The Cast Of Big Little Lies, Klassificeret af Net Worth

Indholdsfortegnelse:

The Cast Of Big Little Lies, Klassificeret af Net Worth
The Cast Of Big Little Lies, Klassificeret af Net Worth
Anonim

Da HBO-dramaet Big Little Lies havde premiere i februar 2017, var ingen overrasket over, at serien blev et kæmpe hit. Med et ensemblebesætning med Hollywood-navne som Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern, Zoë Kravitz og Meryl Streep - var showet bundet til at lykkes, og selvom det oprindeligt var planlagt som en miniserie, blev det fornyet for et sekund sæson, som havde premiere i 2019. Selvom det stadig er uklart, om programmet får en tredje sæson, er fans over hele kloden meget håbefulde.

I mellemtiden besluttede vi os for at tage et kig på, hvor rige stjernerne i Big Little Lies er, så fortsæt med at rulle for at finde ud af, hvem af seriens skuespillere, der har indtaget plads nummer et!

10 Iain Armitage - nettoværdi $4 millioner

Iain Armitage i Big Little Lies
Iain Armitage i Big Little Lies

Sparker listen i gang på plads nummer 10, er et af rollebesætningens yngste medlemmer - den 12-årige skuespiller Iain Armitage, der spiller Ziggy Chapman i Big Little Lies. Udover denne rolle er Iain kendt for at spille Sheldon Cooper i sitcom Young Sheldon samt for at give udtryk for den unge Shaggy Rogers i 2020-animationsfilmen Scoob!. Ifølge Celebrity Net Worth har den unge skuespiller i øjeblikket en anslået nettoværdi på $4 millioner.

9 James Tupper - nettoværdi $4 millioner

James Tupper i Big Little Lies
James Tupper i Big Little Lies

Næste på listen er James Tupper, der spiller Nathan Carlson i det populære dramaprogram. Udover denne rolle er skuespilleren også kendt for at spille David Clarke i dramashowet Revenge, samt at spille hovedrollen i det post-apokalyptiske thriller-show Aftermath som Joshua Copeland. I øjeblikket har James Tupper en anslået nettoværdi på $4 millioner ifølge Celebrity Net Worth - hvilket teknisk set binder ham til hans sidste med Iain Armitage.

8 Adam Scott - nettoværdi $8 millioner

Adam Scott i Big Little Lies
Adam Scott i Big Little Lies

Pladsen nummer otte går til Adam Scott, som spiller Ed Mackenzie i det populære HBO-show. Udover denne rolle er han også kendt for at medvirke i film som The Aviator (2004), Step Brothers (2008), Hot Tub Time Machine 2 (2015), samt for at portrættere Henry Pollard i sitcom Party Down og Trevor i fantasy komedieshow The Good Place.

Ifølge Celebrity Net Worth anslås Adam i øjeblikket at have en nettoværdi på $8 millioner.

7 Zoë Kravitz - nettoværdi $8 millioner

Zoë Kravitz i Big Little Lies
Zoë Kravitz i Big Little Lies

Pladsen nummer syv på listen går til Zoë Kravitz, som spiller Bonnie Carlson på Big Little Lies. Skuespillerinden - som bestemt ligner sin mor Lisa Bonnet meget - er også kendt for at spille hovedrollen i film som X-Men: First Class (2011), The Divergent Series (2014-2016) og Mad Max: Fury Road (2015)). I øjeblikket anslås Zoë at have en nettoværdi på $8 millioner, hvilket betyder, at hun deler plads nummer syv med Adam Scott.

6 Alexander Skarsgård - nettoværdi $12 millioner

Alexander Skarsgård i Big Little Lies
Alexander Skarsgård i Big Little Lies

Lad os gå videre til den svenske skuespiller Alexander Skarsgard, der spiller Perry Wright på Big Little Lies. Skuespilleren blev berømt som Eric Northman i vampyrdramashowet True Blood og er også kendt for at spille hovedrollen i filmene Melancholia (2011) og The Legend of Tarzan (2016). I øjeblikket anslås Alexander Skarsgård at have en nettoværdi på omkring 12 millioner dollars.

5 Shailene Woodley - nettoværdi $12 millioner

Shailene Woodley i Big Little Lies
Shailene Woodley i Big Little Lies

Shailene Woodley, der spiller Jane Chapman i det populære HBO-drama, åbner op for de fem rigeste Big Little Lies-cast-medlemmer. Udover denne rolle er Shailene også kendt for at spille Amy Juergens i dramashowet The Secret Life of the American Teenager samt medvirkende i film som The Spectacular Now (2013), The Fault in Our Stars (2014) og The Divergent Series (2014-2016). I øjeblikket vurderes skuespillerinden at have en nettoformue på 12 millioner dollars - hvilket betyder, at hun deler pladsen med Alexander Skarsgård.

4 Laura Dern - nettoværdi $20 millioner

Laura Dern i Big Little Lies
Laura Dern i Big Little Lies

Nummer fire på listen går til Laura Dern, der spiller Renata Klein på Big Little Lies. Skuespillerinden er også kendt for at medvirke i populære blockbusters som Mask (1985), Jurassic Park (1993), Wild (2014), Star Wars: The Last Jedi (2017), Marriage Story (2019) og Little Women (2019).

Ifølge Celebrity Net Worth anslås Laura i øjeblikket at have en nettoværdi på omkring 20 millioner dollars.

3 Meryl Streep - nettoværdi $160 millioner

Meryl Streep i Big Little Lies
Meryl Streep i Big Little Lies

Hollywoodlegenden Meryl Streep, der spiller Mary Louise Wright, åbner op for de tre rigeste Big Little Lies-stjerner. I årenes løb har Meryl været kendt for at spille hovedrollen i masser af kritiker hævdede film, nogle af hendes mest populære er The Hours (2002), The Devil Wears Prada (2006), Mamma Mia! (2008), The Iron Lady (2011), Into the Woods (2014) og Little Women (2019). I øjeblikket anslås Meryl at have en nettoværdi på $160 millioner.

2 Reese Witherspoon - nettoværdi $200 millioner

Reese Witherspoon i Big Little Lies
Reese Witherspoon i Big Little Lies

Den andenplads på dagens liste er Reese Witherspoon, som spiller Madeline Mackenzie i det populære HBO-drama. Skuespillerinden - hvis datter minder os så meget om Reese, da hun var yngre - har også medvirket i et væld af berømte film gennem årene - Legally Blonde (2001), Walk the Line (2005), Water for Elephants (2011) og Wild (2014 er bare nogle af dem. I øjeblikket anslås Reese Witherspoon - som angiveligt tjener $1 million pr. episode af Big Little Lies - at have en nettoværdi på $200 millioner.

1 Nicole Kidman - nettoværdi $250 millioner

Nicole Kidman i Big Little Lies
Nicole Kidman i Big Little Lies

Hollywood-stjernen Nicole Kidman, der spiller Celeste Wright på Big Little Lies, er på førstepladsen. I årenes løb fik fans at se den australske skuespillerinde medvirke i masser af blockbusters såsom Eyes Wide Shut (1999), Moulin Rouge! (2001), The Others (2001), Aquaman (2018) og Bombshell (2019). Ifølge Celebrity Net Worth anslås Nicole i øjeblikket at have en nettoværdi på 250 millioner dollars.

Anbefalede: