Tristan Thompson er "Corny" for, hvad han gjorde mod Khloe Kardashian, siger Lamar Odom

Indholdsfortegnelse:

Tristan Thompson er "Corny" for, hvad han gjorde mod Khloe Kardashian, siger Lamar Odom
Tristan Thompson er "Corny" for, hvad han gjorde mod Khloe Kardashian, siger Lamar Odom
Anonim

Lamar Odom kommenterer endelig på den forlegenhed, som hans ekskone Khloe Kardashian led i hænderne på Tristan Thompson. NBA-spilleren indrømmede for nylig at have undfanget et barn med en anden kvinde, mens de to stadig var sammen. Den tidligere Los Angeles Laker afslørede, at han syntes, at Tristan var "nørd" for at have sat Khloe igennem, hvad han gjorde, men Lamar har også tidligere stået over for sine egne udfordringer.

Lamar Odom mener, at Tristan Thomps er 'Corny' for at være utro mod Khloe Kardashian

TMZ tog eks-Laker i et hjørne på et fiskemarked i Atlanta i Buckhead, hvor han indrømmede, at han ikke har nået ud til Khloe, siden hendes store fiasko med Tristan fandt sted. Og han sagde, at selvom de to ikke har set hinanden i lang tid, synes han, at det nu kunne være et godt tidspunkt at kramme sin ekskone.

Lamar blev direkte spurgt om Tristan, men nægtede at komme ind i det, i stedet for blot at sige, hvordan han havde det med Tristan. "Han er banal," sagde han.

Det er ikke første gang, de to atleter krydser deres veje, og det ser ud til, at der stadig er ondt blod mellem Khloes ekser. Sidste sommer, efter at Khloe og Tristan slog op igen, postede realitystjernen et fantastisk bikini-klædt billede af sig selv på Instagram, og både Lamar og Tristan kom i stand til at komplimentere Keeping Up With The Kardashians-stjernen.

De to NBA-spillere har tidligere kæmpet over Khloe Kardashian, hvor Tristan bringer Lamars næsten fatale OD op

Efter Lamar kommenterede snappet og kaldte Khloe for en "hottie" efterfulgt af en række kærlige emojis, lagde Tristan mærke til det.

“Gud bragte dig tilbage første gang. Spil, hvis du vil, forskellige resultater,” sagde Tristan i, hvad mange kaldte et alvorligt lavt slag, med henvisning til dengang, Lamar led en næsten dødelig overdosis af stoffer, der bragte ham i fire dages koma. År senere afslørede NBA-superstjernen, at han havde "12 slagtilfælde og seks hjerteanfald", mens han lå i koma på et hospital i Nevada.

Sidste måned hævdede Maralee Nichols, at Tristan igen havde været Khloe utro, hvilket fik ham til at få et barn med hende. Mens han først afviste påstandene, bekræftede en faderskabstest, at det hele var sandt. Kings-spilleren sendte derefter en meget offentlig undskyldning til Khloe og sagde, at hun ikke fortjente den "hjerteknus og ydmygelse", som han havde skænket hende "gennem årene."

Khloe har ligget lavt lige siden og forsøgt at håndtere situationen privat. Reality-stjernen har kun hentydet til sin smerte med kryptiske Instagram-opslag.

Anbefalede: