15 skuespillere, vi aldrig vil se på SNL igen

Indholdsfortegnelse:

15 skuespillere, vi aldrig vil se på SNL igen
15 skuespillere, vi aldrig vil se på SNL igen
Anonim

At være vært for Saturday Night Live er ikke en nem opgave at udføre. Ikke desto mindre ser det ud til at være en overgangsritual for mange, der håber at bruge en uge på at lave noget sjovt og anderledes end deres sædvanlige arbejde.

På trods af de mange meget talentfulde komiske kunstnere, der har optrådt i showet som værter, musikalske gæster eller blot fremhævede gæster, har der også været adskillige berømtheder, der har vist sig at være fuldstændig duds, når det kommer til at vise deres sjove side. Uanset om de åbenbart læser fra cue-kort, snubler gennem linjer eller bryder karakter for let og for ofte, har mange vaklet i denne koncert.

Fra skuespillere, til musikere og atleter, til reality-tv-personligheder, her er 15 personer, som sketch-komedieprogrammet meget vel aldrig kunne invitere igen, og det ville vi have det fint med.

15 Paris Hilton kunne bare ikke få det gjort

Paris Hilton på SNL's 'Weekend Update&39
Paris Hilton på SNL's 'Weekend Update&39

Paris Hilton har aldrig været kendt for at være særlig sjov. Hun var bare overfladisk og sagde meget gerne ordet "hot", både i sit show Det enkle liv og i andre sammenhænge. I sin værtsepisode fra 2005 kæmpede Hilton for at huske næsten alle sine replikker, og hendes koncert resulterede i en absolut fiasko.

14 Charles Barkley var absolut "Turrible"

Charles Barkley og Kate McKinnon på SNL
Charles Barkley og Kate McKinnon på SNL

NBA-legenden Charles Barkley har muligvis været vært for SNL fire gange i alt, men han har aldrig imponeret i nogen af disse tilfælde. TNT-kommentatoren snublede gennem så mange forskellige skitser gennem årene, så det er ærligt t alt svært at finde ud af, hvilken der præcis var den mest skræmmende. Vil han nogensinde vende tilbage til studiet 8H?

13 Adrien Brody blev udelukket fra SNL for at lave en jamaicansk accent

Adrien Brody er vært for SNL
Adrien Brody er vært for SNL

Oscarvinderen Adrien Brody var mere kendt for at være en dramatisk skuespiller end en komisk, og det viste sig, da han var vært for SNL i 2003 efter hans prisuddeling for The Pianist. Brody bar angiveligt dreadlocks og havde en jamaicansk accent for at introducere den musikalske gæst Sean Paul (uden tilladelse) og blev efterfølgende udelukket fra showet.

12 Tom Brady fumlede sin værtskoncert, Big Time

Tom Brady og Maya Rudolph på SNL
Tom Brady og Maya Rudolph på SNL

Tom Brady er muligvis en af de største quarterbacks gennem tiderne, men han vidste bestemt ikke helt, hvordan han engang skulle prøve at være sjov på SNL i 2005. Dette billede er taget fra en sketch, hvor han optrådte som mislykkes dybt med at kaste en fodbold gennem bøjler til et karneval med sine venner. Bedre held næste gang!

11 Præsten Al Sharpton så fuldstændig uforstyrret ud

Kenan Thompson og Al Sharpton på SNL
Kenan Thompson og Al Sharpton på SNL

Kenan Thompson har sjovt spillet pastor Al Sharpton mange gange gennem sin 16-årige embedsperiode på SNL, men da borgerrettighedsaktivisten selv kom i showet, kunne han ikke se mere uinteresseret ud i at være der. Man kan kun spekulere på, om Sharpton var uenig med nogen involveret, eller om det simpelthen ikke var hans kop te.

10. januar Jones stolede for meget på cue-kort fra starten

January Jones og Jason Sudeikis på SNL
January Jones og Jason Sudeikis på SNL

January Jones har muligvis fanget opmærksomheden hos mange fans i årevis ved at spille 1950'ernes husmor Betty Draper på Mad Men, men hun kunne simpelthen ikke oversætte disse skuespillerevner til komedie, da hun var vært for SNL i 2009. Lige fra åbningsmonologen så Jones åbenlyst ud til at stole på cue-kort.

9 Lindsay Lohan var så følelsesløs som nogensinde

Lindsay Lohan og Kenan Thompson på SNL
Lindsay Lohan og Kenan Thompson på SNL

Lindsay Lohan var vært for SNL flere gange efter hendes berygtede sammenbrud i midten af 2000'erne. I denne sketch slog hun sig sammen med Kenan Thompson for at spille sig selv og lære tre oprørske teenagere en hård lektion som tidligere fængselsfange fra programmet "Scared Straight". Lohans linjeleveringer kunne ikke have været mere flad sammenlignet med Thompsons.

8 Lance Armstrong kunne ikke helt pedalere gennem sin præstation

Lance Armstrong og Seth Meyers på SNL
Lance Armstrong og Seth Meyers på SNL

Det er sjældent at finde en atlet, der rent faktisk er grinende sjov. Ligesom i tilfældet med Tom Brady, virkede den dekorerede cykelrytter Lance Armstrong bare alt for tegneserieagtig og stiv, da han var vært for SNL i 2005. Heldigvis har Armstrong aldrig tilkendegivet, at han ønsker at blive skuespiller en dag. Vi håber, at han holder sig til at cykle!

7 Justin Bieber var ikke så sød som en komisk skuespiller

Justin Bieber og Vanessa Bayer på SNL
Justin Bieber og Vanessa Bayer på SNL

Justin Bieber har måske snesevis af kvindelige fans, der elsker ham for hans glatte stemme og hjertesmeltende tekster, men pop-megastjernen kunne bare ikke se ud til at score mange grin under sin værtskoncert i 2013 på SNL. Der blev gjort grin med Bieber flere gange og optrådte i "Californians"-sketchen vist ovenfor.

6 Ryan Gosling kunne ikke stoppe med at grine under en af de første sketches

Ryan Gosling, Kate McKinnon og Cecily Strong på SNL
Ryan Gosling, Kate McKinnon og Cecily Strong på SNL

Ryan Gosling har været vært for SNL to gange i de sidste fem år: én gang i 2015 og én gang i 2017. Begge gange deltog han i en "alien abduction" sketch, der så Kate McKinnons karakter, Ms. Rafferty, genfortæl nogle ekstremt frække anekdoter af hendes påståede møder med andre arter. Begge gange brød Gosling karakter (dog mindre anden gang).

5 Deion Sanders var slet ikke sjov

Deion Sanders er vært for SNL
Deion Sanders er vært for SNL

Deion Sanders vil for altid være kendt for mange præstationer, men komedie er bestemt ikke en af dem. Den tidligere NFL-stjerne var vært i 1995 (kort efter at han vandt en Super Bowl med 49ers) og så ud til at prøve alt for hårdt for at være sjov. Han forsøgte endda at rappe på et tidspunkt, og det lykkedes også for ham!

4 Colin Farrell kæmpede med forskellige accenter

Colin Farrell og Chris Parnell på SNL
Colin Farrell og Chris Parnell på SNL

Colin Farrell burde holde sig til dramatiske roller efter sin erfaring med at være vært for SNL i 2004. Den irske skuespiller jokede i sin monolog med, at hans accent var "falsk", og fortsatte derefter med at prøve adskillige andre accenter i hele sit afsnit. Resultaterne var mildest t alt ret skuffende. Vi vil sandsynligvis ikke se ham der igen snart.

3 Louis C. K. Taklede pædofili på en ufølsom måde

Louis C. K. værter SNL
Louis C. K. værter SNL

Bortset fra hans anklager om forseelse mod kvinder, har Louis C. K. bevist på SNL (som han gjorde i flere andre sammenhænge), at han bare ikke ved, hvor han skal trække grænsen, når det kommer til at spøge om kontroversielle emner som pædofili. Stand-up tegneserien er bare barsk uden årsag og burde aldrig vende tilbage igen.

2 Martin Lawrence blev udelukket for at lave sexistiske vittigheder

Martin Lawrence er vært for SNL
Martin Lawrence er vært for SNL

Martin Lawrence blev en stor stjerne efter at have optrådt i film som Bad Boys, Do The Right Thing og Big Momma's House samt hans sitcom Martin fra 1990'erne. I 1994 var han vært for SNL og pr. snydeark.com, blev forbudt, efter at han lavede vittigheder om kvinders hygiejnevaner og om udvaskning. Forkert træk, Martin.

1 Kristen Stewart var lige så stoisk, som hun var i tusmørket

Kristen Stewart er vært for SNL
Kristen Stewart er vært for SNL

Kristen Stewart er længe blevet gjort til grin for at være endimensionel i sin præstation som Bella i Twilight-sagafilmene og hendes værtskoncert i 2017 (som kom kort efter, hun kom ud som homoseksuel). Så igen sagde nogle anmeldelser af det seneste Charlie's Angels-genindspilning, at hun var overraskende sjov i den film, så hvem ved?

Anbefalede: