Nick Cannon venter sit 8. barn, men sværger, at han aldrig vil gifte sig igen

Indholdsfortegnelse:

Nick Cannon venter sit 8. barn, men sværger, at han aldrig vil gifte sig igen
Nick Cannon venter sit 8. barn, men sværger, at han aldrig vil gifte sig igen
Anonim

Nick Cannon venter i øjeblikket sit otte barn, men forvent ikke at se denne travle far gå ned ad gangen igen. Komikeren afslørede for nylig, at han ikke ser sig selv blive gift igen.

Under en optræden på It's Tricky with Raquel Harper-podcasten sagde Nick, at hans første (og eneste) oplevelse med ægteskab var nok for ham. Tv-personligheden var tidligere gift med Mariah Carey fra 2008-2016, og de deler 11-årige tvillinger.

Nick sagde, at han ikke føler behov for at gøre fremtidige forhold lovlige, "Hvorfor ville regeringen være involveret i dit kærlighedsliv? Det virker så bizart for mig," fortsatte han, "Det er virkelig en forretning, og at bringe forretning og kærlighed sammen, det er svært at blive involveret i."

Nick har ikke fuldt ud behandlet sin skilsmisse fra Mariah

Nick fortsatte med at indrømme, at han stadig er ved at komme sig efter sit ægteskab med Mariah. "Skilsmisse er en følelse af 'Du fejlede', og når du har det niveau af fiasko med alle, der så det, var det meget på mig i lang tid," fort alte han. »Jeg vidste ikke rigtig, hvordan jeg skulle behandle det. Jeg var nødt til at finde mig selv. Jeg var nødt til at gå indenfor."

Det er ikke kun ægteskab, som Nick måske aldrig vil gøre igen - han kan også være færdig med at få børn. Tidligere på måneden afslørede The Masked Singer-værten, at han overvejer at få foretaget en vasektomi, når hans ottende barn er født.

"Jeg gik allerede og fik min vasektomi-konsultation," afslørede han. "Jeg ønsker ikke at befolke Jorden fuldstændigt, men jeg ser bestemt frem til at tage mig af og elske alle de børn, jeg har i øjeblikket."

Tidligere i år bekræftede modellen Brie Tiesi, at hun ventede sit første barn med Nick. Nyheden kom kun måneder efter, at komikerens syvende barn, sønnen Zen, døde af en hjernetumor. Han delte den lille dreng med modellen Alyssa Scott.

Uger før Zens fødsel bød Nick også velkommen til tvillingesønner, Zion og Zillion, med DJ Abby De La Rosa. Året før afleverede Nicks on-and-off kæreste Brittany Bell deres datter Powerful Queen. De deler også en 4-årig søn, Golden.

Efter fødslen af sit syvende barn sagde Nick, at han var ved at tage en afholdenhed. "Jeg er venlig at træde væk, blive fokuseret, gå indenfor, få mit cølibat på," sagde han på Drink Champs-podcasten.

Brie Tiesi afslørede imidlertid sin graviditet for offentligheden kort efter hans cølibatnyhed. Hun skal føde deres baby senere i år.

Anbefalede: