Caitlyn Jenner slutter sig til JK Rowling i anti-trans-rækken

Indholdsfortegnelse:

Caitlyn Jenner slutter sig til JK Rowling i anti-trans-rækken
Caitlyn Jenner slutter sig til JK Rowling i anti-trans-rækken
Anonim

Caitlyn Jenner har vægtet debatten omkring transatleter, der konkurrerer i kvindesport, og sagt, at hun ønsker at "beskytte" kvinder og piger.

Transmediepersonligheden og den pensionerede atlet har sluttet sig til forfattere som 'Harry Potter' J. K. Rowling i at underminere transrettigheder. Jenners kommentarer følger efter transsvømmeren Lia Thomas, der tidligere på ugen vandt en National Collegiate Athletic Association (NCAA) under bub fra publikum.

Caitlyn Jenner siger, at transatleter ikke bør konkurrere i kvindesport

Jenner har for nylig gentaget sin holdning i et interview med 'The Daily Mail' og sagde: "Jeg tror ikke, at biologiske drenge bør konkurrere i kvindesport – vi skal beskytte kvinders sport… det er bundlinjen."

"Jeg kan ikke se, hvordan du kan være glad for at slå andre piger under disse omstændigheder. Du skal have en følelse af personligt ansvar. Du kan stadig nyde sport, men ikke spille på konkurrenceniveau, vel?"

Hun havde tweetet om det tidligere på året og sagde: "Jeg har sagt fra begyndelsen, biologiske drenge bør ikke konkurrere mod biologiske piger…denne Woke-verden, vi lever i lige nu, fungerer ikke."

Efter at have modtaget kritik på sociale medier for sit interview, tog Jenner endnu en gang til Twitter og sagde: "Jeg havde bare ballet til at stå op for kvinder og piger i sport."

'PinkNews' rapporterede, at Jenner faktisk konkurrerede i kvinders golfturnering i 2016, hvor mange på sociale medier kritiserede hende for hendes tilsyneladende hykleriske synspunkter.

"Jeg respekterer [Lias] ret til overgang, og jeg håber, hun får et vidunderligt, vidunderligt liv. Men hun voksede op som en biologisk dreng, og jeg synes ikke, det er rimeligt, at hun konkurrerer i kvindesport," Jenner sagde om Thomas i hendes chat med 'The Daily Mail'.

"Hendes kardiovaskulære system er større, hendes hjerte er større, hun har længere arme og ben," tilføjede hun.

Lia Thomas blev profileret i 'Sports Illustrated': "Jeg vil vise yngre transatleter, de ikke er alene"

Med hensyn til Thomas, blev atleten for nylig profileret i 'Sports Illustrated' og sagde: "Jeg vil bare vise transbørn og yngre transatleter, at de ikke er alene… de behøver ikke at vælge mellem hvem de er og den sport, de elsker."

I artiklen siger Thomas, at hun ser sig selv som bare en svømmer.

"Jeg er en kvinde, ligesom alle andre på holdet," sagde hun.

"Jeg har altid set mig selv som en svømmer. Det er det, jeg har gjort så længe; det er det, jeg elsker."

Hun tilføjede: "Jeg går i vandet hver dag og gør mit bedste."

Anbefalede: