Gift ved første blik'-stjerne Jessika Power deler en yndig hyldest til kæresten Connor Thompson

Indholdsfortegnelse:

Gift ved første blik'-stjerne Jessika Power deler en yndig hyldest til kæresten Connor Thompson
Gift ved første blik'-stjerne Jessika Power deler en yndig hyldest til kæresten Connor Thompson
Anonim

Selv om Jessika Power blev mødt med kontroverser, kunne realitystjernen ikke lade være med at fortsætte med at vælte om sin kæreste, Connor Thompson på Instagram. Den tidligere Gift ved første blik sagde på et Instagram-billede, at han gjorde hende til den lykkeligste og bedste version af sig selv, og at han er den fantasikærlighed, hun altid har læst om.

Hun fortsatte med at sige, jeg ønsker intet mere end at bruge vores liv på at grine og være fjollet @_connorthompson tak fordi du er DIG, fordi der ikke er nogen bedre. Hun modtog kommentarer fra sine fans, der støtter forholdet, og har modtog også kommentarer fra flere Instagram- og TikTok-personligheder. Thompson kommenterede blue heart emojis.

Thompson postede det samme billede på sin Instagram. Han gjorde ikke dette billede til en hyldest, men han beskrev, hvad der skete, før billedet blev skudt. "Ttaget før Jess mistede vores pas… Utrolig aften på @coyadubai med dette"

Denne hyldest blev udgivet kort efter rygterne om hendes forholdsstatus svirrede… Igen

Power medvirkede for nylig i den seneste sæson af Celebs Go Dating sammen med Married at First Sight Alum Nikita Jasmine. Dette berømte realityprogram handler om stjerner, der bor sammen, mens Celebrity Dating Agency i London arbejder med at sætte dem på blind dates med folk uden for underholdningsindustrien. Forskellige berømtheder har deltaget i dette show, herunder Stephanie Pratt, Jonathan Lipnicki og Melody Thornton. Selvom Power var en sen tilføjelse til sæsonens rollebesætning, opstod der hurtigt kontroverser for hende.

Under showet blev det afsløret, at hun allerede var i et forhold med Thompson før optagelserne. En kilde fra serien fort alte The Sun: "Jessika fort alte chefer, at hun var helt single, da hun underskrev kontrakten, og insisterede på, at alle rygter om, at hun datede Connor, var falske, og at hun virkelig ville have bureauets hjælp til at finde en britisk kæreste."

Kilden fortsatte med at diskutere, hvad Power havde sagt til venner og hendes reelle hensigter med showet. "Hun fort alte venner, at hun kun gik med til at lave showet, da det var en kæmpe mulighed, der ville booste hendes navn i Storbritannien. Hun flyttede til England for Connor og havde aldrig nogen interesse i de fyre, som agenturet havde stillet op for hende."

Det er uklart, hvad der vil ske nu, hvor magtforholdet er sandt

Selv om hun og Thompson er yndige på alle deres billeder på sociale medier, er hun stadig i problemer på grund af sine hensigter og kontraktbrud med Celebs Go Dating-producenter. Hverken Power eller Thompson har t alt om det, men hun fortsatte med at annoncere for showet på sin Instagram indtil dets finale.

Kilden fortsatte med at tale med The Sun om, hvor vrede producenterne er på hende, men at de ikke ved, hvad de skal gøre i forhold til situationen. "Jessikas overtrædelse af denne klausul har sat spørgsmålstegn ved hele præmissen for showet, og chefer bliver muligvis nødt til at lave et eksempel ud af hende og skære ned på hendes honorar," sagde hun. "Hvis de ikke gør det, danner det præcedens, og deltagere på fremtidige sæsoner kan gøre det samme.

Anbefalede: