10 Bag kulisserne Fakta om Danny DeVitos rolle i 'It's Always Sunny In Philadelphia

Indholdsfortegnelse:

10 Bag kulisserne Fakta om Danny DeVitos rolle i 'It's Always Sunny In Philadelphia
10 Bag kulisserne Fakta om Danny DeVitos rolle i 'It's Always Sunny In Philadelphia
Anonim

Det er svært at tro, at den hit-komedie It's Always Sunny in Philadelphia engang eksisterede uden de hylende morsomme løjer af Danny DeVitos Frank Reynolds. Da multimillionær-forretningsmanden blev kattemad-kender, har DeVito glædet fans med endeløse citerende øjeblikke, fra sit alter ego Mantis Toboggan, M. D. til at anmode om, at han bliver smidt i skraldespanden, når han dør.

Det er ret sikkert at sige, at showet sandsynligvis ikke ville være nær så populært i dag (eller endda eksistere efter sæson 1) uden DeVito og hans dejligt udsvævende skænderier. Ligeledes ville vi næsten helt sikkert ikke have halvdelen af de Always Sunny memes og gifs, der bliver postet ad nauseum i mange gruppechat. Lad os dykke ned i 10 bag kulisserne fakta om Danny DeVitos rolle på It's Always Sunny in Philadelphia.

10 Danny DeVito til redning

Kailtin Olson, Rob McElhenney, Danny Devito og Charlie Day fra It's Always Sunny In Philadelphia står i Paddy's Pub
Kailtin Olson, Rob McElhenney, Danny Devito og Charlie Day fra It's Always Sunny In Philadelphia står i Paddy's Pub

Når It's Always Sunny i Philadelphia blev sendt første gang, var det mindre end vellykket. Faktisk var FX klar til at trække stikket på showet. Det var i hvert fald tilfældet, indtil Danny DeVitos børn hørte nyheden. Massive fans af showet, skuespillerens børn - Lucy, Gracie og Jacob - opfordrede deres berømte far til at tage en chance for serien. Han forpligtede og reddede i virkeligheden showet.

9 Ligesom resten af rollebesætningen elsker DeVito at reklamere

Mange skuespillere kan lide at improvisere deres replikker, ofte som en enkeltstående begivenhed i en ellers stærkt manuskriptproduktion. Men Always Sunny er stort set improviseret. Derfor nyder Danny DeVito at riffe latterlige replikker, hvilket får hans medstjerner til at bryde ud i grin i processen. For eksempel i sæson 4-episoden "America's Next Top Paddy's Billboard Model Contest", ad-liber DeVito linjen, "the clothes off pose off".

Kaitlin Olson, der spiller skuespillerens tidligere datter i programmet, fort alte Yahoo: "Danny er en skinke, og alt falder ham virkelig naturligt, så han behøver ikke at forberede sig meget. Han kan bare Mød op og mød ind i sidste sekund og gå. Det giver en masse tid til bare at skrue rundt."

8 Historien bag "den der" berygtede sofascene

Der er ingen mangel på øjeblikke på Always Sunny, der efterlader seerne forvirrede. Et sådant øjeblik kommer i sæson 6s "A Very Sunny Christmas", hvor DeVito berygtet dukker op fra en lædersofa helt nøgen. I et interview på The Jonathan Ross Show forklarede han vanskeligheden (og ubehaget) ved at udføre scenen.

"Jeg regner med, det bliver fint, men du er ikke klar over, at du vil være i et værelse med et cocktailparty med som hundrede mennesker, du aldrig har set før… Jeg var nødt til at komme ud af den sofa som fire eller fem gange," forklarede han. "Så, første gang kommer jeg ud af sofaen varm, varm, varm, varm, og der er et klip på YouTube, hvor du kan se, hvor hun ser på mig som [chokeret]… Jeg var nødt til at gå tilbage i sofaen!"

7 Han vil lave næsten enhver historie, som forfatterne taler for ham, uanset hvor syg

Af alle skuespillerne på Always Sunny er der ingen, der laver udsvævende, WTF-scener lige så meget som Danny DeVito. Forfatterne har fået veteranskuespilleren til at gøre alt fra at kvæle sig selv i håndsprit til at blive låst inde i et hundebur.

I et 2015-interview med Jimmy Kimmel spurgte værten DeVito, om han nogensinde har været nødt til at afvise en historie, som forfatterne forelagde ham. "Det vil jeg ikke gøre? Mig?!" Skuespilleren jokede og tilføjede: "Jeg kom nøgen ud af sofaen til jul! Hvem taler du om?"

6 Nå, undtagen denne historielinje

For første gang nogensinde måtte DeVito afvise et af showets forslag. Som en aprilsnar-prank sendte forfatterne ham et falsk manuskript med en besynderlig historie til Frank Reynolds. Plottet så Frank komme i fængsel, hvor han gentagne gange bliver overfaldet og slutter sig til en hvid overherredømmebande.

Som Glenn Howerton, der spiller Dennis, sagde i en Reddit AMA: "Og vi sendte ham manuskriptet til aprilsnar og fik det til at se helt lovligt ud. Og det var første gang, han ringede til os og var sådan: 'Jeg kan ikke gøre det her gutter.'"

5 "The Band Buys A Boat" indeholder DeVitos faktiske båd

Det er altid sol i Philadelphia-båden
Det er altid sol i Philadelphia-båden

Sæson 6-afsnittet "The Band Buys a Boat" indeholder en af de mest berygtede scener i Sunnys historie. Den scene er selvfølgelig "implikationen", som cementerer Dennis Reynolds' status som sociopat (og potentiel Ted Bundy-agtig figur, men det er en samtale til en anden dag…).

Men det er ikke den eneste bemærkelsesværdige godbid vedrørende episoden. Båden, som banden køber, tilhører faktisk Danny DeVito i det virkelige liv, og i betragtning af den elendige form, den er i, kan vi ikke lade være med at spekulere på, om skuespilleren kanaliserer sin indre "udkantsklasse" Frank Reynolds væk fra kameraet.

4 Denne scene dræbte ham næsten

Danny DeVito drukner næsten i It's Always Sunny i Philadelphia
Danny DeVito drukner næsten i It's Always Sunny i Philadelphia

Apropos "implikationen", så viser sæson 11's "The Band Goes to Hell" faktisk en opførelse af Dennis' rædselsvækkende scenarie, når banden tager på krydstogt. Væk fra kameraet var tingene lige så mørke som løjerne på skærmen. I en vending af begivenheder, der meget vel kunne være et næsten solrigt plot, døde Danny DeVito næsten, da han filmede en undervandsscene.

Som Frank siger i førnævnte "The Band Buys a Boat", kan han ikke synke, kun flyde. Dette er faktisk tilfældet for DeVito i det virkelige liv. Efterfølgende måtte han tynges til stedet, næsten ved at drukne ihjel. "Han skulle ingen vegne og havde et blik af panik i øjnene som: 'Dette er slutningen, disse fyre dræbte mig'," fort alte medstjernen Charlie Day til Conan O'Brien. Heldigvis var besætningen i stand til at redde ham.

3 Vi kan takke showet for DeVitos Twitter "Trollfoot"

Alle, der følger Danny DeVito på Twitter, vil være meget opmærksomme på hans "troldefod", som er præcis, hvad det lyder som: billeder af skuespillerens ogreiske fod. Vi har Always Sunny at takke for disse snaps, da "troldefoden" er opkaldt efter karakteren DeVito spiller i "The Nightman Cometh", en musical, der først optræder i afsnittet af sæson 4 med titel.

"Så jeg tog et billede af min fod i teatret, tror jeg, og jeg kaldte det 'Trollfoot', fordi jeg spillede trolden i 'The Nightman Cometh'," forklarede DeVito til Forbes."Jeg er glad for at gøre det. Jeg elsker, at folk kan lide det, og de reagerer på det. Jeg vil lade dem komme, uanset om du kan lide det eller ej."

2 Det er en familieaffære for DeVito

Som mange fans ved, optrådte DeVitos datter, Lucy, i en række afsnit af Always Sunny. Navnlig var hun i en ret usmagelig scene i sæson 2s "Dennis and Dee Get a New Dad", hvor Frank tjekker hende ud på en restaurant.

Men hun er ikke det eneste medlem af skuespillerens familie, der har været med i programmet. DeVitos svigerfar, Phil Perlman, som er far til hans kone Rhea Perlman, optrådte i sæson 2-afsnittet "The Band Exploits a Miracle", hvor han spiller en ældre mand med en I. V. Desværre døde Perlman i 2015.

1 Han har det sjovt på showet

Til stor glæde for fans nyder DeVito sin tid på showet og har ingen intentioner om nogensinde at stoppe. "Vi vil fortsætte. De sidder fast hos mig! Jeg er deres far, og de kan ikke gøre noget ved det," sagde skuespilleren begejstret i et interview med Forbes. Vi kan ikke vente med at se, hvilke andre absurde situationer forfatterne vil sætte den energiske septuager i næste gang.

Anbefalede: