The Cast Of 'Vikings' Rangeret af Net Worth

Indholdsfortegnelse:

The Cast Of 'Vikings' Rangeret af Net Worth
The Cast Of 'Vikings' Rangeret af Net Worth
Anonim

I 2013 havde det historiske fantasy-drama Vikings premiere og blev straks super populært. I 2020 - efter seks succesfulde sæsoner - afsluttede showet dog en efterfølger med titlen Vikings: Valhalla er under udvikling til Netflix Det er sikkert at sige at fans over hele kloden ikke kan få nok af sagaerne om Ragnar Lothbrok - og der er ingen tvivl om, at efterfølgeren bliver lige så vellykket.

I dag tager vi et kig på, hvor velhavende vikingerne egentlig er. Fra Travis Fimmel til Gustaf Skarsgard - fortsæt med at rulle for at finde ud af, hvilken rollebesætning der er den rigeste!

10 George Blagden - nettoværdi $900.000

Vi sparker listen i gang med George Blagden, der spillede Athelstan på Vikings. Udover denne rolle er George bedst kendt for at optræde i shows som Versailles og Black Mirror samt film som After the Dark, Les Misérables og How You Look at Me. I øjeblikket anslås George Blagden at have en nettoværdi på $900.000.

9 Katheryn Winnick - nettoværdi $1 million

Næste på listen er Katheryn Winnick, der portrætterede Lagertha på Vikings. Udover denne rolle er Katheryn bedst kendt for at spille hovedrollen i film som The Dark Tower, The Art of the Steal og The Marksman - samt shows som Wu Assassins, Big Sky og Bones. Ifølge Celebrity Net Worth er Katheryn Winnick i øjeblikket anslået til at have en nettoværdi på $1 million.

8 Travis Fimmel - nettoværdi $3 millioner

Lad os gå videre til Travis Fimmel, der spillede Ragnar Lothbrok i det populære fantasy-dramashow.

Udover denne rolle er Travis bedst kendt for at optræde i film som Here Are the Young Men, Finding Steve McQueen og Maggie's Plan, samt shows som Raised by Wolves, The Beast og Tarzan. Ifølge Celebrity Net Worth anslås Travis Fimmel i øjeblikket at have en nettoværdi på $3 millioner.

7 Donal Logue - nettoværdi $3 millioner

Donal Logue, der spillede på Vikings næste på vores liste. Udover denne rolle er Donal bedst kendt for at optræde i shows som Gotham, Law & Order: Special Victims Unit og Grounded for Life, samt film som Charlie St. Cloud, Oliver Sherman og CBGB. Ifølge Celebrity Net Worth anslås Donal Logue i øjeblikket også til at have en nettoværdi på $3 millioner - hvilket betyder, at han deler sin plads med Travis Fimmel.

6 Alexander Ludwig - nettoværdi $3 millioner

Næste på listen er Alexander Ludwig, der portrætterede Björn Ironside på Vikings. Udover denne rolle er Alexander bedst kendt for at spille hovedrollen i film som The Hunger Games, When the Game Stands Tall og Bad Boys for Life, samt shows som Swerve. Ifølge Celebrity Net Worth anslås Alexander Ludwig i øjeblikket også at have en nettoværdi på 3 millioner dollars - hvilket betyder, at han deler sin plads med Donal Logue og Travis Fimmel.

5 Clive Standen - nettoværdi $3 millioner

Clive Standen åbner top fem, der spillede Rollo i det populære fantasy-dramashow. Udover denne rolle er Clive bedst kendt for at optræde i film som In Like Flynn, Hammer of the Gods og Patient Zero - samt shows som Taken, Mirage og Camelot. Ifølge Celebrity Net Worth anslås Clive Standen i øjeblikket også at have en nettoværdi på $3 millioner - hvilket betyder, at han deler sin plads med Donal Logue, Travis Fimmel og Alexander Ludwig.

4 Jessalyn Gilsig - nettoværdi $3 millioner

Jessalyn Gilsig, der spillede Siggy på Vikings næste på vores liste. Udover denne rolle er Jessalyn bedst kendt for at optræde i shows som Big Shot, Glee og Heroes, samt film som Somewhere Slow, Prom Night og The Stepfather.

Ifølge Celebrity Net Worth estimeres Jessalyn Gilsig i øjeblikket at have en nettoværdi på $3 millioner - hvilket betyder, at hun også deler sin plads med Donal Logue, Travis Fimmel, Alexander Ludwig og Clive Standen.

3 Alyssa Sutherland - nettoværdi $6 millioner

Alyssa Sutherland, der portrætterede Aslaug på Vikings, åbner top tre på dagens liste. Udover denne rolle er Alyssa bedst kendt for at spille hovedrollen i film som Blood Vessel, Arbitrage og The Devil Wears Prada, samt shows som Law & Order: Special Victims Unit, The Mist og Timeless. I øjeblikket anslås Alyssa Sutherland at have en nettoværdi på 6 millioner USD.

2 Gustaf Skarsgard - nettoværdi $8 millioner

Den andenplads på dagens liste er Gustaf Skarsgard, der spillede Floki i det populære fantasy-dramashow. Udover denne rolle er Gustaf bedst kendt for at optræde i film som The Big Leap, Autumn Blood og The Way Back - samt shows som Cursed og Westworld. Ifølge Celebrity Net Worth anslås Gustaf Skarsgard i øjeblikket at have en nettoværdi på $8 millioner.

1 Gabriel Byrne - nettoværdi $16 millioner

Gabriel Byrne
Gabriel Byrne

Og endelig er det Gabriel Byrne, der spillede Earl Haraldson på Vikings, der afslutter listen. Udover denne rolle er Gabriel bedst kendt for at optræde i shows som Maniac, In Treatment og Madigan Men - samt film som Mad to Be Normal, Nobody Wants the Night og All Things to All Men. Ifølge Celebrity Net Worth anslås Gabriel Byrne i øjeblikket at have en nettoværdi på $16 millioner.

Anbefalede: