10 ting, vi ved om sæson 2 af 'High School Musical: The Musical: The Series

Indholdsfortegnelse:

10 ting, vi ved om sæson 2 af 'High School Musical: The Musical: The Series
10 ting, vi ved om sæson 2 af 'High School Musical: The Musical: The Series
Anonim

I High School Musical: The Musical: The Series opførte en gruppe East High-teenagere en musicalproduktion af den originale High School Musical - en meta Disney-romantisk komedie fra slutningen af 2010'erne. Den musikalske mockumentary var et stort hit i 2019 og ikke kun blandt High School Musical-fans. Efter udgivelsen blev serien hentet til en anden sæson, som forventes at blive vist den 14. maj.

I sæson 2 forbereder banden sig på deres nye musikalske produktion af Beauty and the Beast. De har deltaget i en high school teaterkonkurrence med Alan Menken Awards for Excellence in High School Musical Theatre, hvor de vil konkurrere med deres rivaliserende high school North High. Nini og Ricky, teenageparret, der blev castet som Gabriella og Troy i sæson 1, har haft det svært, siden Nini skiftede gymnasie. Ikke kun den lange distance belaster deres forhold, en spirende kærlighedstrekant forstyrrer deres sunde romantik. Dramaet! Her er 10 ting, vi ved om sæson 2 af High School Musical: The Musical: The Series.

10 sæson 2 begynder lige omkring helligdage

High School Musical: The Musical: Serien: Holiday Special
High School Musical: The Musical: Serien: Holiday Special

Mere end et år siden finalen første gang blev sendt på Disney+, vender sæson 2 af High School Musical: The Musical: The Series endelig tilbage til streamingplatformen næste måned. Denne sæson finder sted omkring helligdagene, hvor denne generations Wildcats genoptager, hvor de slap.

9 Derek Hough er gæstestjerne som Miss Jenns ekskæreste

David Hough
David Hough

Den nye dramalærer fra North High og Miss Jenns ekskæreste spilles af Dancing With The Stars-kendisen, Derek Hough. Selvom Hough er kendt som en professionel danser, har han skuespilskoletterne til at spille med i musicalserien på grund af sin erfaring som uddannet Broadway-skuespiller, og han har gæstet flere shows, såsom Jane The Virgin og Nashville.

8 East High vil ikke lave 'High School Musical 2' til deres forårsmusical

Billede
Billede

I modsætning til publikums forventninger vil East High ikke opføre High School Musical 2 som deres teaterproduktion i år. I stedet vil de træne til Beauty and the Beast-musicalen for at kunne konkurrere i Alan Menken Awards-konkurrencen. Desværre vises High School Musicals ikoniske sange, såsom "Fabulous" og "Bet On It", muligvis ikke i den kommende sæson.

7 Nini vil gå på et ungdomsskuespillerkonservatorium

Olivia Rodrigo og Joshua Bassett som Nini og Ricky i High School Musical: The Musical: The Series
Olivia Rodrigo og Joshua Bassett som Nini og Ricky i High School Musical: The Musical: The Series

Ninis drøm om at deltage i Youth Actor's Conservatory manifesterer sig i sæson 2 og træffer valget om at skifte fra East High til den prestigefyldte scenekunstskole. Det er uklart, hvordan hun formår at holde forbindelsen til resten af dramaklubben, men der er et par scener, hvor hun chatter med Ricky på Facetime i den nyligt udgivne trailer.

6 Olivia Rose Keegan spiller blondinen, der forsøger at blande sig i Ricky og Ninis forhold

Olivia Rose Keegan
Olivia Rose Keegan

Ikke kun er hele præmissen for showet et værk af metafiktion, men det er Olivia Rodrigos sang "Driver's License." Rodrigo, skuespillerinden, der spiller Nini, udgav en rekordstor popsang, der beskriver hendes hjertesorg efter døden af hendes romantik med den førende medstjerne, Joshua Bassett.

I sangen nævner hun en "blond pige", som hendes ekskæreste ser i øjeblikket. Interessant nok går Joshua Bassetts karakter i serien ind i en kærlighedstrekant med Rodrigos karakter og en blond skuespillerinde. Parallellerne fangede High School Musical-fans, så snart traileren faldt.

5 Carlos er medvirkende som Lumière i 'Beauty And The Beast'

Carlos i High School Musical: The Musical: The Series
Carlos i High School Musical: The Musical: The Series

En af High School Musical: The Musical: Seriens fanfavorit er karakteren Carlos, som spilles af Frankie A. Rodriguez. Carlos er dramaklubbens koreograf, såvel som Miss Jenns højre hånd.

Som set i den seneste trailer fra sæson 2, er Carlos castet som Lumière i deres produktion af Beauty and the Beast. Fans online sender hans karakter med Seb, en anden homoseksuel karakter, der oprindeligt var til audition som Sharpay i sæson 1. Deres kemi på skærmen har vakt stor opmærksomhed online, og det har igangsat en Twitter-kampagne for parring i showet.

4 Hele rollebesætningen er tilbage med et par velkomsttilføjelser

High School Musical: The Musical: The Series
High School Musical: The Musical: The Series

Sammen med resten af castet fra sæson 1 vil sæson to indeholde et par nye ansigter, som du måske genkender fra sådanne shows som Dear Evan Hansen, Shazam!, og dage i vores liv. Disney+ bekræftede for nylig, at Andrew Barth Feldman, Roman Banks og Olivia Rose Keegan vil slutte sig til besætningen, mens de forbereder sig til deres Alan Menken-konkurrence.

3 flere originale sange vil være i soundtracket

Olivia Rodrigo og Joshua Bassett synger
Olivia Rodrigo og Joshua Bassett synger

Selv om High School Musical-soundtracket er en klassiker, adskiller valget om at inkludere flere originale sange i High School Musical-serien det fra det originale materiale. Joshua Bassett og Olivia Rodrigo skrev og fremførte flere originale sange i sæson 1, inklusive TikTok-favoritten "All I Want". Det ser ud til, at sæson to vil inkludere deres kreative geni igen.

2 Dramaklubben er blevet restaureret og har endda sin egen Instagram-side

Billede
Billede

På trods af at dramaklubben blev brændt ned i sæson et, afslørede High School Musical: The Musical: The Holiday Special, der blev sendt i december 2020, at dramaklubben heldigvis er blevet genoprettet. Den originale sang med ferietema, "Something in the Air", afslører også, at dramaklubben har deres egen Instagram-side.

1 Serien er kun tilgængelig til at se på Disney+

Disney Plus logo
Disney Plus logo

For dem, der venter på sæson 2 af High School Musical: The Musical: The Series, ville det påkrævet dig at forny dit Disney+-medlemskab. Fordi det er en Disney+ original, er det ikke muligt at streame showet andre steder. Hverken Hulu, Netflix eller HBO vil være vært for showet.

Anbefalede: