove fyr i mange sketches på Saturday Night Live. Han har været med i programmet siden 2014 og skaber overskrifter for sit kærlighedsliv lige så meget som for sin komedie.

14 Michael Che: The Charming Weekend Update Co-Star har også en nettoværdi på $4 millioner

michael che colin jost
michael che colin jost

Celebrity Net Worth siger, at Michael Che også har en nettoformue på $4 millioner.

Sammen med sin medstjerne Colin Jost er Che vært for Weekend Update, som er et super populært segment i programmet. Saturday Night Live Wiki siger, at Che begyndte sin tid på programmet som forfatter i 2013 og har været i sin nuværende stilling siden 2014.

13 Aidy Bryant: The Shrill Star er også på SNL, og hendes nettoværdi er $4 millioner

aidy byrant på snl
aidy byrant på snl

E Online siger, at Aidy Bryant får $24.000 for hver episode, og Celebrity Net Worth anslår stjernens nettoværdi til $4 millioner.

Udover sin tid på SNL, som altid er sjov, spiller Aidy Bryant med i Hulu-serien Shrill, som har fået to sæsoner indtil videre. Hun har været med i programmet siden 2012 og har haft roller i komedier som I Feel Pretty og The Big Sick.

12 Beck Bennett: Han har været på SNL siden 2013 og hans nettoværdi er $4 millioner

beck bennett colin jost snl
beck bennett colin jost snl

Celebrity Net Worth siger, at Beck Bennetts nettoværdi også er $4 millioner.

Ifølge NBC.com sluttede Bennett sig i 2007 til det berømte impro- og sketchkomediested Upright Citizens Brigade. Han har også en sketch-komediegruppe kaldet The Good Neighbor med Kyle Mooney, som er et andet medvirkende i Saturday Night Live.

11 Cecily Strong: Den sjove skuespillerinde vinder også ind med en nettoværdi på $4 millioner

Cecilie stærk
Cecilie stærk

Cecily Strong har været på SNL siden 2012 og har fået masser af ros for sit komiske arbejde. Som Deadline bemærker, er hun fantastisk, når hun synger og laver parodier på kendte mennesker.

Celebrity Net Worth anslår også sin nettoværdi til $4 millioner. Hun har en håndfuld andre roller, som at spille Jennifer i 2016's Ghostbusters, men det ser ud til, at hun er mest berømt for at være på SNL.

10 Leslie Jones: Hun skriver og handler, og hendes nettoværdi er $5 millioner

leslie jones colin jost snl
leslie jones colin jost snl

Celebrity Net Worth siger, at Leslie Jones har en nettoværdi på $5 millioner.

Hun havde fået SNL-fans til at grine, siden hun begyndte at skrive til showet tilbage i 2013. Som Global News rapporterede i september 2019, besluttede Jones at sige farvel til showet. Hun skrev en meget sød besked på Twitter, hvor hun takkede castet og besætningen.

9 Colin Jost: Ches weekendopdateringsmedspiller (og Scarlett Johanssons forlovede) har en nettoværdi på $6 millioner

colin jost michael che
colin jost michael che

Ifølge Celebrity Net Worth, er Colin Josts nettoformue en smule højere til $6 millioner.

Mens han er kendt for at være vært for Weekend Update sammen med Michael Che, og mange føler, at parret er fantastiske til det, er det umuligt at glemme, at Jost er forlovet med Scarlett Johansson. De to ser meget søde ud sammen.

8 Kate McKinnon: Hun er en af de mest elskede og har $8 millioner i banken

kate mckinnon på snl
kate mckinnon på snl

Celebrity Net Worth sætter Kate McKinnons nettoværdi en smule højere til $8 millioner.

Udover sin tid på Saturday Night Live, hvor hun har fået fans til at grine en masse siden 2012, har McKinnon været med i tonsvis af film. Hun har været med i Bombshell, Rough Night, The Spy Who Dumped Me, Sisters og Ghostbusters.

7 Kenan Thompson: Han har været i showet siden for evigt, og han har en nettoværdi på $9 millioner

kenan thompson på snl
kenan thompson på snl

Cheat Sheet siger, at Kenan Thompsons nettoværdi er $9 millioner. Fordi han begyndte sin tid på showet i 2003, er han den person, der har været med i det mest tid, hvilket bestemt er imponerende.

Han er også kendt for sit tv-program Kenan & Kel, som han lavede med Kel Mitchell fra 1996 til 2000.

6 Bill Hader: The Man Behind Stefon has Got $12 Million

bill hader snl
bill hader snl

En af de mest berømte og populære karakterer på SNL må være "Stefon". Spillet af Bill Hader ville han give folk information om NYC. Hader og forfatteren/komikeren John Mulaney skabte karakteren, og han er bare så sjov.

Celebrity Net Worth siger, at Bill Haders nettoværdi er $12 millioner.

5 Seth Meyers: The Late Night-værten var ansigtet på weekendopdateringen og har fået næsten $12 millioner i banken

Seth Meyers Amy Poehler SNL
Seth Meyers Amy Poehler SNL

Cheat Sheet siger, at Seth Meyers har en nettoværdi på $10-$12 millioner.

Før han fik sit eget show om aftenen, hvilket er, hvad mange mennesker kender ham for nu, var han en rollebesætning på SNL, og han ville være vært for Weekend Update. Det ser bestemt ud til at være et springbræt for mange sjove menneskers karrierer.

4 Tina Fey: Den populære forfatter/skuespillerinde er en SNL-bar med en imponerende nettoværdi på $65 millioner

tina fey på snl
tina fey på snl

We althy Gorilla sætter Tina Feys nettoværdi på 65 millioner dollars. Udover at skabe og medvirke i 30 Rock and Mean Girls er Tina Fey berømt for at spille karakterer på SNL.

Hun skrev også til showet i 90'erne og begyndte derefter at spille på det. Siden da har hun optrådt i programmet fra tid til anden.

3 Alec Baldwin: Skuespilleren er kendt for at spille en vis politisk figur, og hans nettoværdi er $65 millioner

alec baldwin på lørdag aften live
alec baldwin på lørdag aften live

Variety siger, at når Alec Baldwin er på Saturday Night Live for at spille en bestemt politisk figur, som alle elsker at se ham gøre, får han $1.400.

Celebrity Net Worth anslår skuespillerens nettoværdi til $65 millioner, hvilket giver mening, da han har været med i så mange tv-serier og film (inklusive 30 Rock med Tina Fey, som også har været på SNL).

2 Will Ferrell: Hans tid på SNL var episk, og han har $100 millioner

vil ferrell
vil ferrell

Celebrity Net Worth siger, at Will Ferrells nettoværdi er $100 millioner. Ja, det er bestemt mange penge. Han begyndte at arbejde på SNL i 1995 og fik endda en Emmy-nom for det, hvilket er så fantastisk. I 2002 sagde han farvel, og tingene har bestemt fungeret godt for skuespilleren, da han har fået os til at grine i tonsvis af forskellige film.

1 Eddie Murphy: Skuespilleren er kendt for at være på SNL i 80'erne og har en nettoværdi på $200 millioner

eddie murphy på snl
eddie murphy på snl

Ifølge Celebrity Net Worth var Eddie Murphy en rollebesætning på Saturday Night Live, der startede i 1980 og sluttede i 1984, og han var super ung: han fik den rolle kun 19 år gammel.

Skuespilleren er så berømt og har været i tonsvis af andre projekter. Hans nettoformue er den højeste af dem alle til $200 millioner.

Anbefalede: