15 Sjove fakta, som de fleste fans ikke kender til fællesskabet

Indholdsfortegnelse:

15 Sjove fakta, som de fleste fans ikke kender til fællesskabet
15 Sjove fakta, som de fleste fans ikke kender til fællesskabet
Anonim

Fællesskabet fokuserer på den udelukkede advokat Jeff Winger (Joel McHale), der vender tilbage til community college og opnår en ordentlig bachelorgrad. Han danner en spansk studiegruppe for at komme sammen med Britta (Gillian Jacobs) og møder Annie (Alison Brie), Shirley (Yvette Nicole Brown), Pierce (Chevy Chase), Troy (Donald Glover) og Abed (Danny Pudi), der danner en ubrydelig bånd. Der kom det punkt, hvor showet var så selvrefererende, at det blev et kærlighedsbrev til fansene.

Livet på Greendale Community College er en ode til populærkulturen. Temaepisoder, dedikeret til ikoniske film som Pulp Fiction og My Dinner with Andre. Genre parodier. Ikoniske flaskeepisoder. Paintball-skydekampe i hele skolen. Serien er kendt for sin rabiate fanbase, dedikeret til at holde sitcom i luften. Fans håber stadig på SixSeasonsAndAMovie. I mellemtiden er her 15 godbidder, de fleste fans af Community ikke kender.

15 sæson 5s kriminologiinstruktør, Buzz Hickey, skulle være Ray Liotta i stedet for Jonathan Banks

Det blev annonceret af Dan Harmon og Chris McKenna ved 2014's PaleyFest, at parret var i samtaler med Ray Liotta, deres førstevalg til karakteren Buzz Hickey i den femte sæson. Der var flere telefonopkald med Liotta, men efter mange diskussioner besluttede Harmon og McKenna til sidst at caste Jonathan Banks, som gjorde et utroligt stykke arbejde i rollen!

14 Serien er en semi-selvbiografisk beretning om skaberen Dan Harmons egen oplevelse på Community College

Dan Harmon, født i Wisconsin, baserede Greendale Community College på sin oplevelse med kortvarigt at gå på Glendale Community College i det sydlige Californien (selvom showet foregår i Colorad0.) Han tog en spansktime, ligesom karaktererne i den første sæson, med sin kæreste, Grundlaget for karakteren Abed, spillet af Danny Pudi er en ven af samme navn.

13 Abed leverer en baby i baggrunden af en episode, og den forbliver unævnt i SÆSONER

I løbet af den første sæson af Community er Dean Pelton (Rash) og Annie (Alison Brie) vært for en STD-messe med defekte kondomer. Seerne ser et par tage af sted for at have det "sjovt", og ni måneder senere, i sæson tos tredje afsnit, føder Abed deres baby i baggrunden, uden at banden vidste det.

12 Der er et fællesskab og Cougar Town Crossover

På trods af udsendelse på forskellige netværk krydsede NBC's Community og Cougar Town på ABC. Abed bliver en diehard fan efter at have smeltet sammen i slutningen af en enkelt sæson af det britiske show Cougarton Abbey og fundet det amerikanske "spin-off", som det hedder i showet.

11 Dan Harmon skrev Annie som en asiatisk karakter før audition Alison Brie

Harmons korte tid på Glendale Community College viste sig at være formgivende for karaktererne på Community. Da hun skrev piloten, var Annie en asiatisk-amerikansk karakter baseret på en kvinde i hans klasse. Efter at have søgt efter Annie delte Alison Brie på Dax Shepard's Armchair Expert Podcast, at Harmon ændrede rollen, efter hun havde prøvet.

10 The Network Fired Series Creator og Showrunner Dan Harmon efter den tredje sæson

Det er velkendt, at Dan Harmon blev fyret efter den tredje sæson på grund af problemer med alkohol, der påvirkede hans arbejde. NBC forsøgte at skabe et mere tilgængeligt show og udpegede show-runners til at udføre disse bestræbelser. Heldigvis samlede Joel McHale og Community-fans sig og kæmpede for Harmons tilbagevenden. Den fjerde sæson blev "The Gas Leak"-år, og Harmon vendte tilbage til sæson fem.

9 The Boat Troy Leaves On er et nik til hans rappersona

Donald Glover, der er hyret til at spille Troy Barnes, skrev for og optrådte i 30 Rock-serien. I fem sæsoner var han halvdelen af den ikoniske duo Troy og Abed, før karakteren tager afsted på en passende navngivet båd. På det tidspunkt spekulerede folk på, at hans afgang var relateret til hans spirende rap-karriere som Childish Gambino.

8 Den sidste sæsons optagelsessted var i kælderen under optagelserne til parker og rekreation

En anden afsløring fra Alison Bries interview på Armchair Expert er, hvordan rollebesætningen filmede den sidste sæson af Community i kælderen på CBS Studio Center i Los Angeles, Californien, hvor Parks and Recreation optog. Scenograferne arbejdede i det lille rum, men forfatterne tilføjede, at skolen var under opførelse for at forklare de genskabte kulisser.

7 En episode i femte sæson nikker til Troys tur med Levar Burton

I sæson fem, afsnit seks, "It's A Bear Dance", sender et skud fra den lokale nyhedskanal information om Troy og Levar Burtons rejser (en episode efter hans afgang.) Det er et blink-og-du-savner-det påskeæg, men et vidnesbyrd om den omsorg, Community-skribenten har givet overraskende fans.

6 The Russo Brothers instruerede flere film i Marvel Cinematic Universe takket være deres arbejde med fællesskabet

The Russo Brothers er fremtrædende i Hollywood takket være deres bidrag til Marvel Cinematic Universe, men begyndte at skrive for Arrested Development. Hvert afsnit slutter med kreditering, A Dan Harmon/Russo Brothers _.

De sidste ord inkluderer "Fiasco", "Parade of Tears", "Diorama", "Bridal Shower" og "Tantrum."

5 skabere betragtes som Sir Patrick Stewart for rollen som Pierce Hawthorne

Patrick Stewart var en af de skuespillere, der blev overvejet til rollen som Pierce Hawthorne. Selvom det ville have skabt et mere fredeligt filmmiljø, er det svært at forestille sig, at nogen spiller rollen som opvaskede har været bedre end Chevy Chase.

4 Efter tredje gang "Beetlejuice" er sagt i serien, går karakteren forbi i baggrunden

Der er så mange vittigheder i Fællesskabet, som det tager sæsoner at betale sig! Et eksempel er Beetlejuice-bitten. I sæson 1, "Communication Studies", siger professoren Jeff dater: "Blonden i din spansktime. Hvad hedder hun? Smør? Bitter? Beetlejuice?" I sæson tos "Cooperative Calligraphy" er det Britta, der spørger Jeff om hans undertøj, omt alt som "det turkisstribede Beetlejuice-nummer." I "Horror Fiction In Seven Spooky Steps, i sæson tre, fortæller Annie gruppen om den "uhyggelige Beetlejuice", og en mand klædt ud som den tre gange omt alte karakter dukker op et sekund, og går udenfor Study Room F.

3 The Blanket Fort med en parade for lettisk uafhængighedsdag, der blev sendt på Letlands uafhængighedsdag

De fleste programmer drager fordel af at blive vist på Halloween eller en anden helligdag. Fællesskabet fejrede udsendelsen af sin udsendelsesdato den 18. november 2010 og nikkede til den lettiske uafhængighedsdag. I sæson tres "Conspiracy Theories and Interior Design" bygger Troy og Abed et massivt tæppefort, der bliver så massivt, at det har sin egen lettiske uafhængighedsparade. Bare rolig – de havde de rigtige tilladelser!

2 The Bully In Season 1 Episode 12 Was The Nerd In The Breakfast Club, som hele den første episode er centreret omkring

Det første afsnit af Community slutter med en In Memoriam til Ted Hughes, en kraftfuld instruktør i 80'erne og 90'erne. Piloten refererer uden tvivl hans mest ikoniske film, The Breakfast Club, utallige gange. Et dusin afsnit senere dukker Anthony Michael Hall (nørden i The Breakfast Club) op som en bølle, der udfordrer Jeff til en kamp!

1 Der er flere vil de/vil de ikke-underplotter på showet, de mest centrale er Jeff og Annie

Showets forudsætning er, at Jeff opretter studiegruppen for at date Britta, det originale "vil de/vil de ikke"-par i showet. Underplottet fortsatte med at forvandle sig og satte Annie sammen med Troy, den jock hun elskede gennem gymnasiet. Men så fik den naturlige kemi mellem skuespillerne bag Annie (Alison Brie) og Jeff (Joel McHale) forfatterne til at ændre underplottet på trods af karakterernes aldersforskel.

Anbefalede: