Trivia småting om Black Widow, som de fleste fans ikke kender

Indholdsfortegnelse:

Trivia småting om Black Widow, som de fleste fans ikke kender
Trivia småting om Black Widow, som de fleste fans ikke kender
Anonim

Natasha Romanoff, AKA Black Widow, er en af de mest populære og kendte kvindelige helte fra Marvel-tegneserier. Marvel Cinematic Universe ville ikke være det samme, uden at heltinden som hende konstant blev nævnt og inkluderet i hver film. Hun er blevet spillet af Scarlett Johansson med succes i årevis.

Black Widow er kendt for at være en del af The Avengers sammen med Iron Man, Thor, Hulk og mange andre utroligt stærke helte, der konstant er på jagt efter retfærdighed. Trivia-nyheder om Black Widow er svære at komme med, fordi hun kan være så genert! Med hjælp fra Marvel-filmfranchisen og traditionelle tegneserier er det nemmere at finde ud af, hvad der får hende til at tikke.

10 Hun ældes ikke til en normal sats

En af de fedeste ting ved Black Widow er det faktum, at hun ikke ældes en normal rate. Hun ser ungdommelig og yngre ud længere end nogen anden. Mens andre mennesker skal bekymre sig om at få grå hår eller rynker på deres hud, er det ikke noget, hun skal tænke på. Hun kommer til at nyde sit liv i hverdagen uden at tage hensyn til, hvordan hun kan se ud om 10 eller 20 år. Hun ved, at hun vil fortsætte med at se fantastisk og smuk ud.

9 Hun har været en spion, siden hun var barn

Black Widow har været spion, siden hun kun var barn! Det er sandt… Hun startede ung. Hun vidste meget tidligt, at hendes liv ikke ville blive enkelt eller let. Intet var nogensinde en tur i parken for Black Widow. Hun måtte endda afslutte en andens liv for første gang, da hun stadig selv var barn. Det er et stort pres at have på sine skuldre! Hun voksede op og kom på en god vej ved at vælge at slå sig sammen med Avengers.

8 Hun blev født i Sovjetunionen

Under navnet Natalia Romanova blev Black Widow født i Sovjetunionen. Hun flyttede åbenbart væk fra Sovjetunionen i sin voksenalder, for som vi kender hende i dag, er hun en del af hævnerne, som befinder sig i USA. Det er meget interessant, at hendes rødder kommer fra så anderledes et sted med så anderledes en kultur.

7 Hun debuterede i 1964

Første gang nogen nogensinde så karakteren Black Widow var tilbage i 1964. Det var, da hendes første tegneserie, introduktionen blev trykt. Nu hvor hun har eksisteret i flere årtier, har fans lært hende at kende på et dybere plan. 1964 var meget længe siden, og hun er blevet skrevet om i så mange tegneserier og inkluderet i så mange film siden da. Hun vil helt sikkert også blive ved med at blive nævnt i film, tv-serier og tegneserier dybere ind i fremtiden.

6 Bucky Barnes trænede hende

Bucky Barnes trænede hende på et tidspunkt. Da hun var i Black Widow-programmet, var han hendes lærer! På et tidspunkt beskæftigede han sig også med at blive hjernevasket af Sovjetunionen. På grund af det faktum, at de gik igennem nogle af de samme ting, endte de med at blive romantisk involveret. Det giver faktisk mening for disse to at være et par, fordi de ser godt ud sammen.

5 Emily Blunt blev castet før Scarlett Johansson til rollen

Før den smukke og talentfulde Scarlett Johansson fik en hovedrolle som Black Widow i Marvel-filmfranchisen, var Emily Blunt den skuespillerinde, der er castet til rollen. Tingene fungerede naturligvis ikke, og Johansson endte sandsynligvis med at tage rollen, men det ville have været en hel del anderledes, hvis det var Emily Blunt i stedet.

Faktisk ville det højst sandsynligt have ændret hele Emily Blunts karriere. Vi ved med sikkerhed, at Marvel-filmserien helt sikkert har formet og påvirket Scarlett Johanssons karriere… På en god måde! Emily Blunt er den, der først afviste rollen som Black Widow.

4 Andre skuespillerinder blev også overvejet…

Emily Blunt er ikke den eneste skuespillerinde, der kom i betragtning til rollen før Scarlett Johansson. Eliza Dushku, Angeline Jolie og Natalie Portman kom også i betragtning til rollen som Black Widow. Natalie Portman endte med at påtage sig rollen som Jane Foster i Thor-filmene, men det ville have været rigtig fedt at se en som Angelina Jolie påtage sig rollen som sort enke! Det er ikke til at tage væk fra Scarlett Johanssons præstation.

3 Hun er en holdspiller

Black Widow er en holdspiller. Sammen med at kæmpe sammen med Avengers, har hun også meldt sig sammen med Agents of the SHIELD. Der er også mindre heltegrupper, som hun har sluttet sig til, herunder Heroes for Hire, Lady Liberators og Secret Avengers.

Det betyder, at hun er ligeglad med at være helt uafhængig eller gøre ting helt alene, som de fleste spioner ville. Hun nyder faktisk at arbejde med en gruppe mennesker, der har lignende værdier og mål.

2 She Is A Martial Arts Master

Black Widow er en mester i kampsport. Når det kommer til hånd-til-hånd-kamp, ved hun præcis, hvad hun laver. Hun er ikke den type heroin, som nogen dårlig fyr ønsker at gå op imod, fordi hun ved, hvordan man kæmper. Hun kan slå en skurk ned med et par hurtige træk, fordi hun er blevet højt trænet for at få succes på slagmarken.

1 hun datede nogle fantastiske helte på sin tid

Vi ved, at hun havde et kort forhold til Bucky Barnes, men Black Widow var også romantisk forbundet med Hawkeye, Hercules og Daredevil. Det er sandt! Hun har datet nogle meget imponerende og fantastiske helte i sin tid. Alle glæder sig til at se, hvordan hendes forhold til Hulken vil være, da Marvel-film har antydet det meget!

Anbefalede: