Olivia Rodrigo og Vanessa Hudgens åbner op om problemer med High School Musical

Indholdsfortegnelse:

Olivia Rodrigo og Vanessa Hudgens åbner op om problemer med High School Musical
Olivia Rodrigo og Vanessa Hudgens åbner op om problemer med High School Musical
Anonim

Som hovedrollerne i Disney+ streamingtjenestens High School Musical: The Musical: The Series er Olivia Rodrigo og Joshua Bassett blevet de nye stjerner i den elskede HSM-franchise.

Rodrigo fort alte til Mood Magazine, at hun føler et "rigtigt pres", når hun træder ind i så store sko, men Vanessa Hudgens er måske bare taknemmelig for, at det at blive udskiftet kunne forhindre hende i konstant at blive udsat for referencer til sin gamle rolle.

At være en High School Musical Star er et stort ansvar

High School Musical: The Musical: The Series følger en gruppe fiktive teenagere, der går på East High School i S alt Lake City, Utah - hvor High School Musical blev sat og filmet - da de satte en sceneproduktion af den elskede Disney-film.

Rodrigo spiller Nini Salazar-Roberts, en junior, der blev castet som Vanessa Hudgens' karakter og High School Musicals førende dame, Gabriella Montez.

Hun tog ikke let på æren af at være Disney+-seriens hovedrolle og sagde til Mood: "Ja, det er bestemt et reelt pres fra at være en del af denne fantastiske franchise. Jeg er ligesom åh gud gør jeg det rigtigt? Det er sådan en nostalgisk udsigtsfranchise for folk inklusive mig."

forsøger at genvinde den oprindelige franchises magi

Fans af den originale High School Musical var i begyndelsen bekymrede for, at Disney+-serien ville være en genindspilning af den klassiske originale film, men Rodrigo hævder, at bedriften ville være umulig og ikke var til overvejelse.

"Det, de sagde til mig, er, at de slet ikke laver den om, fordi der bare ikke er nogen måde, du kunne lave om på High School Musical. Der er ingen måde at genvinde det lyn i en flaske, som franchise var," hun fort alte Mood."Det var et helt nyt, moderne, anderledes twist, ærligt t alt, mens jeg stadig havde respekt for filmene, som gjorde mig tryg. Så jeg tror, at når folk indser, at vi gør en ny ting, vil de være i stand til at acceptere det."

Relateret: 20 fakta, du ikke vidste om High School Musical

Vanessa Hudgens bliver stadig konstant mindet om sin musikalske oplevelse på gymnasiet

Det er mere end et årti siden, Vanessa Hudgens optrådte som Gabriella Montez i High School Musical 3, men folk vil ikke lade hende glemme rollen, der var med til at gøre hende berømt.

"Jeg hører en High School Musical-reference flere gange om ugen," indrømmede Vanessa til ABS-CBN News via e-mail.

Hun har dog ikke noget imod de hyppige påmindelser om hendes gennembrudsrolle, fordi hun fortsat er taknemmelig for de muligheder, som Disney og HSM gav hende.

Anbefalede: