The Cast Of 'Heartland' sæson 15 Klassificeret af Net Worth

Indholdsfortegnelse:

The Cast Of 'Heartland' sæson 15 Klassificeret af Net Worth
The Cast Of 'Heartland' sæson 15 Klassificeret af Net Worth
Anonim

Heartland er en canadisk tv-serie, der i øjeblikket kan streames på Netflix. Serien, der oprindeligt debuterede i 2007 på det canadiske tv-netværk CBC, viser det gode gamle ranchliv i den store canadiske provins Alberta (min hjemprovins, mange tak) og er baseret på bogen af samme navn. "Down home"-serien byder på en række fantastiske canadiske talenter. Talenter, der har formået at tjene sig selv en del i løbet af deres respektive karrierer.

Men hvem af dem har den største bankkonto? Hvem af disse talentfulde Canuck-tespianere har regninger til at købe disse spændinger? Det grønne til at lave en scene? Papiret til… Jeg tror, du forstår det. Showet er heldigt nok til ikke at være en af de mange film og tv-serier, der skal forlade streamingtjenesten. Så medvirkende fra Heartland kan fortsætte med at rive i moolah på steady. Hvem håver mest ind? Sjovt, skulle du spørge. Lad os finde ud af det.

11 Alisha Newton ($800 tusind)

Alisha Newton spiller Georgina Morris, adoptivdatteren af Peter Morris (spillet af Gabriel Hogan…vi kommer til ham) i serien. Newton har oparbejdet en respektabel $800 tusinde hidtil i sin karriere og viser ingen synger af at bremse. Vancouver-indfødte er kun 20 år gammel, da dette skrives og har allerede optrådt i et væld af film såvel som tv-serier.

10 Gabriel Hogan ($1 million)

Gabriel Hogan er hjemmehørende i Toronto og har arbejdet på den lille skærm i et stykke tid. Hogan portrætterer Peter Morris på Heartland og har genereret en nettoværdi på en cool million i løbet af sin fornemme karriere. Ud over sin rolle på Heartland har Hogan medvirket i serier som Teen Wolf, Warehouse 13, Lady Dynamite og The Best Years.

9 Kerry James ($1,5 millioner)

Kerry James portrætterer Caleb O'Dell og har været medlem af rollebesætningen siden 2010, og er ikke kun en skuespiller, men også en producer. Den britiske columbianske indfødte har samlet en fin lille chuck af forandringer til sig selv. Med $1,5 million hvilende i banken, sidder James uden tvivl smuk. James har optrådt i tv-serier såvel som film siden 2007. Disse film omfatter The Boy Who Cried Werewolf, Aliens In America og Stargate Universe.

8 Michelle Morgan ($2 millioner)

Med $2 millioner hvilende komfortabelt på sin bankkonto, mangler Michelle Morgan bestemt ikke kontanter. I rollen som Samantha Morris kan den indfødte Calgary også tilføje producer til sin kreditliste. University of Toronto-kandidaten er en aktivering af kvinders rettigheder og har optrådt i film som Diary of the Dead og som android i Stargate Atlantis.

7 Amber Marshall ($2 millioner)

Amber Marshall har været medlem af Heartland-castet siden 2007 og har genereret en nettoværdi på $2 millioner gennem årene. Den indfødte i London, Ontario er ikke kun skuespiller, men også som sanger og rytter (synes passende.)

6 Jessica Steen ($2 millioner)

Portrætterer Lisa Stillman, Jessica Steen har formået at sammensætte en nettoværdi på $2 millioner. Steen kommer fra Toronto og har optrådt i mange tv-serier såvel som film. Captain Power and the Soldiers of the Future, W alt Disneys Wonderful World of Color, Sacred Lies og Charmed (genstart) er blot nogle få eksempler på Steens arbejde.

5 Graham Wardle ($3 millioner)

Graham Wardle spiller rollen som Tyler "Ty" Borden og har samlet en nettoværdi på $3 million En skuespiller, filmskaber og fotograf, Wardle har optrådt i film og tv siden 2013, og hans mest bemærkelsesværdige værker omfatter Supernatural, Fallen og The New Addams Family.

4 Chris Potter ($3 millioner)

Chris Potter, der blev berømt i 90'ernes tv-serie Kung Fu: The Legend fortsætter (ikke at forveksle med 2021-showet med samme navn), idet han spiller Peter Caine, søn af Kwai Chang Caine, og som også var stemmen til mutanten Gambit på den populære X-Men-animationsserie, portrætterer Tim Fleming. Potter har samlet et netto med $3 millioner i løbet af sin karriere.

Sjove fakta:c 90'ernes X-Men-animerede serie er indstillet til at blive revideret på Disney+. Vil Potter vende tilbage til Gambit? Følg dette link for at finde ud af alt, hvad vi ved om X-Men 97

3 Nathaniel Arcand ($5 millioner)

Nathaniel Arcand er en sød $5 millioner værd. Ved at portrættere Scott Cardinal var Edmonton-indfødtens anden højprofilerede rolle Williams rolle. MacNeil på den canadiske dramaserie North of 60, men han har medvirket i adskillige tv-shows samt film.

2 Shaun Johnston ($9 millioner)

Med en nettoværdi på $9 millioner er Shaun Johnston bestemt ikke ked af det, når han rejser til banken. I rollen som Jackson Bartlett har den indfødte Alberta optrådt i mange film og tv-serier såsom The X-Files, The Outer Limits, Smallville og Ginger Snaps 2: Unleashed.

1 Jessica Amlee ($15 millioner)

Det rigeste Heartland-besætningsmedlem er faktisk ikke længere med i showet. Jessica Amlee portrætterede Mallory Wells Anderson før afrejse. Vancouver-indfødte har samlet en nettoværdi på $15 millioner i løbet af sin karriere. Med optræden i film og tv-serier som Dark Angel, The Outer Limits, Smallville og The Twilight Zone har Amlee bygget et ganske formidabelt CV for en kvinde, der endnu ikke har set 30 (hun er i øjeblikket 27.)

Anbefalede: