Kourtney Kardashian dukker op på Tik Tok efter Jonas Brothers efterligning

Indholdsfortegnelse:

Kourtney Kardashian dukker op på Tik Tok efter Jonas Brothers efterligning
Kourtney Kardashian dukker op på Tik Tok efter Jonas Brothers efterligning
Anonim

Den populære mobilapp, Tik Tok, tager verden med storm, og folk kan ikke få nok af den. Ikke engang berømtheder kan holde sig væk fra appen. I sidste uge gav Kourtney Kardashian appen sit officielle godkendelsesstempel. Hendes debut på appen blev sendt 24 timer efter, at Jonas Brothers lavede en Tik Tok-efterligning af både Khloe og Kim Kardashians episke kampscene i deres show. Deres skuespilfærdigheder var også rigtige!

De genskabte "Don't Be Rude!" Kardashian Fight

Billede
Billede

Fans elsker det, når andre celebs efterligner andre kendte personer. Jonas Brothers var så gode til at genskabe Kardashian-søstrenes kamp, at videoen gik vir alt! Brødrene har ikke kun en lys fremtid i at lave musik, men producerer også sjove Tik Tok-videoer. Det blev så populært, at brødrene landede sig selv på The Ellen DeGeneres show i onsdags. Det viser sig, at Joe var hjernen bag at lave den sjove video. For at føje til deres succes reagerede søstrene Kim og Khloe Kardashian begge på videoen med ros. Godt gået gutter!

Kourtney Kardashian er endelig på Tik Tok

Billede
Billede

Da Jonas Brothers havde øjeblikkelig succes på Tik Tok, rapporterer Yahoo, at det samme også gjaldt for Kourtney, som også fik et par millioner visninger. Hun er trods alt en Kardashian. Den stolte mor tog til sin søn, Masons, Tik Tok-kanal for at vise sin frække bølge frem. De fleste børn ville være flov over at have deres forældre på deres sociale medier, men ikke Mason. Kourtney er tydeligvis en sej mor, og ligesom Jonas-brødrene elsker hun også at være en fjols!

Anbefalede: