Schitt's Creek Cast: Current Ages, Relationship Statuses, & Net Worths

Indholdsfortegnelse:

Schitt's Creek Cast: Current Ages, Relationship Statuses, & Net Worths
Schitt's Creek Cast: Current Ages, Relationship Statuses, & Net Worths
Anonim

Når et show som Schitt's Creek starter, er det eneste, det gør, at skabe et behageligt miljø fyldt med latter. Schitt's Creek er absolut sjov, og det er sitcom, verden har ventet på med så mange interessante fakta bag kulisserne! Det første afsnit havde premiere i 2015, og indtil videre har det varet i seks sæsoner.

Den har vundet så mange priser, herunder Primetime Emmy Award for Outstanding Comedy Series, MTV Movie Award for Best Comedic Performance og Canadian Screen Award for bedste præstation af en skuespiller i en fremhævet birolle eller gæsterolle i en Komedieserie. Showet er fyldt med en fantastisk cast af skuespillere, der ved alt om komisk timing. De vidste, hvordan de skulle få hvert eneste afsnit til at blive perfekt – sandsynligvis derfor, at fans allerede savner showet så meget.

10 Eugene Levy: Alder 73, gift med Deborah Divine, nettoværdi $18 millioner

Eugene Levy er skuespilleren, der spiller familiens patriark på Schitt's Creek. Han er fuldstændig morsom og har optrådt i årtier. Han er i øjeblikket 73 år gammel og gift med en kvinde ved navn Deborah Divine. Hun har et meget fedt efternavn, hvis du spørger os! Eugene Levy har i øjeblikket en nettoformue på $18 millioner.

9 Catherine O'Hara: Alder 66, gift med Bo Welch, nettoværdi $10 millioner

Catherine O'Hara er den utroligt talentfulde og superkomiske skuespillerinde, der spiller familiens matriark på Schitt's Creek. Hun er også kendt for at være forfatter og sanger sammen med at være skuespiller og komiker. Oven i købet har hun modtaget en del priser i sin tid! Hun er 66 år og gift med en mand i Bo Welch. Hun har en nettoformue på 10 millioner dollars.

8 Dan Levy: Alder 37, single, nettoværdi $14 millioner

Dan Levy spiller familiens søn i Schitt's Creek og er faktisk Eugene Levys rigtige søn i det virkelige liv! Det er meget fedt, at far-søn-duoen kom til at arbejde sammen om showet. Dan Levy er 37 år i år, og så vidt offentligheden kan se, er han single. Hvis han dater nogen, holder han det fuldstændigt skjult, fordi ingen ved om det. I dag har han en nettoværdi på $14 millioner.

7 Annie Murphy: Alder 33, gift med Menno Versteeg, nettoværdi $3 millioner

Annie Murphy spiller familiens datter på Schitt's Creek, og selvom karakteren, hun spiller, er ret forkælet, er hun også stadig elskelig uanset. Noget ved hende er super yndigt og sødt, og det er højst sandsynligt på grund af det faktum, at hun er ret tøs!

I det virkelige liv er Annie Murphy 33 år og gift med en mand ved navn Menno Versteeg. Hun har en nettoværdi på $3 millioner.

6 Sarah Levy: Alder 34, Dating Graham Outerbridge, Net Worth $500 Thousand

Sarah Levy er Eugene Levys datter og Daniel Levys søster. Det er så fantastisk, at så mange medlemmer af samme familie var i stand til at arbejde på dette show sammen som en enhed. Det var sandsynligvis en utrolig bindingsoplevelse for den dejlige Levy-familie. Sarah er 34 år gammel og dater en fyr ved navn Graham Outerbridge i disse dage. Hun har en nettoformue på en halv $1 million.

5 Emily Hampshire: Alder 39, single, nettoværdi $2,5 millioner

Emily Hampshire er 39 år i år, helt single efter at have skilt sig fra sin eksmand og levet livet med en nettoformue på $2,5 millioner. I showet spiller hun karakteren Stevie Budd.

Stevie er kendt for at være lidt stille og lidt kynisk, men også meget venlig og indtagende. Helt fra begyndelsen rammer karakteren Stevie det med karakteren David Rose, og de to bliver gode venner.

4 Noah Reid: Alder 33, gift med Clare Stone, nettoværdi $2 millioner

Noah Reid spiller Patricks karakter i programmet, en fyr, der forelsker sig i David Rose. De to af dem går endda i forretning sammen, og deres forhold bliver et, som de fleste mennesker gerne vil efterligne! De elsker virkelig hinanden og har hinandens ryg. Noah Reid er 33 år gammel, gift med en kvinde ved navn Clare Stone og lever komfortabelt med en nettoværdi på 2 millioner dollars. Han var tæt på resten af sine medspillere på optagelserne til showet.

3 Chris Elliott: Alder 60, gift med Paula Niedert Elliott, nettoværdi $10 millioner

Chris Elliott spiller rollen som Roland Schitt på Schitt's Creek, en af de mest irriterende, men også indtagende karakterer, der nogensinde har eksisteret. Chris Elliott legemliggør virkelig rollen på en fejlfrit morsom måde. Chris er 60 år i år og gift med en kvinde ved navn Paula Niedert Elliot. Han har en nettoformue på 10 millioner dollars.

2 Jennifer Robertson: Alder 49, forlovet med Andrew Homeyer, nettoværdi $1 million

Jennifer Robertson spiller rollen som Jocelyn Schitt i programmet, en karakter, der er næsten lige så irriterende som Chris Elliot… Men stadig meget indtagende på så mange måder. I det virkelige liv er Jennifer Robertson 49 år gammel og forlovet med at gifte sig med en mand ved navn Andrew Homeyer. Hun har en nettoformue på 1 million dollars. At se hende i showet er altid fantastisk, fordi hun gør et utroligt stykke arbejde.

1 Dustin Milligan: Alder 35, Dating Amanda Crew, Net Worth $2 Million

Dustin Milligan spiller rollen som Ted Mullens på Schitt's Creek, en fyr, der forelsker sig tot alt i karakteren Alexis Rose. De to af dem går igennem en masse op- og nedture i løbet af showet! Dustin Mulligan er 35 år gammel og dater en kvinde ved navn Amanda crew i det virkelige liv. Han har en nettoværdi på $2 millioner, hvilket er ret godt! Showet er måske slut, men der er andre shows at tune ind på, som også er ret gode.

Anbefalede: